top of page
mall of the Netherlands mbx.jpg
mbx-logo-blauw.png.webp

mbX

Wij vinden dat een ontwerper nooit beperkt mag worden door het materiaal. Met dit in gedachte, ontwikkelde mbX in eigen beheer innovatieve productiemethoden om betonelementen in geometrische vormen mogelijk te maken.

 

mbX is een jong bedrijf met een frisse kijk op het gebruik van mallen en beton. Op basis van ervaring en uitmuntende betonmixen, slimme engineering & data leveren we een behoorlijke bijdrage in de realisatie van uitdagende architectonische projecten.

mbX zoekt per project naar de meest efficiënte, duurzame en innovatieve manier om betonproducten te produceren. Dit doen we onder andere door slimme engineering, gebruik te maken van diverse data en onze expertise te combineren met unieke betonmixen.

De unieke flexibele mallen worden volledig in eigen beheer ontworpen en geproduceerd. Dit biedt onbegrensde mogelijkheden voor het produceren van bijzondere en volledig op maat gemaakte betonelementen. De flexibele mallen worden steeds hergebruikt om de ecologische voetafdruk te verkleinen.

Met slimme en vernieuwende technieken draagt mbX actief bij aan een duurzamere wereld, nu en in de toekomst. Zo worden flexibele mallen hergebruikt en materialen voor specifieke producten gerecycled.

Als een vooruitstrevende specialist, richt mbX zich op de techniek; van het ontwikkelen van unieke betonmixen tot het inrichten van slimme productieprocessen. Voor elk project wordt het meest ideale productieproces ontwikkeld.

mbX a new wave of concrete

mbx logo klein.jpg

Lelyweg 23

4612 PS

Bergen op Zoom

+31 (0) 164 274 270
info@mbx.nl
www.mbx.nl

  • Twitter
  • Pinterest
  • Instagram
linkedin icon.gif
bottom of page