top of page
18-Paulusproject-1024x683.jpg

LENCO

NXT LEVEL PERFORMANCE

ONZE VISIE IN UITVOERING

OF U NU ARCHITECT, AANNEMER OF VASTGOEDBEHEERDER BENT: IEDEREEN WIL NAAR EEN NEXT LEVEL. HET NIVEAU DAT EEN EINDJE VERDEROP LIGT LONKT, EN IS NIET EENS ONBEREIKBAAR. ALLEEN: JE KOMT ER NIET ZOMAAR. DAAR IS MÉÉR VOOR NODIG.

Met de juiste, stijlvolle toepassingen en service in functionele zonwering brengt Lenco klimaatbeheersing voor objecten naar next level. Dat doen we met duurzame lamellenluifelsschuifframes en ritsscreens en bijhorende besturing van de hoogste kwaliteit. Functionele en esthetische toepassingen die ieder project nét dat ene duwtje naar een hoger niveau geven.

LENCO® SYSTEMEN

VAN HOUT TOT ALUMINIUM

MET VERSCHILLENDE SYSTEMEN DRAAGT LENCO BIJ AAN HET WERELDSE ASPECT VAN GEVELS EN GEBOUWEN. NEXT LEVEL PERFORMANCE, DIE MEDE HET GEZICHT BEPAALT VAN DE PLEKKEN WAAR WE WERKEN, WONEN EN TIJD BESTEDEN.

Al onze houten en aluminium toepassingen hebben uitstekende warmtereducerende en isolerende eigenschappen. Zij vormen een waardevolle, duurzame en onderhoudsarme toepassing op ieder gebouw. Onze specialisten helpen u met uw ontwerpen, ondersteunen in (3D) tekenwerk en dragen steevast de beste en meest functionele toepassingen aan. Maatwerk is vanzelfsprekend.

BEKIJK ASSORTIMENT

DE PARTNER IN ZONWERING

DE MEERWAARDE VAN LENCO®

WIJ DOEN ER ALLES AAN OM UW GEVEL OF PROJECT NAAR NEXT LEVEL TE BRENGEN. DAT DOEN WE DOOR SERVICE EN KWALITEIT TE BIEDEN DIE ONDERSCHEIDEND, DESKUNDIG EN BETROUWBAAR IS.

Door onze ervaring, expertise en vakkennis toe te passen waar nodig vormen wij een professionele partner voor vastgoedbeheerders. Geen storing of probleem is te klein, wij helpen u met ieder systeem en iedere bijhorende besturing. Uw meerjarenonderhoudsplan (MJOP) wordt inzichtelijk en u heeft live inzicht in uw systemen via het gratis Lenco® portaal. Pluspunten die ervoor zorgen dat opdrachtgevers ook écht verder komen en kosten besparen (TCO). Extra pluspunten: wij zijn altijd bereikbaar en leveren daarnaast een merk-onafhankelijke service in heel Nederland.

LENCO

lenco logo klein.jpg

Bedrijfsweg 8

5683 CP

Best

0499 49 00 21
info@lenco.nl

www.lenco.nl

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • YouTube
  • TikTok

PRODUCTEN

bottom of page