top of page
marlux_header_test.jpeg
Marlux.png

MARLUX

Wie kiest voor Marlux, kiest voor meer dan 100 jaar ervaring. Sinds 1907 zijn we uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers in terrastegels, sierbestrating en tuinafwerking. Een mooi verhaal, waar we ook vandaag aan blijven verder schrijven. Dat doen we samen met onze 260 medewerkers, verspreid over 4 vestigingen. We kunnen daarbij ook rekenen op de steun van ons moederbedrijf CRH.

Eindeloze mogelijkheden

Onze kracht zit in ons totaalaanbod. Zo heb je een ruime keuze aan terrastegels, klinkers en tuinafwerking en kan je al die producten ook nog eens vlot combineren. Ga door onze waaier aan formaten, kleuren, materialen en afwerkingen, mix en match en creëer een unieke buitenruimte, volledig op jouw maat.

Belgische betrouwbaarheid

Van een tuin een thuis maken, dat doe je niet zomaar. Vertrouw daarom op ons. Op onze 100% Belgische producten en op de expertise van onze vakmensen. Wij begeleiden je bij elke stap: van keuze over plaatsing tot onderhoud. Zit je vast? Dan zoeken we samen naar een oplossing. Zo maken we van jouw dromen en ideeën werkelijkheid.

Kies voor een totaaloplossing

Bij Marlux hebben we oog voor het totaalplaatje. Daarom vind je in ons aanbod alles om een tuin aan te leggen: van de oprit en voortuin over het tuinpad tot het terras en zwembad. Denk daarbij aan tegels en klinkers, maar ook aan traptreden en modulaire bouwelementen. Kies je favoriete producten en combineer materialen, texturen, formaten en kleuren. Onze producten zijn perfect op elkaar afgestemd, ook over de collecties heen. Zo maak jij van elk project een harmonieus geheel.

Vertrouw op onze kwaliteitslabels

We gebruiken verschillende labels die de kwaliteit van onze producten garanderen. Van de gekende BENOR-keuring tot onze unieke M-Coat- en Hydro-M-formule. Zie je een van deze kwaliteitslabels op een Marlux-product? Dan heb je gekozen voor een mooi, oerdegelijk en onderhoudsvriendelijk product.

MARLUX

marlux logo klein.jpg

Industriezone Ravenshout

B-3980

Tessenderlo (B)

0032-(0)13-679100
info@marlux.com
www.marlux.com/nl

  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube
bottom of page