top of page
lei import.jpg

LEI IMPORT

lei import logo.jpg

Adres: Battenweg 10

Postcode: 6051 AD

Plaats: Maasbracht

T: 0475- 436439
E: info@lei-import.nl
W: www.lei-import.nl

Lei import

Wij hebben de natuur in onze genen. Leisteen is een natuurproduct, prachtig gevormd door de tijd, robuust. Leisteen verdient aandacht, passie en vakmanschap.

Ruwe stenen transformeren tot de meest prachtige toepassingen. Kwaliteit en schoonheid toevoegen aan een omgeving. Omdat leisteen van nature een geweldige verrijking en verfraaiing van de leefomgeving betekent, omdat het duurzaam is en omdat het oprechte aandacht en vakmanschap verdient.

Daar maken wij ons hard voor, bij iedereen waar we mee samenwerken.

Deze passie voor leisteen willen we dan ook doorgeven aan de gehele sector, in projecten, in samenwerkingen en met elkaar. Zodat iedereen ziet hoe leisteen met aandacht en vakmanschap de leefomgeving tot in de lengte van jaren enorm verrijkt.

Daar waar het nieuwbouw en restauratie betreft. Wij bieden, als importeur van exclusieve natuurleien vanuit de hele wereld, in Nederland leisteen aan dat geschikt is voor alle denkbare toepassingen.

Een enthousiast team van leisteen adviseurs werkt aan zeer uiteenlopende opdrachten. Van dak naar gevel, van interieur naar exterieur, van vloer tot zwembad, van kasteel tot kerk. De kwaliteit van het werk en onze natuurleien zijn het handelsmerk van ons bedrijf.

BouwConnect_logo_Bibliotheek.png

Avenir Light is een rustig en stijlvol lettertype dat de voorkeur heeft van vele ontwerpers. Het is een goed lettertype voor titels, paragrafen en meer.

bottom of page