top of page
logo normbau.jpeg
normbau banner.jpeg

NORMBAU

 

NORMBAU ontwikkelde zich, sinds de oprichting in 1954, van familiebedrijf tot een wereldwijd producent en leverancier van kwalitatief hoogwaardig bouwbeslag, elektronische toegangscontrole en interieurs. 

 

Voor NORMBAU staat de mens met zijn behoeften centraal in de productontwikkeling. Met innovatieve materialen en moderne componenten worden productseries van hoge kwaliteit ontwikkeld. NORMBAU is toonaangevend leverancier van systeemoplossingen voor barrièrevrije sanitaire voorzieningen voor ziekenhuizen en verpleeghuizen en behoort sinds december 2013 tot de Allegion Group. Producten van NORMBAU gaan de hele wereld over; van Disney Park Hong Kong tot de kleedkamers van de San Francisco 49ers.

 

NORMBAU heeft op dit moment een exportaandeel van meer dan 55% en is aanwezig op alle belangrijke wereldmarkten waar groei is.

‘PASSION FOR CARE’ weerspiegelt uitstekend de passie die alle bedrijfsactiviteiten van NORMBAU bepaalt. Met passie wordt gewerkt om de kwaliteit van leven te verbeteren. Door geïntegreerde oplossingen te ontwerpen en produceren voor een barrièrevrije omgeving. Met grote passie op zoek naar nieuwe oplossingen en verbetering van het bestaande. Met uitgebreide ondersteuning van klanten door grote betrokkenheid en heldere adviezen. Met producten die helpen om onafhankelijkheid te bewaren en om veiligheid te bieden en zo zelfvertrouwen geven. Met het streven naar hoogste kwaliteit en een perfect product als essentiële voorwaarden.

 

Ontwerpers die met passie werken aan producten die zowel functioneel als esthetisch overtuigen. Talrijke design awards bevestigen het gelijk van NORMBAU. Met passende series voor iedere leefomgeving: voor thuis, voor ziekenhuizen en verpleeghuizen, voor seniorenwoningen, voor hotels, restaurants en openbare ruimtes.

 

 

 

 

NORMBAU

normbau logo klein.jpg

Schwarzwaldstraße 15

D-77871

Renchen

06-47230980
Rob.Kwakkenbos@allegion.comwww.normbau.de

  • Facebook

Sinds de oprichting in 1954, aan de voet van het Zwarte Woud, staan deugden als zorgvuldigheid en doorzettingsvermogen hoog in het vaandel. En vandaag de dag worden deze waarden nog steeds beschouwd als de basis en garantie voor een kwaliteit die klanten op lange termijn duurzaam voordeel biedt.

 

NORMBAU neemt haar motto ‘PASSION FOR CARE’ letterlijk:

 

PASSION FOR CARE betekent: zorg en behoedzaamheid. Daarom worden producten en series in eigen huis volgens de hoogste eisen, met de nieuwste middelen en met grote inzet ontwikkeld. Het kwaliteitsmanagementsysteem is gebaseerd op DIN EN ISO 9001. Bovendien laat NORMBAU haar producten regelmatig vrijwillig certificeren door TÜV Süd. Dat alle producten vóór aflevering aan strenge kwaliteitscontroles onderworpen worden, is vanzelfsprekend.

 

PASSION FOR CARE staat ook voor: aandacht en zorg. Omdat eigen medewerkers de belangrijkste succesfactor zijn, wordt er gewerkt volgens het BS OHSAS 18001 Arbo- en Veiligheidsmanagementsysteem.

 

PASSION FOR CARE is ook: ondersteuning en onderhoud. Wij bieden onze klanten uitgebreide stappenplannen en tools om hun dagelijkse werkzaamheden te vergemakkelijken. En ook na de aankoop zijn we er voor hen; met raad en daad, met hart en ziel.

 

PASSION FOR CARE wil ook zeggen: verzorging en behandeling. Met passie producten en oplossingen ontwikkelen en produceren om het leven gemakkelijker en veiliger te maken. De term ‘Universal Design’ omschrijft het best de taak van NORMBAU: het ontwerpen en vervaardigen van producten voor alle situaties en behoeften, voor alle eisen en mogelijkheden, voor deelname aan een veilig en zelfstandig leven.

allegion logo.png

aangepast sanitair, miva sanitair

bottom of page