top of page
logo normbau.jpeg
normbau banner.jpeg

NORMBAU

Sinds de oprichting in 1954 heeft NORMBAU zich ontwikkeld van een familiebedrijf tot een wereldwijde producent en leverancier van hoogwaardig bouwbeslag, elektronische toegangscontrole en interieurproducten.

In de productontwikkeling van NORMBAU staat de mens centraal, met een focus op innovatieve materialen en moderne componenten om productseries van topkwaliteit te produceren. Het bedrijf is vooral bekend als leverancier van barrièrevrije sanitaire oplossingen voor ziekenhuizen en verpleeghuizen en maakt sinds december 2013 deel uit van de Allegion Group. De producten van NORMBAU hebben wereldwijde toepassingen, variërend van Disney Park Hong Kong tot de kleedkamers van de San Francisco 49ers.

Met een exportaandeel van meer dan 55% is NORMBAU aanwezig op belangrijke wereldmarkten waar groei plaatsvindt. Het motto 'PASSION FOR CARE' weerspiegelt de toewijding van het bedrijf om de kwaliteit van leven te verbeteren door geïntegreerde oplossingen te bieden voor barrièrevrije omgevingen. Het bedrijf ontvangt erkenning voor zijn ontwerpen, met talrijke design awards, en biedt passende productseries voor diverse leefomgevingen, van thuis tot ziekenhuizen en openbare ruimtes.

Sinds de oprichting in 1954 in het Zwarte Woud worden deugden als zorgvuldigheid en doorzettingsvermogen hoog gewaardeerd. Deze waarden blijven vandaag de dag de basis en garantie voor duurzame kwaliteit die klanten op lange termijn ten goede komt.

NORMBAU neemt 'PASSION FOR CARE' letterlijk, waarbij zorgvuldigheid en behoedzaamheid centraal staan. Producten worden in eigen huis ontwikkeld volgens de hoogste eisen en regelmatig gecertificeerd door TÜV Süd. Het bedrijf hecht ook waarde aan de gezondheid en veiligheid van medewerkers, met naleving van het BS OHSAS 18001 Arbo- en Veiligheidsmanagementsysteem.

Ondersteuning, onderhoud en aandacht voor klanten zijn integrale aspecten van 'PASSION FOR CARE'. NORMBAU biedt uitgebreide stappenplannen en tools voor klanten, zowel voor als na aankoop. 'Universal Design' vat de missie van NORMBAU samen: het ontwerpen en produceren van producten voor diverse situaties en behoeften, met als doel een veilig en zelfstandig leven mogelijk te maken.

 

NORMBAU

normbau logo klein.jpg

Schwarzwaldstraße 15

D-77871

Renchen

06-47230980
Rob.Kwakkenbos@allegion.comwww.normbau.de

  • Facebook

aangepast sanitair, miva sanitair

bottom of page