top of page
Home1.jpeg
Logo-Plan-Effect-1-1.png

INNOVATIVE WALLS | DESIGNED TO CONNECT

Licht en ruimte, kleuren en materialen, sfeer en stijl… alles bepaalt in grote mate ons gevoel en ons gedrag. Dat geldt ook voor onze werkomgeving. Of we ons nu moeten concentreren, een goed gesprek moeten voeren of elkaar willen inspireren: het is belangrijk dat de ruimte waarin we werken goed voelt.

Dat is precies waarom de systeemwanden van Plan Effect al dertig jaar naam maken. Met hoogwaardige ontwerpen en karaktervolle uitstralingen creëren we nieuwe ruimtes in de meest uiteenlopende interieurs. We zorgen ervoor dat u een aangenaam werkklimaat heeft en de sfeer, beleving en verbinding voelbaar is: van mens tot mens in een ruimte die samenbrengt. Designed to connect.

PLAN EFFECT SYSTEEMWANDEN

plan effect logo klein.jpg

Adres: De Elzenhof 11

Postcode: 4191 PA

Plaats: Geldermalsen

T: 0345-587000
E: info@planeffect.nl
W: www.planeffect.nl

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
linkedin icon.gif

PLAN EFFECT SYSTEEMWANDEN

Een inspirerende werkomgeving creëren waar u energie van krijgt? Of een kantoor transformeren tot een rustige werkplek om gefocust te kunnen werken? Bij Plan Effect geven we elke ambitie de ruimte. Wij zijn een bijzonder familiebedrijf en trots op onze reputatie als toonaangevende speler in de markt. We ontwerpen en ontwikkelen al bijna 30 jaar met passie en plezier onze systeemwanden. Hierbij ligt de focus op de hoogwaardige kwaliteit, continue innovaties en persoonlijke ambities. Samen denken we altijd een stapje verder. Hoe kunnen we onze wanden nóg minimalistischer ontwerpen, hoe kunnen we efficiënter leveren en hoe kunnen we u nog beter van dienst zijn? De antwoorden op die vragen passen we direct toe. Plan Effect beschikt over een uitgebreide collectie. Heeft u speciale wensen, bijzonder maatwerk of een ‘onmogelijke vraag’? We laten ons graag uitdagen en brengen elk project tot een succesvol einde.

Het is geweldig. Architectuur zichtbaar maken. Ideeën realiseren. Een bouwplan veranderen in een krachtig statement. Kale ruimten veranderen in een inspirerende omgeving. Het is de unieke transformatie die realisatie heet. U legt hiervoor de verantwoordelijkheid bij Plan Effect neer. En vanaf dat moment zijn ambities en uitdagingen met elkaar verenigd in de realiteit van een project. Maar u staat er niet alleen voor. Er is een partner die zich niet laat afleiden door de weerbarstigheid uit de praktijk. Een partner die zich laat inspireren door uw ideeën in uitvoering. Een partner die bij elk project vastbesloten is gezamenlijk het allerbeste resultaat neer te zetten - wat er op dat moment ook tussenkomt. Dat is Plan Effect...... inspired by ambition.

bottom of page