top of page
liquid-rubber-banner.gif

LIQUID RUBBER

liquid rubber logo.jpg

Adres: Groot Mijdrechtstraat 15

Postcode: 3641RV

Plaats: Mijdrecht

T: 0297-587866
E: info@liquidrubbereurope.com
W: www.liquidrubber.nl

Liquid Rubber

 

Universele, milieuvriendelijke, water- en lucht afdichtende beschermende rubberen coatings.

Liquid Rubber is toepasbaar bij het water- en luchtdicht maken van kelders, dakgoten, doorvoeren, kozijnaansluitingen, kimnaden, maaivelddetails, platte daken, zwembaden, plantenbakken en vijvers.

Alle Liquid Rubber producten zijn watergedragen en koud verwerkbaar. Na aanbrengen vormen ze een volledig hechtend, naadloos membraan dat zorgt voor een 100% waterdichtheid.

Liquid Rubber leent zich voor een groot aantal toepassingen. Of het nu gaat om industriële projecten met grote oppervlakken of om kleinere klussen, om reparaties of om bescherming van nieuwe constructies, u kunt Liquid Rubber bijna overal voor toepassen.

PRODUCTEN

NBS bestekteksten,  NBS bouwbestek, NBS besteksystematiek, NBS voor woning- en utiliteitsbouw, NBS fabrikantenindex, NBS bouwspex, productinformatie en leveranciersinformatie voor de bouw, NBS het zoek- en vindsysteem voor de bouw, besteksysteem, UAV, uniforme administratieve voorwaarden, bouwdocumentatie, fabrikant gebonden productspecificaties, fabrikant gebonden bouwstofspecificaties

HBS200.png

HBS200

Liquid Rubber HBS200 is een universele vloeibaar rubber afdichter effectief voor waterwering, luchtdichting en bescherming tegen corrosie. De vloeibaar rubber coating hecht o.a. op beton, steen, metaal, bitumen, EPDM, hout, PVC en zink. Dit maakt de vloeibaar rubber coating uitermate geschikt voor het water- en luchtdicht maken van vele objecten. Het ecologische product op waterbasis is niet toxisch, oplosmiddel- en VOC-vrij en vriendelijk voor de gebruiker en het milieu. De weer-, UV- en chemicaliënbestendigheid maken het een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam product.

Na uitharding is de vloeibaar rubber coating blijvend elastisch tot wel 900% en kan gemakkelijk de werking van verschillende ondergronden opvangen. In combinatie met een Geotextiel is de HBS200 naad- en scheuroverbruggend. Dit maakt de rubber coating geschikt voor het afdichten van objecten bestaande uit materialen met verschillende uitzettingscoëfficiënten. HBS200 is uitstekend geschikt voor o.a. het afdichten rond ventilatieopeningen, afvoeren of doorvoeren in daken, wanden, vloeren en beschadigd dakwerk of grotere scheuren in beton.

HBS200 is een eenvoudig aan te brengen één component product. De vloeibare coating kan worden aangebracht met een kwast, roller, spaan of airless spuitsysteem. Voor de snelle klus is HBS200 het perfecte product om te gebruiken: snel, eenvoudig en zeker!

bottom of page