top of page
oskam banner.jpg
oskam logo.png

H11

SLOOP- EN STUTWERK

OSKAM

oskam logo klein.jpg

Adres: Mesonweg 11

Postcode: 3542 AL

Plaats: Utrecht

T: 030 - 2073899
E: info@oskam.nl
W: www.oskam.nl

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
linkedin icon.png

OSKAM

 

MEER DAN VEELZIJDIG

 

De Oskam Groep is een meer dan veelzijdig dienstverlener in de sloop en infra. Binnen de groep van Oskam bedrijven opereren de verschillende bedrijfsonderdelen zelfstandig binnen hun specialisme en als optimale ketenpartner voor onze relaties. Als full service dienstverlener ontzorgt de Oskam Groep haar opdrachtgevers.

Onze mensen

Uiteraard heeft de Oskam Groep de beschikking over een uitgebreid machinepark, maar zonder de enthousiaste en vooral ook deskundige inzet van onze mensen zijn we nergens! Reden te meer dat Oskam continue investeert in trainingen en opleidingen om iedereen in zijn of haar vakgebied te laten uitblinken.

Binnen de Oskam Groep werken we volgens een uitgebreid regime dat is verankerd in meerdere procescertificaten, beoordelingsrichtlijnen en standaarden. Door onze mensen op de werkvloer wordt hier dagelijks invulling en bijsturing aan gegeven waardoor we blijvend kunnen innoveren en verbeteren.

TOTAALONTZORGER

De Oskam Groep is een bijzonder veelzijdig dienstverlener in de Sloop & Infra, een unieke combinatie. Binnen onze groep opereren verschillende bedrijfsonderdelen zelfstandig binnen hun specialisme en functioneren deze onderdelen als optimale ketenpartner voor onze relaties. Door de verschillende disciplines die bij een bouwproject aan bod komen op het gebied van Sloop & Infra aan te bieden, sluiten onze diensten naadloos op elkaar aan. U heeft slechts een projectontwikkelaar, een bouwbedrijf en de Oskam Groep nodig.

DUURZAAMHEID

Bij Oskam besteden we extra aandacht aan duurzaamheid. Elk project wordt benaderd met een circulaire mindset. Wat kunnen we hergebruiken? Hoeveel bruikbare producten kunnen we hergebruiken zoals ze zijn, in plaats van recyclen? Oskam Groep is niet voor niets het eerste Nederlandse bedrijf dat een vier-sterren excellent sloop certificaat heeft gekregen van BREEAM.

bottom of page