top of page
LJ solutions banner.jpg

LJ SOLUTIONS

lj solutions logo.jpg

Adres: Van Voorststraat 17

Postcode: 7773 CW

Plaats: Hardenberg

T: 0523 – 234616
E: info@ljsolutions.nl
W: www.ljsolutions.nl

LJ Solutions

LJ Solutions is het bedrijf van Roel Tromp. Roel houdt van gevels. Niet verwonderlijk dus dat hij jarenlang actief was als adviseur op het gebied van gevelstuc, buitengevelisolatie en geventileerde gevelsystemen. Hij deed zijn werk met veel plezier, maar liep steeds tegen dezelfde afwerkingsproblemen aan. En dat terwijl hij een gevel het liefst zo mooi mogelijk wilde opleveren.

LJ Solutions
Vanuit de motivatie om gevels mooi te maken, is Roel in 2012 gestart met LJ Solutions. Hij biedt toepassingen voor zowel oude gevels als nieuwe gevels. De oplossingen lijken simpel, maar zijn doeltreffend: ze maken het mogelijk om een gevel tot in de puntjes verzorgd op te leveren, zodat ze er tot in de lengte van dagen mooi uit blijven zien. Benieuwd? Neem gerust contact op.

NBS bestekteksten,  NBS bouwbestek, NBS besteksystematiek, NBS voor woning- en utiliteitsbouw, NBS fabrikantenindex, NBS bouwspex, productinformatie en leveranciersinformatie voor de bouw, NBS het zoek- en vindsysteem voor de bouw, besteksysteem, UAV, uniforme administratieve voorwaarden, bouwdocumentatie, fabrikant gebonden productspecificaties, fabrikant gebonden bouwstofspecificaties

bottom of page