top of page
iStock-177440081kl.jpg
7f1fc286e06bc5d170549352db451526.png

NES FASTENERS & FIXINGS

NES is een bedrijf dat zich al bijna 50 jaar toelegt op de ontwikkeling, productie en verkoop van bevestigingsmaterialen en montagetechnieken. Met vestigingen in Nederland en Duitsland bedienen we de Europese markt. Ons brede assortiment wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zoals dak- en wandmontage, geveltechnieken, installatietechniek en binnenafbouw. We richten ons voornamelijk op groothandels, bouwmateriaalzaken en houthandelaren.

Naast het leveren van bevestigingsmaterialen bieden we uitgebreide technische ondersteuning aan onze klanten. Ons doelgerichte advies en de mogelijkheid tot het testen van specifieke toepassingen in ons testcentrum of op locatie garanderen dat onze jarenlange ervaring wordt gedeeld en toegepast in projecten.

Sinds 2007 voeren we ook het coaten van schroeven in eigen beheer uit, waardoor we snellere verwerking en meer flexibiliteit bieden. We gaan verder dan standaard RAL-kleuren door een grote database aan kleurrecepten op te bouwen, waardoor we bevestigingsmaterialen in diverse kleuren kunnen coaten. Klanten kunnen met ons contact opnemen om hun gewenste kleur te bespreken.

Bij NES staat ons team altijd klaar om klanten te adviseren, zowel online als telefonisch. We streven ernaar om klanten zoveel mogelijk werk uit handen te nemen en denken mee op logistiek vlak. Kwaliteit staat bij ons voorop, en we zijn voortdurend op zoek naar nieuwe ontwikkelingen in de markt om klanten te voorzien van de beste materialen voor elk project.

Als je vragen hebt of iets niet kunt vinden op onze vernieuwde website, neem dan gerust contact op met onze verkoop binnendienst. Dit kan via e-mail, telefoon of zelfs via Whatsapp. We staan klaar om te helpen!

NES FASTENERS & FIXINGS

nes.png

Bakkenzuigerstraat 88

1333 HA

Almere

036 54 94 210
verkoop@nesbv.nl

www.nesbv.nl

  • Facebook
  • LinkedIn

PRODUCTEN

NES dak en wand.jpeg

Dak en Wand

NES Fasteners & Fixings heeft een ruim assortiment bevestigers voor dak en wand bekleding. De meeste bimetaal bevestigers zijn voorzien van een ETA. Je vind de ETA bij de desbetreffende bevestiger of als download in het technical centre.

nes gevelschroeven.jpg

Gevel

Een ruim assortiment bevestigers voor het bevestigen van gevelbekleding zoals Trespa®, Rockpanel® en Eternit®

Binnenafbouw afb._309_medium.jpg

Binnenafbouw

Het assortiment snelbouwschroeven levert NES Fasteners & Fixings onder de naam Pointstar­­®. De schroeven, die zowel in doosjes als op band verkrijgbaar zijn, onderscheiden zich door hun snelheid van penetratie in metalstuds en/of hout. Of het verder gaat om snelhangers / plafondankers, montagerail, balkklemmen, ringen of overige DIN producten, bij NES Fasteners & Fixings vind je het product wat het beste bij je project past.

NES INSTALLATIE.jpg
Bouwproducten afb._311_medium.jpg
Kitten afb._312_medium.jpg
Woodpeckers afb._315_medium.jpg
Master Flash afb._317_medium.jpg
bottom of page