omnicol-banner.gif

Omnicol

omnicol logo.jpg

Adres: Baronieweg 12 D

Postcode: 5321 JW

Plaats: Hedel

T: 073-5992925
E: info@omnicol.eu
W: www.omnicol.eu

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
linkedin icon.gif

Omicol

 

Omnicol stelt de vakman, aannemer, handelaar, toezichthouder, architect en hun organisaties in staat om een bouwproject of klus vol vertrouwen aan te pakken.

Wij combineren de inzet van kennis, ervaring en betrokkenheid met het leveren van kwaliteitsproducten. Het bouwen aan duurzaam, langetermijn-partnerschap, verkiezen we boven kortetermijn-gewin. Wij toetsen consequent onze producten en systemen aan de praktijk en hebben daarbij oog voor de effecten van ons handelen op milieu en maatschappij. Groen is niet voor niets al jaren ons handelsmerk.

In het bouwproces zijn verschillende partijen betrokken. Omnicol wil de verbindende factor zijn tussen die partijen. Door het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten met zeer goede verwerkingseigenschappen en het bieden van duurzame systemen. Maar ook door passend advies, uitstekende service en een sterke focus op klanttevredenheid.

Een top 3 positie in de Benelux. Dat streven we na binnen de productgroepen tegellijmen en constructieve bouwlijmen. Daarnaast blijven we zoeken naar verbreding van ons assortiment, om zo onze leidende marktpositie te behouden.

PRODUCTEN

omnimix-wand.jpg

EGALISEERMORTELS WAND

OMNIMIX

Egaliseren van wanden

omnimix-vloer.jpg

EGALISEERMORTELS VLOER

OMNIMIX

Egaliseren van vloeren