top of page
metaglas banner.jpg

METAGLAS

Metaglas is al meer dan 45 jaar toonaangevend op het gebied van slanke en innovatieve gevelelementen en interieuroplossingen voor nieuwbouw- en renovatieprojecten in de woning- en utiliteitsbouw. Maximale transparantie is het uitgangspunt bij alle producten van Metaglas.

 

Daglicht is namelijk onmisbaar voor de gezondheid en productiviteit van mensen en essentieel voor het creëren van een prettig binnenklimaat. Onze ramen, deuren en glasconstructies worden daarom voorzien van zo slank mogelijke profielen en als het kan laten we deze profielen helemaal weg. Hierdoor bieden de producten van Metaglas ruimtelijkheid, optimale transparantie en veel lichtinval. In ieder project.

 

Alle producten van Metaglas zijn volledig maatwerk. Doordat wij al onze producten zelf ontwikkelen, produceren en monteren op de bouw, kunnen onze technische adviseurs al in een vroeg stadium met u meedenken voor de beste oplossing en het juiste product.

 

Wilt u een speciale of complexe glasconstructie voor uw project? Ook dan is Metaglas uw partner. Metaglas is gespecialiseerd in de engineering van bijzondere glasconstructies. Onze adviseurs en R&D medewerkers kunnen vrijwel alle wensen, ideeën en ontwerpen van  architecten en opdrachtgevers vertalen naar een specifiek product. 

 

Heske Groenendaal, CEO: “Daglicht is onmisbaar voor de gezondheid en productiviteit van mensen, maximale transparantie is daarom hét uitgangspunt bij alle producten van Metaglas.”

TOEKOMSTGERICHT PRODUCERENVoor Metaglas ligt de nadruk op de toekomst en het gebruik op lange termijn. Wij vinden het een must dat onze producten beschikken over een lange levensduur, maar ook dat het productieproces een minimale impact heeft op het milieu. Daarom werken wij zoveel mogelijk met gerecyclede grondstoffen en kopen alleen aluminium in dat bestaat uit 90% gerecycled aluminium. Naast het inkopen van duurzame en milieubewuste materialen hebben wij het productieproces zo ingericht om de belastende effecten op het milieu te minimaliseren. We generen nagenoeg geen afval doordat wij inzetten op recyclen van alle materialen waaronder zaagverlies wat we terug leveren aan het extrusiebedrijf; zijn wij zelfvoorzienend door de zonnepanelen op het bedrijfspand en worden alle auto’s vervangen door elektrische auto’s. Kortom een uitgebalanceerde proces waarbij de toekomst de hoofdrol speelt.

METAGLAS

metaglas logo klein.jpg

Adres: Het Eek 5

Postcode: 44004 LM

Plaats: Tiel

T: 0344 750 400
E: info@metaglas.nl
W: www.metaglas.nl

  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
linkedin icon.gif
villa-veessen-methermoxl-metaglas-4.jpg

INNOVATIEVE OPLOSSINGEN

Maximale transparantie is het uitgangspunt bij alle producten van Metaglas. Onze ramen, deuren en glasconstructies worden daarom voorzien van zo slank mogelijke profielen en als het kan laten we deze profielen helemaal weg. Hierdoor bieden de producten van Metaglas ruimtelijkheid, optimale transparantie en veel lichtinval.

PRODUCTEN

villa-veessen-methermoxl-metaglas-1.jpg

METHERMO® ALUMINIUM RAMEN

Methermo is hét merk voor slanke aluminium geprofileerd en uitstekende geïsoleerde ramen. De minimalistische ramen van Metaglas geven ieder ontwerp een eigentijdse, moderne uitstraling met ultieme transparantie. Methermo ramen zijn er in verschillende uitvoeringen zodat het past binnen ieder project: ramen voor in houten kozijnen, compleet raamsysteem met aluminium kozijn en steellook ramen voor een authentiek gevelbeeld.

ramen-en-deuren-metaglas-architect-hofma

METHERMO® ALUMINIUM DEUREN

Methermo is hét aluminium deurensysteem voor uitstekend geïsoleerde en slank geprofileerde aluminium deuren. De minimalistische deuren van Metaglas geven ieder ontwerp een eigentijdse, moderne uitstraling met ultieme transparantie. Methermo deuren zijn er in verschillende uitvoeringen zodat het past binnen ieder project: deuren voor in houten kozijnen, compleet deursysteem met aluminium kozijn en steellook deuren voor een authentiek gevelbeeld.

villa-veessen-methermoxl-metaglas-1.jpg
Schuifpuien / ramen (horizontaal)

Technische documentatie

CAD bestanden

Producten

ALUMINIUM SCHUIFPUIEN & VERTICALE SCHUIFRAMEN

Methermo is hét innovatieve aluminium schuiframensysteem voor slank geprofileerde en uitstekend geïsoleerde schuifpuien en verticale schuiframen. De minimalistische schuiframen van Metaglas geven ieder ontwerp een eigentijdse, moderne uitstraling met ultieme transparantie. Methermo schuiframen zijn er in verschillende uitvoeringen zodat het past binnen ieder project: horizontaal of verticaal schuivend.

BEL OF MAIL ONS

Het Eek 5
4004 LM  Tiel
The Netherlands

info@metaglas.nl
+31 (0)344 750 400

Bezoek onze inspiratieruimte!

METAGLAS GROEP

Metaglas is dé specialist in ultraslanke geïsoleerde aluminium ramen, deuren en schuifsystemen.
Unieke maatwerk gevelproducten voor een innovatief gevelbeeld.

bottom of page