marlan-banner.gif

MARLAN

Marlan.jpg

Adres: Mulderspark 3

Postcode: 9351 NR

Plaats: Leek

T: 0594 515 080
E: info@marlan.com
W: www.marlan.com

Marlan

 

Marlan solid surface is een hoogwaardige kunststof die uitermate geschikt is voor allerlei toepassingen. Solid surface betekent letterlijk ‘duurzaam oppervlaktemateriaal’. Solid surface van Marlan is vochtbestendig, naadloos te verlijmen, niet poreus en in iedere kleur te verkrijgen.

 

Solid surface biedt mogelijkheden die met traditionele materialen onmogelijk zijn

Solid surface wordt gegoten en kan in iedere gewenste vorm geleverd worden. Dankzij solid surface kan de ruimte op de meest efficiënte manier worden ingericht. Architecten en interieurbouwers worden niet belemmerd in hun creatieve ontwerpen.

niet poreus
niet poreus

press to zoom
naadloos te verwerken
naadloos te verwerken

press to zoom
duurzaam
duurzaam

press to zoom
niet poreus
niet poreus

press to zoom
1/6

DE VOORDELEN VAN MARLAN

Maak kennis met marlan: een duurzame kunststof van de hoogst haalbare kwaliteit die verwerkt wordt in platen. Marlan heeft dezelfde uitstraling als marmer of andere natuursteen, maar voelt niet koud aan en is vele malen lichter. Het plaatmateriaal wordt gebruikt voor zowel het interieur als het exterieur. Met marlan maak je onder andere stevige wanden, ronde waskommen en strakke aanrechtbladen.

Als het ontwerp bestaat uit meerdere platen, kunnen we die naadloos met elkaar verlijmen. Met onze speciale POLYMIX tweecomponentenlijm kunnen naadloze en bijna onzichtbare verbindingen tussen marlan-delen worden gemaakt.

Marlan als maatwerkpartner​

Solid Surface is hét materiaal waarmee de ontwerpen van architecten volledig tot hun recht komen. Tegelijk is het een materiaal waarvan bekend is dat je het produceren moet overlaten aan ervaren professionals. Ze werken bij Marlan. Als je ervaren partner nemen wij het maakproces voor onze rekening. Marlan partners kunnen bouwen en vertrouwen op meer dan 30 jaar kennis en ervaring.

Marlan is opgericht in 1986. De afgelopen jaren hebben we zowel het productieproces als de verschillende eindproducten doorontwikkeld. Ook hebben we het basisrecept voor marlan sterk verbeterd in de jaren ’90, in samenwerking met DSM. Het huidige recept wordt al 20 jaar gebruikt. Solid surface van marlan wordt in Nederland geproduceerd. Als producent en leverancier van marlan zijn we betrokken bij grote en kleine projecten.

Contact met Marlan

Wil je meer weten over onze solid surface producten of proefmonsters aanvragen

Marlan