top of page
Kupan banner.jpeg
logo kupan.png

H45

TIMMERWERK EN BINNENINRICHTING

H44

PLAFOND- EN WANDSYSTEMEN

H30

KOZIJNEN, RAMEN EN DEUREN

KUPAN

Bent u op zoek naar het realiseren van oplossingen in omgevingen waarbij vocht, hygiëne, temperatuur, slagvastheid en design een rol speelt? En vindt u eerlijk advies, een korte levertijd en een goede prijs belangrijk? Of het nu gaat om enkele producten, kleine of grote projecten of zelfs totale concepten, bij Kupan bent u aan het juiste adres! Kupan is dè verbinder van compact High Pressure Laminate (HPL) en als financieel gezond familiebedrijf een toonaangevend wereldwijd opererende speler in uiteenlopende branches. Wist u dat Kupan inmiddels al meer dan 50 jaar bestaat?

Team

Dagelijks staat een gemotiveerd team van medewerkers klaar om te werken aan innovatieve en kwalitatief hoogwaardige concepten en producten. Ons team bestaat uit adviseurs, ontwerpers en engineers met uitgebreide sector specifieke kennis. Hierdoor is Kupan in staat om producten te produceren die aansluiten bij de huidige tijdsgeest en de verwachtingen van klanten wereldwijd. Dankzij onze 3D-ontwerp software kunnen wij voor u een 3D-ontwerp maken zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Voor de grotere projecten is het zelfs mogelijk om het project in een virtuele omgeving te bekijken in de showroom van Kupan. Op deze wijze krijgt u vroegtijdig inzage in uw project en worden verrassingen achteraf voorkomen.

Leveranciers

Kupan beschikt over een eigen state of the art fabriek, gevestigd in Varsseveld. Alle HPL leveranciers zoals Fundermax, Trespa, Arpa,  Abet, Resopal en Formica leveren aan Kupan. HPL is eenvoudig schoon te maken. Tevens is het stoot- en slijtvast en heeft het daarom een lange levensduur. Klik hier voor onze standaard kleurkaart. Daarnaast werkt Kupan ook met veel andere leveranciers voor andere artikelen zoals Assa Abloy Mauer, Reginox, Metra en Passtech.

Assortiment

Het assortiment van Kupan bestaat uit verschillende categorieën. Dit varieert van sanitaire wanden, toilet wanden, scheidingswanden, spatschermen, schaamschotten tot lockers en lockerkasten. Tevens levert Kupan ook garderobes, wandbanken, watervaste deuren, desinfectie zuilen en wastableaus. Daarnaast beschikt Kupan ook over een uitgebreid assortiment op het gebied van Lab en Cleanroom meubilair.

Dit zijn bijvoorbeeld doorgeefkasten, overstapbanken, laboratorium tafels en open vakkenkasten. De producten van Kupan zijn geschikt voor in scholen, sportaccommodaties, zwembaden, fabrieken, ziekenhuizen, zorginstellingen, festivals, bedrijven, campings, recreatieparken, openbare toiletruimtes en in nog tal van andere toepassingsgebieden.

 

Dealers

Om alle klanten wereldwijd te kunnen bedienen beschikt Kupan over een uitgebreid netwerk van dealers. 

Montage

U bent hier al zoekende belandt in onze direct online shop. Echter het kan zijn dat u graag de getoonde producten liever geleverd en gemonteerd wenst te ontvangen door gekwalificeerde monteurs van Kupan.
Kupan beschikt over een 6-tal eigen montage ploegen die dagelijks alle hier getoonde producten uiterst nauwkeurig behoedzaam en met zorg voor onze klanten monteren. Kupan is bekend met bijna alle bouwkundige situaties en als u er voor kiest om de kupan producten door onze monteurs te laten monteren, dan gaan wij vooraf aan de montage een expert sturen die op locatie alle omstandigheden en maatvoering nauwkeurig in beeld brengt. Alle wensen en eisen die er dan gesteld worden, of omstandigheden die het proces beinvloeden worden dan in ons plan meegenomen.  Van parkeervergunning tot werkvergunning, tot verdiepingswerk, omkleedprocedures, veiligheids aspecten, bouwkundige belemmeringen en alle overige zaken die het plaatsings proces beïnvloeden of van belang zijn.
Bij Kupan bent u er zeker van dat wij ons werk met plezier en vakkundig uitvoeren. Al onze monteurs hebben een VCA* certificaat en zijn ter dege voorzien van de juiste gereedschappen en vakkundige opleidingen. Speciaal voor High-Care situaties zoals cleanrooms, high security, Laboratoria, of "speciale overheids gebouwen" hebben wij ook gespecialiseerde monteurs met de juiste kwalificaties.


Bel ons voor onze mogelijkheden op 0315-760060.

Wij helpen u graag verder.
Of stuur ons een email op info@kupan.com met bijlagen.

KUPAN

kupan logo klein.jpg

Dames Jolinkweg 4 

67051 DL

Varsseveld

0315 - 760060
info@kupan.nl

www.kupan.com

bottom of page