top of page
Polyline-de-gootspecialist.jpg
Polyline_logo_blauwCMYK.png

POLYLINE

Polyline; De gootspecialist

Polyline BV realiseert een strakke en duurzame afwerking van uw gebouw, met een breed aanbod van dakgoten, hemelwaterafvoeren en onderhoudsvrije afwerkingen. Wij zijn in 1999 begonnen met het leveren en monteren van dakgoten in Nederland. Intussen zijn wij een begrip geworden op het gebied van aluminium dakgoten, maar dat is allang niet meer het enige wat wij bieden!

In de loop van de jaren hebben wij niet alleen het assortiment dakgoten uitgebreid, maar zijn wij ons ook meer toe gaan leggen op het leveren en monteren van een compleet hemelwaterafvoersysteem. Wij leveren alles op maat en wanneer u dat wenst staat er een gemotiveerde en gespecialiseerde ploeg werknemers voor u klaar, om de producten te monteren.

Zelfklevende EPDM

Al vanaf dat wij begonnen, zijn wij ook actief in levering en montage van zelfklevend EPDM. Deze aanvulling van ons assortiment is ontstaan, doordat er toch de vraag bleef of wij voor een houten bak of tussengoot ook aluminium goten konden leveren. Tijdens onze zoektocht naar een alternatief, kwamen wij in contact met EPDM Systems. Hier vonden we als alternatief voor de schadelijke zinken dakgoten de EPDM-oplossing. Na een interne opleiding zijn onze monteurs zeer vakkundig in het verwerken van het materiaal en kunnen wij het geheel perfect afwerken met een gezette daktrim of kraal.

Onderhoudsvrije afwerking

Om het plaatje compleet te maken hebben wij ons ook gespecialiseerd in het bekleden van boeien en windveren met aluminium of staal. Deze onderhoudsvrije oplossing voor het vervelende schilderwerk, is een juiste aanvulling op ons assortiment. Vooral ook omdat wij over eigen zet- en knipbanken beschikken. Daarom kennen wij geen wachttijden om het materiaal in de juiste vorm te zetten. Tevens bieden wij u gezette plankprofielen. Deze worden net als de dakgoten uit één stuk gemaakt. Verschil is dat deze machine niet mee hoeft naar de bouwplaats.

De plankprofielen worden namelijk dwars op de gevel gemonteerd en zijn daarom over het algemeen niet langer dan een meter. U leest het; heeft u behoefte aan een strakke afwerking van dakgoten, hemelwaterafvoeren, EPDMboeibekleding en/of plankprofielen? Vraag dan online een offerte aan! Wij zijn er zeker van dat wij u kunnen helpen!

POLYLINE

polyline klein.jpg

Hessenweg West 5

7731 RN

Ommen

0529 450 500
info@polyline.nl
www.polyline.nl

bottom of page