top of page
LomaxSystems BV header
achievements_slider_overlay.png
logo_lomaxsystems.png

LomaxSystems BV

LomaxSystems is dé specialist op het gebied van de engineering en productie van complete aluminium achterconstructies voor geventileerde geveltoepassingen. We ontwikkelen gedetailleerde, hoogwaardige maatwerkoplossingen voor alle typen gevelbekleding, voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

Van de technische ontwikkeling, constructie en productie tot en met de levering van kant-en-klare bouwpakketten voor eenvoudige en efficiënte montage. Dankzij onze jarenlange specialistische kennis en ervaring zijn we de verborgen kracht achter de meest hoogstaande gevels in de Benelux en daarbuiten. Er is geen vraag waar we geen oplossing voor hebben of kunnen ontwikkelen. Ervaar het zelf!

 

LomaxSystems BV

LomaxSystems logo klein.png

Adres: Blauwwater 15

Postcode: 5951 DB

Plaats: Belfeld

T: +31 (0)77 373 40 00
E: info@lomaxsystems.nl
W: www.lomaxsystems.nl

  • Facebook
linkedin icon.gif

Onze aluminium achterconstructies zijn de verborgen kracht achter de meest unieke gevels in Nederland, België, Luxemburg en daarbuiten. De aluminium uitvoering maakt onze systemen licht in gewicht, maar bijzonder stevig in gebruik en dus uitermate geschikt voor de bevestiging van alle soorten gevelbekleding. Van glas en zonnepanelen tot Solid Surface, HPL en tegels. Aluminium is bovendien bestand tegen alle weersinvloeden, is onbrandbaar en voldoet aan alle eisen voor verantwoorde, geventileerde gevelbouw, voor zowel nieuwbouw als renovatie.

LomaxSystems ontwikkelt voor nagenoeg iedere vraag een maatwerkoplossing. Onze draagconstructies zijn opgebouwd uit verticale en/of horizontale profielen in T- en L-uitvoering, waaraan geavanceerde haakregelprofielen worden bevestigd. De systemen worden volledig afgestemd op de gewenste gevelbekleding en mogelijkheden van de achterliggende bouwkundige gevel.

bottom of page