top of page
moso-banner.gif

MOSO INTERNATIONAL BV

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
linkedin icon.gif
moso logo klein.jpg

Adres: Adam Smithweg 2

Postcode: 1689 ZW 

Plaats: Zwaag

T: 0229 26 57 32
E: info@moso.eu
W: www.moso-bamboo.com

MOSO International BV

MOSO: World leading in bamboo

MOSO® is de toonaangevende leverancier van hoogwaardige bamboe producten in meer dan 50 landen. Met 20 jaar ervaring in de relatief jonge bamboe industrie, kan MOSO met recht pionier genoemd worden in de ontwikkeling van innovatieve bamboe oplossingen voor binnen en buiten.

Ontwikkeld in Europa, geproduceerd in China

Al meer dan 20 jaar werkt MOSO® samen met verschillende producenten om bamboe producten van hoge kwaliteit te produceren die passen bij de eisen van het merk MOSO®. Dit is co-productie, bestaande uit gezamenlijke investeringen, productontwikkeling en opleiding van personeel. Door zeer nauw samen te werken met geselecteerde producenten introduceert MOSO® topkwaliteitsnormen in hun productieprocessen. Alle producten worden tijdens en na de productie geïnspecteerd en gecontroleerd door het Chinese MOSO®-team, dat momenteel uit 20 medewerkers bestaat. Daarnaast certificeert MOSO® alle producten op het hoogste niveau volgens bouw-, milieu- en duurzaamheidsnormen om ervoor te zorgen dat ze gezond zijn en voldoen aan de hoogste eisen.

Hoogste eisen

We zijn voortdurend op zoek naar partners/ producenten die aan onze strenge eisen kunnen voldoen en een invulling kunnen geven aan ons doel van lange termijn samenwerking. De medewerkers van MOSO® China zorgen voor permanente opleiding en ondersteuning om fabrikanten te helpen aan de hoge eisen te voldoen. MOSO® producten en productie worden gecontroleerd door de afdeling Research and Development, die voortdurend onderzoekt hoe te innoveren en te verbeteren in kwaliteit en naleving van de hoogste normen en de geldende wetgeving in de landen waar het product wordt verkocht. Als een MOSO®-leverancier niet (meer) aan de hoge eisen voldoet, eindigt de samenwerking.

De beste resultaten

Alle MOSO® testrapporten en certificeringen zijn alleen van toepassing op MOSO® producten en zijn eigendom van MOSO International BV, niet van de partnerproducenten. Alle MOSO® producten worden geleverd met een duidelijke garantie, ondersteund door ons Nederlandse bedrijf, dat al meer dan 20 jaar bestaat. Als u de beste resultaten wilt bereiken in uw projecten; improviseer niet en breng de kwaliteit niet in gevaar maar eis de beste kwaliteit en vraag om MOSO® bamboe producten.

bamboe.jpg
bottom of page