top of page
nedzink banner.jpg

NEDZINK

NedZink is dé Nederlandse zinkfabrikant van gewalst titaanzink voor toepassingen in gevelbekleding, dakbedekking, dakgoten en hemelwaterafvoersystemen. Al meer dan 125 jaar maakt NedZink kwalitatieve zinkproducten van het hoogste niveau die wereldwijd worden toegepast in projecten van groot en klein.

Als marktleider in Nederland is NedZink een promotor van creatieve mogelijkheden in zink. Walsblank zink (NATUREL), grijs voorgepatineerd zink (NOVA) en zwart voorgepatineerd zink (NOIR) behoren allemaal tot de mogelijkheden. Door het bestaande product steeds op nieuwe wijze en in nieuwe gedaanten toe te passen, blijft zink een fascinerend en inspirerend product. Dit heeft weer geleid tot de ontwikkeling van producten zoals NedZink Pro-Tec, NedZink NOVA COMPOSITE en NedZink NUANCE.

NedZink trademarks: NedZink® NATUREL, NedZink® NEO, NedZink® NOVA, NedZink® NOIR, NedZink® NUANCE, NedZink® NOVA COMPOSITE, NedZink® Pro-Tec, NedZink® STRUCTURE.

Gebruik zink om die natuurlijke en duurzame uitstraling te creëren.

Door te werken met NedZink heeft u de vrijheid om zink vernieuwend toe te passen in uw ontwerpen. Met een brede toepasbaarheid voor daken, gevels en wanden, bouwdelen & hemelwaterafvoer geeft u uw ontwerp die natuurlijke duurzame uitstraling waar zink om bekend staat.

Als handelspartner is NedZink een inspirator door betrouwbare levering van kennis, kwaliteit en dienstverlening. Producten die NedZink in het assortiment heeft zijn: NedZink NATUREL, NedZink NOVA en NedZink NOIR, NedZink Pro-Tec, NedZink NOVA COMPOSITE en NedZink NUANCE.

NEDZINK

nedzink logo klein.jpg

Hoofdstraat 1

6024 AA

Budel-Dorplein

0495 455 700
info@nedzink.com
www.nedzink.com

PRODUCTEN

DAKEN

daken-roelofendsveen-felssysteem-279-x-1
daken-villa-dubbeldam-roevensysteem-279-
daken-romenia-losangesysteem-279-x-178px

FELSSYSTEEM

ROEVENSYSTEEM

GEVELS

gevel-felssysteem-279-x-178px.jpg
gevel-masstricht-bonnefantemuseum-roeven
gevel-nieuwmun-losangesysteem-279-x-178p
6.19.jpg
gevel-cassettessysteem-279-x-178px.jpg

FELSSYSTEEM

ROEVENSYSTEEM

DAKGOTEN & HEMELWATERSYSTEMEN

dakgoot-bakgoot-279-x-178px-1.jpg
dakgoot-mastgoot-279-x-178px-1.jpg
dakgoot-buizen-279-x-178px.jpg

BAKGOTEN

MASTGOTEN

BOUWDELEN

bouwdelen-deklijst-279-x-178px-1.jpg
bouwdelen-muurafdekker-279-x-178px.jpg
bouwdelen-dakkapellen-279-x-178px.jpg
bouwdelen-dakonderbreking-279-x-178px.jp

DEKLIJSTEN

MUURAFDEKKERS

bottom of page