top of page
1785_over-merford.jpg

Merford

Wij vinden dat mensen hoge eisen mogen stellen aan hun woon-, werk- en leefomgeving. We wonen en werken immers steeds dichter op elkaar. Daarom ontwikkelt en realiseert Merford innovatieve oplossingen. Omdat geluid niemand in de weg mag staan. Merford: sounds right for everyone!

Een woon-, werk- en leefwerkomgeving die veiliger, gezonder en comfortabel is. Door iedere vorm van geluidsoverlast te reduceren en gewenst geluid tot een ware beleving te maken. Om dat te bereiken biedt Merford de meest innovatieve, hoogwaardige en duurzame totaaloplossingen op het gebied van geluidsbeheersing, deuren en gevels.Creativiteit, innovatie, duurzame bedrijfsvoering en een volledig geïntegreerde productie staan aan de basis van het realiseren van onze missie. In alles wat we doen laten we ons leiden door onze kernwaarden; Merford is innovatief, klantgericht, ondernemend, verantwoordelijk en transparant.

Onze cultuur is terug te brengen tot een aantal kernwaarden, die al sinds jaar en dag vanzelfsprekend zijn voor ons allemaal. We zijn innovatief, ondernemend, duurzaam en transparant.

MERFORD

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
merford logo klein.jpg

Adres: Franklinweg 8

Postcode: 4207 HZ 

Plaats: Gorinchem

T: 0183-64 38 00
E: info@merford.com
W: www.merford.com

linkedin icon.gif
bottom of page