top of page
Home-page-Grotius-2022025-Jolanda-edit.jpeg

MOSO INTERNATIONAL BV

MOSO International BV staat aan de top als leverancier van hoogwaardige bamboeproducten en is actief in meer dan 50 landen. Met meer dan 20 jaar ervaring in de nog relatief jonge bamboe-industrie geldt MOSO als een pionier in de ontwikkeling van vernieuwende bamboeoplossingen, zowel voor binnen- als buitengebruik.

Belangrijke kenmerken van MOSO International BV:

 1. Wereldwijde Aanwezigheid: MOSO is werkzaam in meer dan 50 landen en staat wereldwijd bekend als een leverancier van bamboeproducten van hoog niveau.

 2. Ontwikkeling in Europa, Productie in China: Het bedrijf ontwikkelt zijn producten in Europa, maar heeft productiefaciliteiten in China. Deze samenwerking omvat gezamenlijke investeringen, productontwikkeling en personeelstraining in samenwerking met diverse producenten.

 3. Kwaliteitscontrole: MOSO handhaaft strikte kwaliteitsnormen door nauw samen te werken met geselecteerde producenten. Het bedrijf implementeert topkwaliteitsnormen in productieprocessen en voert grondige inspecties uit tijdens en na de productie. Het Chinese MOSO-team, bestaande uit 20 leden, speelt hierbij een essentiële rol.

 4. Certificeringen: Alle producten worden gecertificeerd op het hoogste niveau, conform bouw-, milieu- en duurzaamheidsnormen. Dit waarborgt niet alleen de hoge kwaliteit van de producten, maar zorgt er tevens voor dat ze voldoen aan de geldende gezondheids- en milieunormen.

 5. Partnerschappen: MOSO zoekt voortdurend partners en producenten die kunnen voldoen aan hun strenge normen voor langdurige samenwerking. Het bedrijf biedt voortdurende training en ondersteuning aan fabrikanten om hen te helpen deze hoge normen te bereiken.

 6. Onderzoek en Ontwikkeling: MOSO heeft een toegewijde afdeling voor Onderzoek en Ontwikkeling die zich richt op voortdurende innovatie en verbetering van de kwaliteit. Dit omvat het handhaven van naleving van de hoogste normen en relevante wetgeving in de landen waar de producten worden verkocht.

 7. Garantie en Ondersteuning: MOSO-producten worden geleverd met duidelijke garanties, ondersteund door het Nederlandse bedrijf dat al meer dan 20 jaar bestaat. Hiermee wordt de kwaliteit en betrouwbaarheid van hun bamboeproducten gegarandeerd.

 8. Eigendom van Certificeringen: Het wordt benadrukt dat alle testrapporten en certificeringen eigendom zijn van MOSO International BV en specifiek van toepassing zijn op MOSO-producten, niet op de partnerproducenten.

 9. Toewijding aan Uitmuntendheid: MOSO moedigt klanten aan niet in te boeten op kwaliteit, improvisatie of risico's, maar in plaats daarvan te streven naar de beste kwaliteit door te kiezen voor MOSO bamboeproducten voor hun projecten.

In samenvatting positioneert MOSO International BV zich als een betrouwbare en innovatieve leverancier van hoogwaardige bamboeproducten, met een sterke toewijding aan duurzaamheid en strikte kwaliteitscontrolemaatregelen.

MOSO INTERNATIONAL BV

moso logo klein.jpg

Adam Smithweg 2

1689 ZW 

Zwaag

0229 26 57 32
info@moso.eu
www.moso-bamboo.com

 • Facebook
 • Twitter
 • YouTube
 • Pinterest
 • Instagram
linkedin icon.gif
bamboe.jpg
bottom of page