top of page
Natuurleien-metselblokken-horst-1140x500.jpeg

H31

GEVELBEKLEDINGEN EN

GEVELSCHERMEN

LEI IMPORT

Lei Import heeft meer dan 25 jaar ervaring in natuurleien en kan zonder meer specialist op het gebied van leisteen worden genoemd. Naast de natuurleien zijn er innovatieve producten ontwikkeld zoals het Cast PMR dakraam en het indak zonne-energiesysteem.

 

Wij hebben de natuur in onze genen. Leisteen is een natuurproduct, prachtig gevormd door de tijd, robuust. Leisteen verdient aandacht, passie en vakmanschap. Lei Import transformeert ruwe stenen tot de meest prachtige toepassingen. Kwaliteit en schoonheid toevoegen aan een omgeving. Omdat leisteen van nature een geweldige verrijking en verfraaiing van de leefomgeving betekent, omdat het duurzaam is en omdat het oprechte aandacht en vakmanschap verdient. Daar maken wij ons hard voor, bij iedereen waar we mee samenwerken.Deze passie voor leisteen willen wij dan ook doorgeven aan de gehele sector, in projecten, in samenwerkingen en met elkaar. Zodat iedereen ziet hoe leisteen met aandacht en vakmanschap de leefomgeving tot in de lengte van jaren enorm verrijkt.

Daar waar het nieuwbouw of restauratie betreft. Wij bieden, als importeur van exclusieve natuurleien vanuit de hele wereld, in Nederland leisteen aan dat geschikt is voor alle denkbare toepassingen. Een enthousiast team van adviseurs werkt aan zeer uiteenlopende opdrachten. Van dak naar gevel, van interieur naar exterieur, van dakraam tot zonnepaneel, van kasteel tot kerk. De kwaliteit van het werk en onze producten zijn het handelsmerk voor ons bedrijf.

Lei Import onderscheidt zich in de markt door haar eigen initiatief, eigentijdsheid, kostenbewustheid en service. Een project is maatwerk. We proberen voor iedere klant een oplossing te vinden die past. Met uw eisen en wensen, en de eventueel bestaande situatie, als uitgangspunt gaan we graag met u aan tafel. Op basis van een gesprek adviseren wij u over de mogelijkheden. Per project bestaat onze ondersteuning uit bijvoorbeeld:

  • Actuele keuringsrapportages

  • Omschrijving van onze producten

  • Officiële garantie rechtstreeks van producent

  • Nederlands kwaliteitskeurmerk van Lei Import

  • Referenties

  • Duidelijkheid over levertijden en planning

 

Ons streven is, dat wij voor aanvang van de werkzaamheden de volledige partij natuurleien op het opslagterrein, ter controle hebben klaarstaan. Hierdoor kan de leidekker zijn werkzaamheden optimaal inplannen en wordt stagnatie voorkomen.

Wij zijn doordrongen van het feit dat uitsluitend de beste kwaliteit goed genoeg is. Dat geldt uiteraard niet alleen voor het product, maar ook voor de gehele organisatie die achter dat product staat.

LEI IMPORT

lei import.png

Battenweg 10

6051 AD

Maasbracht

0475- 436439
info@lei-import.nl
www.lei-import.nl

Avenir Light is een rustig en stijlvol lettertype dat de voorkeur heeft van vele ontwerpers. Het is een goed lettertype voor titels, paragrafen en meer.

bottom of page