livium-banner.gif

LIVIUM

livium logo klein.jpg

Adres: Oosterveldsingel 53

Postcode: 7558 PJ

Plaats: Hengelo (O)

T: 074-3033777
E: info@livium.nl
W: www.livium.nl

Livium

Een avontuur down under

Het is bijzonder hoe de dingen soms lopen. We wilden veel van de wereld zien en begin 2000 verhuisden we naar Nieuw Zeeland. Het continent van nieuwe mogelijkheden, hoge welvaart en - vooral - van een relaxte, laid back levensstijl. Nieuw Zeelanders leven het hele jaar door buiten en de zon kan er behoorlijk branden.

Niet vreemd dat daar de beste zonweringsconcepten vandaan komen. Wij werden gegrepen door de louvredaken. Mooie, open constructies die zorgden voor schaduw en zon wanneer wij dat wilden en tegelijkertijd het licht op een unieke manier lieten binnenvallen. Regende het, dan draaiden de louvres dicht en zaten we beschut. Wat een heerlijke manier om zoveel mogelijk buiten te kunnen leven.

Een jeugdvriend bracht bij ons zijn vakantie door en was net zo enthousiast als wij. Samen besloten we dit mooie concept naar Nederland te halen. In 2006 ontstond Livium. Het bleek het begin van een nieuw avontuur, maar nu in Nederland.

Dolf van den Maagdenberg
directeur Livium

PRODUCTEN

NBS bestekteksten,  NBS bouwbestek, NBS besteksystematiek, NBS voor woning- en utiliteitsbouw, NBS fabrikantenindex, NBS bouwspex, productinformatie en leveranciersinformatie voor de bouw, NBS het zoek- en vindsysteem voor de bouw, besteksysteem, UAV, uniforme administratieve voorwaarden, bouwdocumentatie, fabrikant gebonden productspecificaties, fabrikant gebonden bouwstofspecificaties

louvredaken-groot-1.jpg
livium_louvredak_hout_landelijk_lunteren
louvredaken-2.jpg

Louvredaken

Heerlijke buitenruimte in de lente, zomer en herfst. De louvredaken van Livium beschermen tegen zon en regen. Een mooiere lichtinval bestaat er bijna niet. Livium louvredaken; altijd maatwerk en perfect afgewerkt.

complete-verandas-groot-1.jpg
livium_louvredak_modern_stalen_construct
complete-verandas-3.jpg

Complete veranda's

Veranda’s van Livium ademen liefde voor buiten wonen, design en vakmanschap. Natuurlijk zijn ze voorzien van een louvredak: het summum van buiten leven met het comfort van binnen. Onze designers zorgen voor een unieke wisselwerking met de woning.

louvrepanelen-groot-1.jpg
louvre-panelen.jpg
louvre-panelen-2.jpg

Louvrepanelen

Louvrepanelen voegen een geraffineerd designelement toe aan uw woning. Ook in het interieur passen we ze toe. Architecten roemen de prachtige lichtinval. De louvrepanelen van Livium zijn leverbaar in vele vormen: rechthoekig of vierkant maar ook halfronde vormen en schuine zijden behoren tot de mogelijkheden.

Amersfoort-1.jpg
livium_shutter_panelen_modern_bob_mander
shutters-1.jpg

Shutterpanelen

Er zijn shutters en shutters. Met Livium shutterpanelen kiest u voor de allerhoogste kwaliteit en ultiem gebruikersgemak. Wat een prachtige aanvulling op elke buiten leefruimte. Perfect passend bij design, maar ook bij modern, klassiek en trendy.

“The details are not the details. They make the design.”

Charles Eames

PROJECTEN

Kantoor / showroom Hengelo Livium B.V.

Oosterveldsingel 53, 7558 PJ Hengelo (O)

Telefoon 074-3033777

E-mailadres info@livium.nl

Showroom Eindhoven

Park Forum 1025

Bedrijfsnummer 6032, 5657 HJ Eindhoven

E-mailadres info@livium.nl