top of page
o5barchitecten-luxe-villa-buitenzwembad-2-scaled.jpeg
Schermafbeelding-2019-02-19-om-12.23.13.png
guido nobbenhuis.png

O5b architecten

O5b architecten richt zich op het ontwerpen van exclusieve woningen. Wij hebben ons gespecialiseerd in nieuwbouwhuizen onder architectuur in met name de particuliere woningbouw. Daarnaast hebben wij ervaring in de aanbouw en verbouw van woningen. Ons werkgebied ligt onder andere in het Gooi (Blaricum en Laren) evenals in Gelderland, omgeving Arnhem / Nijmegen. Wij hebben in de loop der jaren een groot aantal projecten gerealiseerd, variërend van exclusieve rietgedekte woningen tot verbouwingen, moderne villa’s, passiefhuis en energieneutrale woonhuizen.

Wilt u een huis bouwen en bent u op zoek naar een architectenbureau dat samen met u zoekt naar optimale oplossingen voor uw wensen? Wij zetten al onze creativiteit en ervaring in om samen tot een aansprekend en verrassend ontwerp te komen.

 

O5b architecten

o5b.jpf

Adres: Sonsbeekweg 30

Postcode: 6814 BC

Plaats: ARNHEM

T:  06-11002463
E: info@o5barchitecten.nl
W:
www.o5barchitecten.nl

  • Pinterest
linkedin icon.png

Guido Nobbenhuis studeerde in 1997 af als architect aan de Technische Universiteit te Delft. Na 7 jaar werkzaam te zijn geweest bij MAS Architectuur in Hengelo is hij in 2003 zijn eigen bureau, O5B Architecten, in Arnhem gestart.

O5b architecten Arnhem ontwerpt voornamelijk voor particulieren, waarbij de architectuur zich kenmerkt door een combinatie van eigentijdse en gebiedseigen stijlelementen. We zetten alle creativiteit in om samen met u te zoeken naar optimale oplossingen voor uw wensen zodat we tot een aansprekend en verrassend ontwerp komen.

Onze opdrachtgevers bestaan voor een belangrijk deel uit particulieren. Daarnaast is er ook ervaring in gezondheidsinstellingen, kinderdagverblijven en samenwerkingen met ontwikkelaars. Onze werkzaamheden omvatten het hele bouwproces, van het maken van een schetsontwerp tot en met de bouwbegeleiding en uiteindelijke oplevering.

PROJECTEN

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

bottom of page