top of page
merford banner.jpg

MERFORD

Als specialist op het gebied van geluidsbeheersing, isolatie en akoestische deuren biedt Merford maatwerkoplossingen voor elke situatie. We streven ernaar om iedere vorm van geluidsoverlast te verminderen en gewenst geluid te optimaliseren. Onze innovatieve en hoogwaardige oplossingen op het gebied van geluidsbeheersing en op maat gemaakte akoestische deuren worden toegepast in diverse omgevingen.

Met uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van geluidsisolatie, levert Merford op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de specifieke eisen van elke situatie. Of het nu gaat om industriële installaties, gebouwen, machines of transportmiddelen, we gebruiken geavanceerde materialen en innovatieve technologieën om een stille en comfortabele omgeving te creëren.

Merford is uw betrouwbare partner voor efficiënte geluidsisolatieoplossingen die bijdragen aan een verbeterde leef- en werkomgeving. We begrijpen dat geluid zowel prachtig als hinderlijk kan zijn, en ons doel is om ongewenst geluid te verminderen en gewenst geluid optimaal te laten klinken. In een wereld waarin we steeds dichter op elkaar leven en werken, vinden wij het belangrijk dat mensen hoge eisen kunnen stellen aan hun woon-, werk- en leefomgeving.

Merford is toegewijd aan het ontwikkelen en realiseren van innovatieve oplossingen die geluid niemand in de weg laten staan.

 

Onze missie is om een woon-, werk- en leefomgeving te creëren die veilig, gezond en comfortabel is. We bieden een uitgebreid scala aan innovatieve, hoogwaardige en duurzame totaaloplossingen op het gebied van geluidsbeheersing, deuren en gevels.

Onze bedrijfsvoering is gebaseerd op creativiteit, innovatie, duurzaamheid en een geïntegreerde productie. Onze kernwaarden - innovatie, klantgerichtheid, ondernemerschap, verantwoordelijkheid en transparantie - vormen de basis van alles wat we doen. In onze showroom in Gorinchem kunt u de producten en technieken ontdekken waarmee we akoestische situaties verbeteren en de veiligheid in gebouwen vergroten met deuren en gevelsystemen. Merford is uw partner voor een geluidsarme, veilige en comfortabele leefomgeving.

MERFORD

merford logo klein.jpg

Franklinweg 8

4207 HZ 

Gorinchem

0183-64 38 00
info@merford.com
www.merford.com

linkedin icon.gif
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
bottom of page