top of page
maxus banner.jpg

MAXUS CERAMICS

MAXUS CERAMICS

maxus logo klein.jpg

Wattstraat 19

3771 AG

Barneveld

0342 413414
info@maxusceramics.com
www.maxusceramics.com

  • Pinterest
  • Instagram
linkedin icon.gif

Maxus Ceramics wordt gedreven door een passie voor keramiek. Welke mogelijkheden heeft Maxus voor u?

De wand- en vloertegels van Maxus lenen zich uitstekend voor toepassingen in sociale woningbouw en utiliteitsprojecten, zoals zorg, onderwijs en sportcomplexen. Onze projectreferenties tonen ook andere toepassings- en designmogelijkheden. Met kennis en ervaring faciliteren wij u in uw zoektocht naar een keramische afwerking met een optimale balans in ontwerp en budget. 

KLEUREN EN FORMATEN

De collecties en kleuren zjin samengesteld om in verschillende sferen te ontwerpen, naarmate de toepassing vereist. Een lichte unikleur als basis, gecombineerd met een toepasselijke accentkleur. Koude en warme kleuren, pasteltinten en intensieve signaalkleuren. Kleuren hebben een belangrijke functie op gebied van associatie en oriëntatie. Kleuren zijn ook sfeermakers en versterken of creëren een bepaald imago of merkbeleving. De verschillende kleuren tegels van Maxus zijn beschikbaar in meerdere consistente afmetingen. Modulaire eigenschappen geven ruimte om te combineren met afmetingen en/ of kleuren voor het creëren van figuren, patronen, thema’s.

Kortom, creëer / ontwerp een uniek, creatief en verrassend beeld van wisselende kleuren en of formaten door het gebruik van Maxus Ceramics.

MAXUS OPEREERT DUURZAAM

Maxus profiteert optimaal van wat de natuur aan prachtige materialen te bieden heeft. Dat geeft ons tegelijkertijd de verantwoordelijkheid om zorgvuldig om te springen met deze kostbare natuur. Daarom doen we er alles aan om onze bedrijfsprocessen zo duurzaam mogelijk in te richten op het gebied van energiebesparing, gebruik van gerecyclede of te recyclen materialen, en reducering van emissie uitstoot. Ook onze fabrikant heeft dit hoog in het vaandel staan en beschikt over een EPD-Certificaat in navolging van het Cradle-to-Cradle principe.

MAXUS WANDTEGELS

Maxus wandtegels zijn droog geperst, hebben een witte scherf als basis en worden geglazuurd. We onderscheiden twee soorten glazuur, waarvan het percentage glas de glansgraad bepaald. Zowel de glanzende als matte tegels hebben een hoogwaardige glazuurlaag wat zorgt voor egale kleuren. Het glanzend en mat oppervlak zijn terug te vinden in een uitgebreid kleurenpalet. Op dit kleurenpalet is ook een programma rustieke handvorm tegels afgestemd. Verkrijgbaar in een glanzend of mat oppervlak in vier passende afmetingen. Een veelgevraagd kleurenpalet is tevens beschikbaar als facettegel, de zogenaamde metrotegel.

bottom of page