top of page
GROEPSFOTO_2.webp

OLBECON

GEDRAGEN DOOR ERVAREN MENSEN UIT HET VAK

Olbecon is gevestigd in Lochem, regio Achterhoek/Twente. Met meer dan 35 jaar aan ervaring op het gebied van prefabbeton en gevestigd in een gloednieuw pand, gebouwd vanuit onze eigen filosofie. “Omdat bouwen gemakkelijker kan” dat is waarin we geloven. Olbecon kent een platte organisatie en een enthousiast team van mensen met een drive om klanten te helpen met prefab beton in de breedste zin van het woord. Wij werken samen met gerenommeerde partners in de bouw.

Onze ambitie is een partner te zijn voor de Nederlandse bouwmarkt van steenachtige vloer- en wandoplossingen, waarbij Olbecon Betonconstructie B.V. waarde creëert die resulteert in tevreden / betrokken belanghebbenden.

OLBECON EN DUURZAAMHEID

Waar mogelijk adviseren wij circulair te ontwerpen en te bouwen. Dat bestaat uit geen druklagen toe passen, maar een andere oplossing te zoeken voor de stabiliteit en de installatie laag die een veel kortere levensduur heeft dan de constructielaag te splitsen.” Veranderen in “Waar mogelijk adviseren wij circulair te ontwerpen en te bouwen. Dit kan door bijvoorbeeld geen druklagen toe te passen maar een andere oplossing zoeken voor stabiliteit. De constructieve en installatie laag te splitsen en de installatie te plaatsen in een dikkere afwerklaag. De installatie heeft een kortere levensduur dan de constructie.

OLBECON

OLBECON LOGO.jpg

Stijgoord 8

7241 XA

Lochem

0573 - 22 23 00
info@olbecon.nl
www.olbecon.nl

  • Facebook
  • LinkedIn

VLOEREN

Als totaalleverancier van zowel traditioneel gewapende als voorgespannen vrijdragende systeemvloeren zijn we in staat alle gangbare types systeemvloeren te leveren. Geïsoleerde vloerelementen als beganegrondvloer en ongeïsoleerde systeemvloeren als verdiepingsvloer. Door ons brede leveringsgamma garanderen we productonafhankelijk advies waarbij altijd gezocht word naar een technische en economisch optimale producttoepassing.

U wilt een betonnen vloer laten geleverd hebben voor een bouwproject en bent op zoek naar een betrouwbare leverancier? Maak kennis met het ruime betonvloer programma van Olbecon Betonconstructies B.V. en laat u inspireren door de uiteenlopende mogelijkheden.

Ons vloeren assortiment

Als totaalleverancier van zowel traditioneel gewapende als voorgespannen vrijdragende systeemvloeren is Olbecon Betonconstructies B.V. in staat om alle gangbare types systeemvloeren te leveren. Van geïsoleerde vloerelementen als beganegrond vloer tot ongeïsoleerde systeemvloeren als verdiepingsvloer tot een eenvoudige industriële vloer, het is allemaal mogelijk. Zo kunt u bij ons terecht voor geïsoleerde kanaalplaatvloeren en ongeïsoleerde kanaalplaatvloeren, ribcassettevloeren, combinatievloeren en breedplaatvloeren. Alle betonelementen worden volgens de geldende normen geproduceerd en zijn bovendien van de vereiste certificeringen voorzien.

WANDEN

Wanden zijn de verticale afscheidingen van ruimtes. Ze kunnen constructief dragend zijn of enkel als afscheiding. Geïsoleerd of ongeïsoleerd. Ook kunnen wanden gebruikt worden als brandscheiding of als geluidswering. Voor de meeste toepassingen hebben wij een passende oplossing. Wij leveren sandwich wanden, massieve wanden, holle wanden en casco wanden.

OVER ONZE WANDEN

Bent u op zoek naar prefab wanden, in welke vorm en hoedanigheid dan ook? Wij willen u graag laten kennismaken met ons assortiment aan betonwanden. 

 

Ons wanden assortiment

 

Als totaalleverancier van alle types vloeren leveren wij ook wanden Ons assortiment bestaat uit sandwich wanden, massieve wanden, holle wanden en casco wanden. Alle wanden worden volgens de geldende normen ontworpen en geproduceerd en zijn bovendien van de vereiste certificaten voorzien.

PREFAB

Naast vloeren en wanden zijn er voor de constructie van woningen en andere gebouwen vaak meer prefab producten nodig zoals: trappen, balkons, kolommen, balken en poeren. Voor de meeste vragen hebben wij wel een oplossing.

OVER ONZE PREFAB

Bent u op zoek naar prefab producten, in welke vorm en hoedanigheid dan ook? Wij willen u graag laten kennismaken met ons assortiment prefab producten.

Ons prefab assortiment

 

Als totaal leverancier van alle types vloeren en wanden leveren wij ook het bijbehorende prefab. Ons assortiment bestaat uit trappen, balkons, kolommen, balken en poeren. Al deze producten worden volgens de geldende normen ontworpen en geproduceerd en zijn bovendien van de vereiste certificaten voorzien.

Olbecon balkons & galerijen.webp
Olbecon trappen en bordessen
Olbecon betoncasco's.webp
Olbecon holle wanden.webp
Olbecon cascowand.webp

Opgenomen bestekspecificaties in NBS

BETONNEN FUNDERINGSPOER (EN 14991)

BETONNEN KOLOM (EN 13225)

LIGGERVLOER VULELEMENT EPS (EN 15037-4)

BETONNEN BREEDPLAATVLOER (EN 13747)

BETONNEN BALK (EN 13225)

BETONNEN BALK, LIGGERVLOER (EN 15037-1)

BETONNEN SANDWICH WANDELEMENT (EN 14992)

BETONNEN SANDWICH WANDELEMENT (EN 14992)

BETONNEN KANAALPLAAT (EN 1168)

GEISOLEERDE BETONNEN KANAALPLAAT (EN 1168)

BETONNEN WANDELEMENT, MASSIEF (EN 14992)

BETONNEN HOLLE WANDELEMENT (EN 14992)

GEISOLEERDE BETONNEN RIBBENVLOER (EN 13224)

LIGGERVLOER VULELEMENT LICHTBETON (EN 15037-2)

BETONNEN CASCO WANDELEMENT (EN 14992)

BETONNEN TRAP (EN 14843)

UITGELICHT

olbecon.jpg

BIM is de toekomst - Olbecon

Over Olbecon

Onze ambitie is een partner te zijn voor de Nederlandse bouwmarkt van steenachtige vloer- en wandoplossingen, waarbij Olbecon Betonconstructies B.V. waarde creëert die resulteert in tevreden / betrokken belanghebbenden.

Contact

Olbecon Betonconstructies B.V.
Postbus 28
7240 AA Lochem

Stijgoord 8
7241 XA Lochem

Tel. 0573 - 222 300
E-mail: info@olbecon.nl

bottom of page