top of page
nelf banner.jpg

Nelf

‘Een moderne, hoogst hygiënisch ingerichte lakfabriek’.

Zo presenteert de Nederlandsche Elektrische Lakfabriek (N.E.L.F.) zich bij de oprichting in 1916 aan potentiële klanten. Nelf is daarmee een van de eerste verffabrikanten in ons land die elektriciteit gebruik om verf te produceren. Van meet af aan richt Nelf zich op de professionele markt. Met de producten van het eerste uur worden rijtuigen, winkels, woningen, bedrijfsruimten en fabrieken van een beschermlaag voorzien. Nelf groeide uit tot een van de grotere verfmerken voor de professional. Het merk is actief in diverse Europese landen.

Welkom bij NelfKoopmans

Wij staan altijd voor je klaar om net dat stapje verder te gaan. Natuurlijk wil je de allerbeste kwaliteit verf; die leveren wij! Eigenlijk is er geen schilderwerk en houtreparatieklus waar wij niet de perfecte oplossing voor in huis hebben. Van reguliere (verf)producten tot zeer specialistische probleemoplossers. Als familiebedrijf voegen we altijd een extra ingrediënt toe: betrokkenheid.

Productontwikkeling

Gemakkelijk aan te brengen. Uitstekend dekkend. Homogeen. Snel droog. Vochtregulerend. Milieuvriendelijk. Duurzaam. Van constante kwaliteit. Voordelig geprijsd… Het is maar een greep uit de eisen die je stelt aan een verf van vandaag.

NELF

nelf logo klein.jpg

Adres: Nieuweweg 5

Postcode: 9073 GN

Plaats: Marum

T: 0518 – 418 000
E: info@nelfpaints.com
W: www.nelf.nl

Maar onze R&D afdeling kijkt al naar morgen. Hoe kunnen we onze producten steeds verder perfectioneren, zodat jij als vakman de allerbeste resultaten kunt neerzetten. Daar werken we dagelijks aan.

We leveren meer dan verf!

Gemakkelijk aan te brengen. Uitstekend dekkend. Homogeen. Snel droog. Vochtregulerend. Milieuvriendelijk. Duurzaam. Van constante kwaliteit. Voordelig geprijsd… Het is maar een greep uit de eisen die je stelt aan een verf van vandaag. Maar onze R&D afdeling kijkt al naar morgen. Hoe kunnen we onze producten steeds verder perfectioneren, zodat jij als vakman de allerbeste resultaten kunt neerzetten. Daar werken we dagelijks aan.

Duurzaamheid in producten en relaties

De moderne fabriek van NelfKoopmans staat in een van de mooiste Unesco gebieden van Nederland: het Waddengebied. Dit herinnert ons er dagelijks aan hoe belangrijk het is om goed voor onze planeet en elkaar te zorgen. We werken continu aan het zo duurzaam mogelijk maken van onze processen en producten. Net zoveel aandacht steken we in duurzame relatie met groothandels, schilders en houtsaneerders.

bottom of page