top of page
nemaco banner.webp

H10

BOUWWPLAATSINRICHTING

NEMACO BOUWMACHINES

Alleen een boormachine of de complete bouwplaatsinrichting huren? Het kan bij Nemaco verhuur. Het huren van bouwmachines, materieel en hulpmiddelen voor de bouwsector en de gww-sector kan in een aantal gevallen voordeliger zijn dan kopen. Wanneer de investering te hoog is bieden wij u de mogelijkheid om het product te huren. Bovendien blijven de onderhoudskosten, reparatiekosten e.d. voor u achterwege! Nemaco verhuur beschikt over jong materieel wat voldoet aan de nieuwste veiligheidseisen.

Bovendien verzorgen wij het transport en de op- en afbouw voor u!

Vanuit de vestigingen Nijverdal, Oldenzaal en Coevorden willen wij u graag voorzien van de juiste producten.

Nemaco heeft 70 medewerkers welke u graag van dienst zijn. Doordat veel medewerkers al vele jaren bij ons werkzaam zijn beschikken wij over een grote hoeveelheid kennis. Hierdoor krijgt u advies waar u wat aan heeft en worden problemen voorkomen.

Service

Nemaco Service is er om u te ontzorgen. Wij kunnen het onderhoud aan al uw machines en materieel verzorgen, ook op uw locatie. De periodieke keuringen, reparaties en revisies worden gedaan door een team van 20 ervaren servicemonteurs die tevens het op- en afbouwen van uw materieel kunnen verzorgen. Dankzij de jarenlange ervaring van onze monteurs worden problemen op de bouw snel verholpen zodat u zo min mogelijk vertraging oploopt.

Onze Service afdeling ontwikkelt ook haar eigen producten om veel voorkomende problemen op de bouw te verhelpen. Enkele voorbeelden hiervan zijn het Revo schuifhek en het uitvalsysteem voor de bouwlift.

NEMACO BOUWMACHINES

nemaco bouwmachines klein.jpg

Van den Bergsweg 17

7442 CK

Nijverdal

054-8614545
info@nemaco.nl
www.nemaco.nl

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
bottom of page