top of page
nelf banner.jpg

NELF

Bij de oprichting in 1916 presenteerde de Nederlandsche Elektrische Lakfabriek (N.E.L.F.) zich als een moderne, uiterst hygiënisch ingerichte lakfabriek. Nelf behoorde tot de pioniers in Nederland door elektriciteit te gebruiken voor de productie van verf. Vanaf het begin richtte Nelf zich op de professionele markt, waarbij de producten werden toegepast op rijtuigen, winkels, woningen, bedrijfsruimten en fabrieken om deze van een beschermende laag te voorzien. Nelf groeide uit tot een vooraanstaand verfmerk voor professionals en is actief in verschillende Europese landen.

Welkom bij NelfKoopmans, waar we altijd klaarstaan om net dat extra stapje te zetten. We begrijpen dat je de hoogste kwaliteit verf wilt, en dat is precies wat wij leveren. Als familiebedrijf voegen we daar altijd betrokkenheid aan toe.

Onze productontwikkeling staat centraal. Of het nu gaat om reguliere verfproducten of zeer specialistische probleemoplossers, wij hebben altijd de perfecte oplossing in huis. We streven naar producten die gemakkelijk aan te brengen zijn, uitstekend dekkend, homogeen, snel droog, vochtregulerend, milieuvriendelijk, duurzaam, van constante kwaliteit en voordelig geprijsd zijn. Onze R&D-afdeling kijkt echter niet alleen naar vandaag, maar ook naar morgen, om onze producten voortdurend te verbeteren.

Bij NelfKoopmans leveren we meer dan alleen verf. We zijn toegewijd aan het bieden van de allerbeste resultaten aan vakmensen, en daar werken we dagelijks aan.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel, zowel in onze producten als in onze relaties. Onze moderne fabriek bevindt zich in een van de mooiste Unesco-gebieden van Nederland, het Waddengebied, wat ons dagelijks herinnert aan het belang van goede zorg voor onze planeet en elkaar. We streven ernaar onze processen en producten zo duurzaam mogelijk te maken, en we investeren evenveel aandacht in duurzame relaties met groothandels, schilders en houtsaneerders.

NELF

nelf logo klein.jpg

Nieuweweg 5

9073 GN

Marum

0518 – 418 000
info@nelfpaints.com
www.nelf.nl

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
bottom of page