top of page
LomaxSystems BV header
achievements_slider_overlay.png
logo_lomaxsystems.png

LOMAX SYSTEMS

LomaxSystems is dé specialist op het gebied van de engineering en productie van complete aluminium achterconstructies voor geventileerde geveltoepassingen. We ontwikkelen gedetailleerde, hoogwaardige maatwerkoplossingen voor alle typen gevelbekleding, voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

Van de technische ontwikkeling, constructie en productie tot en met de levering van kant-en-klare bouwpakketten voor eenvoudige en efficiënte montage. Dankzij onze jarenlange specialistische kennis en ervaring zijn we de verborgen kracht achter de meest hoogstaande gevels in de Benelux en daarbuiten. Er is geen vraag waar we geen oplossing voor hebben of kunnen ontwikkelen. Ervaar het zelf!

Onze aluminium achterconstructies zijn de verborgen kracht achter de meest unieke gevels in Nederland, België, Luxemburg en daarbuiten. De aluminium uitvoering maakt onze systemen licht in gewicht, maar bijzonder stevig in gebruik en dus uitermate geschikt voor de bevestiging van alle soorten gevelbekleding. Van glas en zonnepanelen tot Solid Surface, HPL en tegels. Aluminium is bovendien bestand tegen alle weersinvloeden, is onbrandbaar en voldoet aan alle eisen voor verantwoorde, geventileerde gevelbouw, voor zowel nieuwbouw als renovatie.

LomaxSystems ontwikkelt voor nagenoeg iedere vraag een maatwerkoplossing. Onze draagconstructies zijn opgebouwd uit verticale en/of horizontale profielen in T- en L-uitvoering, waaraan geavanceerde haakregelprofielen worden bevestigd. De systemen worden volledig afgestemd op de gewenste gevelbekleding en mogelijkheden van de achterliggende bouwkundige gevel.

 

LOMAX SYSTEMS BV

LomaxSystems logo klein.png

Pannenberg 3B

5951 DB

Belfeld

+31 (0)77 373 40 00
info@lomaxsystems.nl
www.lomaxsystems.nl

  • Facebook
linkedin icon.gif

SYSTEMEN

LomaxSystems ontwikkelt en produceert aluminium draagstructuren voor geventileerde gevelsystemen. Licht in gewicht, bijzonder stevig in gebruik en uitermate geschikt voor de bevestiging van alle soorten gevelbekleding. Van glas en zonnepanelen tot Solid Surface, HPL, tegels of dunne keramische platen. Onze draagconstructies zijn opgebouwd uit verticale en/of horizontale profielen in T- en L-uitvoering, waaraan geavanceerde haakregelprofielen worden bevestigd. De systemen worden volledig afgestemd op de gewenste gevelbekleding en mogelijkheden van de achterliggende bouwkundige gevel.

SYSTEEM 1

HPL & VEZELCEMENT

 

Voor het bevestigen van excellente, duurzame en slijtvaste materialen als High Pressure Laminate (HPL) en vezelcement biedt LomaxSystems verschillende basis draagconstructies, elk met specifieke eigenschappen. Wij adviseren u graag op maat.

  • Mechanisch onzichtbaar bevestigd

  • Zichtbaar bevestigd

  • Verlijmd

5e145ead976cc.jpeg

DOWNLOAD SYSTEEM 1

pdf-download-icon-png-22.png
1-5de66bd59e27f.png
5-5de66bd8d1885.png
4-5de66bd90db2c.png

SYSTEEM 2

GLAS & DUNNE KERAMIEK

 

Voor kristalheldere glazen, volglazen gevels met zonnepanelen of bekleding met duurzame dunne keramische materialen is deze lichtgewicht aluminium draagstructuur dé uitkomst. Specifieke wensen? We ontwikkelen graag een passende maatwerkoplossing.

  • Prefab verlijmd onzichtbaar bevestigd

5e145eb99f592.jpeg

DOWNLOAD SYSTEEM 2

pdf-download-icon-png-22.png
1-5de66ac9a6be3.jpeg
3-5de66ab44a851.jpeg
1-5de66b0795b3f.png
bottom of page