top of page
metro xl banner.jpg

METRO XL

metro xl logo.jpg

Adres: Keurweg 12

Postcode: 5145 NX

Plaats: Waalwijk

T: 0416 335 368
E:  info@metroXL.nl
W: www.metroxl.nl

Metro XL

Bij MetroXL houden we ons dagelijks bezig met ‘imagineering’. Onze visie is gebaseerd op de combinatie van imagination (verbeelding) en engineering (techniek), oftewel het in beeld brengen van beleving. Bij MetroXL gaan we altijd op zoek naar bijzondere, unieke en/of andere inventieve oplossingen om het beeld dat u voor ogen heeft te verwezenlijken of zelfs te overtreffen.

Het is namelijk erg belangrijk dat mensen zich prettig voelen in de ruimte waarin zij zich bevinden. Dat geldt ook voor uw doelgroep. Interieur én exterieur graphics vormen een belangrijk onderdeel van de uitstraling van uw bedrijf of winkel. Denk hierbij eens aan prachtig naadloos fotobehang , Akoestische wandprints, de sfeervolle lumiwall lichtwand, Mozaïek tegel wanden met Mozawall of een interieur metamorfose met folie.

MetroXL is een betrouwbare en professionele partner. Om aan de specifieke wensen van onze opdrachtgevers te kunnen voldoen denken we in oplossingen en maken we alles op maat. Onze vormgevers vertalen uw wensen naar ware eye-catchers, onze productie afdeling print deze op de meest uiteenlopende materialen en uiteraard worden al onze (maatwerk)producten vakkundig door ons eigen team gemonteerd.

Een stukje persoonlijke betrokkenheid vinden we daarbij erg belangrijk. Altijd gaan voor het beste. Dat is wat u van mij en MetroXL mag verwachten.

Op zoek naar een vernieuwende maatwerk oplossing? We spreken elkaar snel!

 

 

MOOI! Professionele interieur decoratie van MetroXL! 

MetroXL brengt beleving in beeld. Met onze prachtige fullcolour visuals worden kale wanden echte sfeermakers. Saaie vergaderzalen krijgen een representatieve uitstraling. Een ongezellige hal wordt omgetoverd tot een gastvrije ontvangstruimte. MetroXL realiseert het voor u! We creëren een compleet nieuwe beleving.

 

Maak het MOOI! met MetroXL.

MetroXL levert interieur graphics en signing voor de professionele markt. Wij werken alleen met producten van de hoogste kwaliteit, bieden u advies op maat en zorgen dat uw project van opdracht tot en met montage perfect verloopt! Met ruim 35 jaar ervaring op het gebied van interieur decoratiereclamebelettering en XL prints  zijn wij uw toonaangevend signing specialist.

MetroXL heeft alles in eigen beheer.

Met een eigen ontwerpafdeling, eigen productievoorzieningen en een eigen montageteam kunnen wij snel schakelen. Wij denken met u mee en leveren altijd maatwerk. Wij zorgen ervoor dat beleving in beeld wordt gebracht en dat u na oplevering van het project denkt: “MOOI!”

Metro XL

bottom of page