top of page
olbecon banner.jpg

OLBECON

OLBECON LOGO.jpg

Stijgoord 8

7241 XA

Lochem

0573 - 22 23 00
info@olbecon.nl
www.olbecon.nl

  • Facebook
  • LinkedIn

Olbecon

Onze ambitie is een partner te zijn voor de Nederlandse bouwmarkt van steenachtige vloer- en wandoplossingen, waarbij Olbecon Betonconstructies B.V. waarde creëert die resulteert in tevreden / betrokken belanghebbenden.

Door het proces van advisering, prijsvorming, engineering en logistiek in eigen hand te houden zijn de lijnen kort en is het contact direct. Deze manier van werken maakt OLBECON uniek. Hierdoor zijn we in staat een goede oplossing te bieden voor uw vraag naar vloeren en wanden.

De hoofdlijnen van ons levergamma vloeren en wanden vindt u op onze website. Al het andere kunt u beleven door met de mensen van OLBECON contact op te nemen via telefoon: 0573 - 222 300 of info@olbecon.nl.

 

Bent u tevreden over uw leverancier van betonnen vloer- en wandoplossingen?
Weet u zeker dat hij onafhankelijk advies geeft en de aller-scherpste prijs-/kwaliteit verhouding hanteert?

Het is prettig als u beide vragen met een volmondig 'ja' kunt beantwoorden. Maar zelfs dan kan het goed zijn om verder te kijken, zodat u zeker weet dat u prima zit.

Wij nodigen u van harte uit voor een (hernieuwde) kennismaking.Op onze website presenteren wij ons uitgekiende, deels vernieuwde levergamma. De moeite waard om te bekijken, naar onze bescheiden mening.

 

Wisselt u liever persoonlijk van gedachten of heeft u aanvullende vragen? We komen met alle plezier bij u langs. Neem daarvoor dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Vloeren

Hét complete leveringsprogramma van kwaliteitsvloeren

Overzicht vloeren

Als totaalleverancier van zowel traditioneel gewapende als voorgespannen vrijdragende systeemvloeren zijn we in staat alle gangbare types systeemvloeren te leveren. Geïsoleerde vloerelementen als beganegrondvloer en ongeïsoleerde systeemvloeren als verdiepingsvloer. Door ons brede leveringsgamma garanderen we productonafhankelijk advies waarbij altijd gezocht word naar een technische en economisch optimale producttoepassing.

Kanaalplaatvloeren ongeïsoleerd De toepassing van kanaalplaatvloeren laat, in vergelijking met traditionele vloersystemen, in de regel een veel geringere vloerdikte toe. De kanalen leveren een betonbesparing op van 40% en daardoor een aanmerkelijke reductie van het gewicht. De veel kortere bouwtijd is feitelijk de belangrijkste besparing, omdat de vloerelementen zeer snel te plaatsen zijn, geen onderstempeling behoeven en direct belastbaar zijn.
Kanaalplaatvloeren geïsoleerd De toepassing van kanaalplaatvloeren laat, in vergelijking met traditionele vloersystemen, in de regel een veel geringere vloerdikte toe.De kanalen leveren een betonbesparing op van 40% en daardoor een aanmerkelijke reductie van het gewicht. De veel kortere bouwtijd is feitelijk de belangrijkste besparing, omdat de vloerelementen zeer snel te plaatsen zijn, geen onderstempeling behoeven en direct belastbaar zijn.
Olbecon Ribbenvloer
Olbecon Combinatievloeren
Olbecon Breedplaatvloeren

DIRECT NAAR

buttons.jpg

Over onze vloeren

U wilt een betonnen vloer laten plaatsen voor een bouwproject en bent op zoek naar een betrouwbare leverancier? Maak kennis met het ruime betonvloer programma van Olbecon Betonconstructies B.V. en laat u inspireren door de uiteenlopende mogelijkheden.

 

Ons vloeren assortiment

Als totaalleverancier van zowel traditioneel gewapende als voorgespannen vrijdragende systeemvloeren is Olbecon Betonconstructies B.V. in staat om alle gangbare types systeemvloeren te leveren. Van geïsoleerde vloerelementen als beganegrond vloer tot ongeïsoleerde systeemvloeren als verdiepingsvloer tot een eenvoudige industriële vloer, het is allemaal mogelijk. Zo kunt u bij ons terecht voor geïsoleerde kanaalplaatvloeren en ongeïsoleerde kanaalplaatvloerenribcassettevloerencombinatievloeren en breedplaatvloeren. Alle betonelementen worden volgens de geldende normen geproduceerd en zijn bovendien van de vereiste certificeringen voorzien.

 

Onze werkwijze

Het team van Olbecon is zowel theoretisch als praktisch goed opgeleid en beschikt over een ruime kennis en expertise op het gebied van pre-fab betonvloeren. We luisteren naar de wensen van onze klanten en vertalen deze naar een economische, praktische en duurzame oplossing. Dankzij ons brede leveringsgamma zijn we in staat om voor elk bouw- of renovatieproject een productonafhankelijk advies te garanderen. Daarbij streven we altijd naar een producttoepassing die zowel vanuit technisch als economisch oogpunt aan al uw wensen en behoeften voldoet. U heeft gedurende het hele traject één vaste contactpersoon, dus altijd een vertrouwd aanspreekpunt. Naast het tekenwerk en de productie verzorgen wij tevens het transport tussen onze productiefaciliteit en uw bouwplaats. Met Olbecon Betonconstructies B.V. bent u dus altijd verzekerd van een professioneel eindresultaat!

 

Ja, ik heb interesse in de vloeren van Olbecon!

Olbecon Betonconstructies B.V., gevestigd in het Gelderse Lochem, is dé leverancier voor kwaliteitsvloeren in de Nederlandse bouwmarkt. U bent bij ons altijd verzekerd van een onafhankelijk advies en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden van onze betonnen vloeren of over onze werkwijze. Wilt u liever direct een vrijblijvende offerte aanvragen dan kan dat natuurlijk ook. We gaan graag met u in gesprek om de beste oplossing voor uw bouwproject te bepalen.

Wanden

Hét assortiment prefab betonnen wandelementen

Overzicht wanden

Olbecon heeft een vernieuwd levergamma prefab wanden. Er zijn een aantal nieuwe uitvoeringen en producten opgenomen, waaronder nieuwe wandafwerkingen en isolatietypes. Olbecon levert naast elementen met een afwerking van glad beton, ook elementen met een afwerking met baksteenmotief en gewassen grind. Om de warmte isolatie te verhogen, kunnen de panelen worden voorzien van een isolatiekern (PS, PU, PIR of RESOL). Holle wanden behoren tevens tot ons levergamma.

Olbecon Sandwichpanelen
OLBECON massieve panelen van beton zijn leverbaar in diverse dikten en oppervlaktestructuren. Massieve panelen zijn toepasbaar als funderingsplinten, als drager voor betonnen gevelpanelen of als borstwering, vorstrand of latei. OLBECON massieve wanden zijn ook geschikt voor toepassing als binnen spouwbladen en dragende of niet-dragende wanden in utiliteitsbouw en industriebouw. Massieve wanden worden ook gebruikt als brandwand.
Olbecon Holle wanden
Olbecon Casco Wanden
Olbecon Prefab kolommen

DIRECT NAAR

buttons.jpg

Over onze wanden

U heeft een bouwproject in de planning staan en bent hiervoor op zoek naar geschikte prefab betonwanden? Bij Olbecon Betonconstructies B.V. bent u aan het goede adres. Zowel voor de productie en levering van uw prefab wanden als voor een onafhankelijk advies!

 

Ons wanden assortiment

Olbecon heeft een vernieuwd levergamma prefab wanden, bestaand uit stapelbare en niet-stapelbare sandwich panelenmassieve panelenholle wanden en casco wanden, aangevuld met prefab kolommen. Er zijn een aantal nieuwe uitvoeringen en producten opgenomen, waaronder nieuwe wandafwerkingen en isolatietypes.

Olbecon levert naast elementen met een afwerking van glad beton, ook elementen met een afwerking met baksteenmotief en gewassen grind. Om de warmte isolatie te verhogen en te voldoen aan de strenge eisen op het gebied van duurzaam bouwen, kunnen onze sandwichpanelen worden voorzien van een isolatiekern (PS, PU, PIR of RESOL).

Alle betonnen wandelementen worden volgens de geldende normen geproduceerd en zijn vanzelfsprekend voorzien van de vereiste certificaten.

 

Onze werkwijze

Bij Olbecon Betonconstructies B.V. hebben we het volledige proces van onze prefab muren en betonelementen in eigen beheer; van ontwerp tot productie en van logistiek tot montage. Als specialist op het gebied van betonnen wanden en vloeren is Olbecon Betonconstructies B.V. u ook graag van dienst met een onafhankelijk advies. We beschikken over een team van gedreven specialisten die hun kennis en ervaring inzetten om uw specifieke wensen naar een duurzame, praktische en economische oplossing te vertalen. Daarbij zorgen we ervoor dat u altijd een vast aanspreekpunt heeft, zodat alle betrokkenen weten waar ze aan toe zijn en er geen misverstanden kunnen ontstaan. Maak vooral gebruik van onze expertise – zo weet u zeker dat u een weloverwogen keuze maakt en dat uw bouwproject letterlijk en figuurlijk een robuuste fundering heeft.

 

Ja, ik heb interesse in de prefab wanden van Olbecon!

Olbecon Betonconstructies B.V. is gevestigd in het Gelderse Lochem maar werkzaam in heel Nederland. Wilt u weten wat wij als totaalleverancier van prefab betonwanden en vloeren en voor u en uw bouwproject kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek. We zijn u graag van dienst!

Opgenomen bestekspecificaties in NBS

BETONNEN FUNDERINGSPOER (EN 14991)

BETONNEN KOLOM (EN 13225)

BETONNEN BALK (EN 13225)

BETONNEN BALK, LIGGERVLOER (EN 15037-1)

BETONNEN KANAALPLAAT (EN 1168)

GEISOLEERDE BETONNEN KANAALPLAAT (EN 1168)

GEISOLEERDE BETONNEN RIBBENVLOER (EN 13224)

LIGGERVLOER VULELEMENT LICHTBETON (EN 15037-2)

LIGGERVLOER VULELEMENT EPS (EN 15037-4)

BETONNEN BREEDPLAATVLOER (EN 13747)

BETONNEN SANDWICH WANDELEMENT (EN 14992)

BETONNEN SANDWICH WANDELEMENT (EN 14992)

BETONNEN WANDELEMENT, MASSIEF (EN 14992)

BETONNEN HOLLE WANDELEMENT (EN 14992)

BETONNEN CASCO WANDELEMENT (EN 14992)

BETONNEN TRAP (EN 14843)

UITGELICHT