top of page
Father_and_daughter_in_lounge_V2-1600x900.jpeg

NEFIT BOSCH

Nefit Bosch streeft naar sociaal en ecologisch evenwicht voor langdurig succes. Bosch heeft wereldwijd ambitieuze doelen, waaronder het ontwikkelen van duurzame oplossingen voor verwarming en warm water, en sinds eind 2020 opereert Bosch als de eerste grote industriële onderneming volledig CO2-neutraal. Bosch richt zich op zes megatrends voor de toekomst: klimaat, energie, water, verstedelijking, globalisering en gezondheid.

Nederland, ooit een gasland, gaat nu richting duurzame energie en waterstof. Bosch investeert in warmtepomptechnologie, zonne-energie en waterstoftoepassingen. De H2 Ready cv-ketel, die in 2025 wordt gelanceerd, kan worden omgezet naar waterstof. Voor de korte termijn biedt Bosch hybride oplossingen, zoals de combinatie van een warmtepomp en cv-ketel.

Nefit Bosch staat voor zekerheid en levert betrouwbare, duurzame oplossingen. Het R&D Centrum in Deventer werkt aan innovatieve technologieën, waaronder de H2 Ready cv-ketel. Bosch is sinds 2020 wereldwijd CO2-neutraal en heeft meer dan 100 jaar ervaring, waarin Nefit en Bosch sinds 2004 als A-merken zijn verbonden. Bosch, opgericht in 1886, is uitgegroeid tot een internationale speler, terwijl Nefit in de jaren '80 de grootste cv-fabrikant van Nederland werd. Nu is Nefit Bosch een toonaangevende aanbieder in Nederland.

NEFIT BOSCH

nefit bosch logo klein.jpg

Zweedsestraat 1

7418 BG

Deventer

0570-602500
verkoopnederland@nefit.nl
www.nefit-bosch.nl

bottom of page