top of page
liquid-rubber-banner.gif

LIQUID RUBBER

Universele, milieuvriendelijke, water- en lucht afdichtende beschermende rubberen coatings.

Liquid Rubber is toepasbaar bij het water- en luchtdicht maken van kelders, dakgoten, doorvoeren, kozijnaansluitingen, kimnaden, maaivelddetails, platte daken, zwembaden, plantenbakken en vijvers.

Alle Liquid Rubber producten zijn watergedragen en koud verwerkbaar. Na aanbrengen vormen ze een volledig hechtend, naadloos membraan dat zorgt voor een 100% waterdichtheid.

Liquid Rubber leent zich voor een groot aantal toepassingen. Of het nu gaat om industriële projecten met grote oppervlakken of om kleinere klussen, om reparaties of om bescherming van nieuwe constructies, u kunt Liquid Rubber bijna overal voor toepassen.

LIQUID RUBBER

liquid rubber logo.jpg

Groot Mijdrechtstraat 15

3641RV

Mijdrecht

0297-587866
info@liquidrubbereurope.com
www.liquidrubber.nl

  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube

PRODUCTEN

HBS200.png

HBS200

Liquid Rubber HBS200 is een universele vloeibaar rubber afdichter effectief voor waterwering, luchtdichting en bescherming tegen corrosie. De vloeibaar rubber coating hecht o.a. op beton, steen, metaal, bitumen, EPDM, hout, PVC en zink. Dit maakt de vloeibaar rubber coating uitermate geschikt voor het water- en luchtdicht maken van vele objecten. Het ecologische product op waterbasis is niet toxisch, oplosmiddel- en VOC-vrij en vriendelijk voor de gebruiker en het milieu. De weer-, UV- en chemicaliënbestendigheid maken het een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam product.

Na uitharding is de vloeibaar rubber coating blijvend elastisch tot wel 900% en kan gemakkelijk de werking van verschillende ondergronden opvangen. In combinatie met een Geotextiel is de HBS200 naad- en scheuroverbruggend. Dit maakt de rubber coating geschikt voor het afdichten van objecten bestaande uit materialen met verschillende uitzettingscoëfficiënten. HBS200 is uitstekend geschikt voor o.a. het afdichten rond ventilatieopeningen, afvoeren of doorvoeren in daken, wanden, vloeren en beschadigd dakwerk of grotere scheuren in beton.

HBS200 is een eenvoudig aan te brengen één component product. De vloeibare coating kan worden aangebracht met een kwast, roller, spaan of airless spuitsysteem. Voor de snelle klus is HBS200 het perfecte product om te gebruiken: snel, eenvoudig en zeker!

AB sealant.jpeg

AB SEALANT

Liquid Rubber AB Sealant is een elastomeren styreenemulsie. Deze witte 1-component coating is speciaal ontwikkeld voor luchtafdichtingen aan de binnenzijde van gevels. Liquid Rubber AB Sealant is gemakkelijk aan te brengen, heeft een hoge elasticiteit en is direct overschilderbaar en overstucbaar.

Liquid Rubber AB Sealant hecht aan vele ondergronden en is geschikt voor het afdichten van raamkozijnen, vloer-wand aansluitingen, prefab elementverbindingen, leidingen en doorvoeren, scheuren en voegen, etc. Voor het beste resultaat in één of twee lagen aanbrengen. Liquid Rubber AB Sealant wordt koud aangebracht door middel van een kwast, roller of airless spuitsysteem.

Deze snel uithardende coating levert uitstekende hechting, elasticiteit en sterkte. Liquid Rubber AB Sealant is volledig UV-bestending, milieuvriendelijk en oplosmiddelvrij.

Vloeibaar-Rubber-plat-dak-1.jpeg

SPRAYGRADE

SprayGrade is een vloeibaar rubber coating die uitermate geschikt is voor waterafdichting en beschermen van allerhande constructies waarbij sprake is van blootstelling aan UV straling. De SprayGrade is net zoals BelowGrade een twee componenten verspoten systeem en dient te worden aangebracht met een door Liquid Rubber ontworpen spuitsysteem. De vloeibaar rubber coating wordt koud aangebracht en bevat geen VOC’s en toxische stoffen. Dit maakt de vloeibare coating veilig voor mens en milieu.

Na applicatie is de vloeibaar rubber coating binnen enkele seconden droog en hecht volledig aan vrijwel alle ondergronden. Dit maakt de vloeibaar rubber coating geschikt om in één handeling de gewenste laagdikte aan te brengen. SprayGrade is te gebruiken als afdichtingslaag op zowel nieuw constructies als in renovatie toepassingen. SprayGrade is blijvende flexibel (900%) en heeft een volledige hechting op onder andere bitumen, EPDM, hout, metaal, beton, PVC en vele isolatiematerialen. Door de optimale hechting aan de ondergrond kan er geen (capillaire) vochtverplaatsing plaatsvinden tussen coating en constructie.

De SprayGrade is een snelle en gemakkelijk appliceerbare rubber coating die op zichzelf gebruikt kan worden, zonder extra beschermende toplaag en dient als waterafdichtende laag ter bescherming van allerhande constructies.

Vloeibaar-Rubber-plat-dak-1.jpeg

BELOWGRADE

BelowGrade is net zoals SprayGrade een twee componenten verspoten systeem en dient te worden aangebracht met een door Liquid Rubber ontworpen spuitsysteem. BelowGrade is een vloeibaar rubber coating die uitermate geschikt is voor waterafdichting en beschermen van allerhande constructies waarbij sprake is van weinig tot geen blootstelling aan UV straling.

BelowGrade is een vloeibaar rubber ontwikkeld voor een superieure en duurzame bescherming van o.a. beton, staal, kunststoffen en hout. BelowGrade is bij uitstek geschikt voor het beschermen en waterdicht maken van verscheidene objecten. Na uitharding vormt BelowGrade een naadloos, blijvend flexibel (900%) en duurzaam membraan die volledig hechtend is op de ondergrond. Door de optimale hechting aan de ondergrond kan er geen (capillaire) vochtverplaatsing plaatsvinden tussen coating en constructie.

BelowGrade is geschikt voor projecten waarbij hoge eisen gesteld worden aan de waterafdichting en bescherming van bijvoorbeeld kelderconstructies, de fundering, maaiveld details, betondekken, brugdeken, tunnels en silo’s.

flexible-pu-foam.jpeg

LRE STRETCHFOAM

LRE StretchFoam is een flexibel 1-component polyurethaanschuim zonder CFK-, HCFK- en HFK, dat uithardt door vochtopname uit de lucht of de omgeving.
Geschikt voor het isoleren, afdichten en vullen van o.a. stel- en monteerruimten tussen raamkozijnen, deurkozijnen, prefab elementen, doorvoeringen, dilataties, naden en voegen. Het product is perfect toepasbaar als basis rugvulling voor de producten Liquid Rubber® HBS200, SprayGrade, BelowGrade, JointFiller en AB Sealant.

De producten zijn volledig compatible met LRE StretchFoam en zorgen samen voor een duurzame lucht- of waterdichting.
De combinatie tussen beide producten is uitvoerig getest op hechting, flexibiliteit, duurzaamheid en water- en luchtdichting.

Jointfiller-detail-705x705.jpeg

JOINTFILLER

JointFiller is een vloeibaar rubber speciaal ontwikkelt om te kunnen worden aangebracht met een kitspuit. JointFiller is een koud aan te brengen één component kit dat is ontworpen voor een breed scala van toepassingen. De product technologie van de JointFiller biedt een oplosmiddelvrije, snel uithardende coating wat resulteert in een voegvulling met uitstekende sterkte, elasticiteit (700%) en hechting.

JointFiller is een milieuvriendelijk product dat zowel binnen als buiten kan worden aangebracht zonder speciale beschermende middelen. JointFiller kan worden gebruikt voor water- en luchtafdichtingen. De kit kan worden aangebracht op betonnen constructies, hout- en kunststof kozijnen, dakconstructies en op vele alle andere ondergronden.

bottom of page