top of page
Portadial-villa-hek-intercom-home.png
Portadial_logo-300x83.png

Intercom Deurtelefonie

PortaDial biedt een oplossing voor iedere situatie. Onze intercomsystemen zijn aan te sluiten op elk hosted platform en ieder type telefooncentrale, zowel SIP/IP als analoog. Alle PortaDial intercomsystemen zijn robuust, molestbestendig en eenvoudig te installeren. De uitstraling van de deurtelefoons varieert van industrieel en stoer tot elegant en chique. De intercomsystemen worden in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd. Naast de standaard series kunnen wij maatwerk oplossingen bieden. Onze producten worden via resellers geleverd.

Bekijk onze intercom oplossingen

PORTADIAL

PortaDial deurintercom

Een deurintercom is voor veel bedrijven onmisbaar. De toenemende aandacht voor veiligheid maakt dat deurintercoms steeds vaker het eerste contact met de klant vormen. Ze geven vooraf een beeld van wie er aan de deur staat. Daarom is het belangrijk dat het geluid, het eventuele beeld en de werking van de deurintercom optimaal is. Dat is wat PortaDial biedt.

Series en maatwerk

De markt vraagt meer en meer om deurintercoms met SIP-interface (VoIP). Hierdoor kan de verbinding via internet verlopen en zijn geïntegreerde videobeelden mogelijk. PortaDial biedt een assortiment van vier standaard series deurintercoms. Deurtelefoons met camera, touchscreen of keypad, geïntegreerde interfaces en bijbehorende accessoires, zoals intercomzuilen en betonsokkels. Maak kennis met onze vier series:

Daarnaast is maatwerk mogelijk: wij hebben voor elke situatie een oplossing.

Universele deurintercoms

PortaDial maakt universele deurintercoms. Ze zijn toepasbaar op iedere centrale en hosted omgeving. Elk type verbinding is mogelijk: analoog, SIP of GSM. De ontvangst is optimaal, op ieder type toestel (smartphone, tablet, softphone of bureautoestel).

Deurintercoms voor iedere branche

De vraag van de klant vormt de basis van iedere deurintercom in ons assortiment. De mogelijkheden zijn eindeloos: deurtelefoons met meerdere drukknoppen, op basis van zowel analoog, SIP, GSM en stand-alone en met en zonder camera. Ook het materiaal kan verschillen: rvs, aluminium of hoogglans acrylaat erin verwerkt. Kortom, voor iedere branche een deurtelefoon op maat. Onze deurtelefoons worden gebruikt in de volgende branches:

Begeleiding door PortaDial

Heeft u als reseller vragen over de toepassing, installatie of programmering van onze intercoms? Wij houden ons kennisniveau op peil en ondersteunen u graag. Voor resellers maken we sluitende offertes. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

PORTADIAL

portadial logo klein.jpg

Adres: Garnizoenstraat 1

Postcode: 5363 VX

Plaats: Velp N.Br.

T: 0486 - 47 88 99
E: sales@portadial.nl
W: www.portadial.nl

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Instagram
linkedin icon.gif

ASSORTIMENT

Standaard deurintercoms

De Basis serie deurintercoms bestaat uit een deurintercom met separate interface. Deze standaard deurintercoms hebben één of meerdere drukknoppen en kunnen met opties uitgerust worden, zoals keypad en RFID paslezer. Ze hebben standaard een aluminium front, maar kunnen desgewenst ook worden uitgevoerd met een rvs-front.

Deurintercoms met LCD-scherm

Uniek aan de LCD-serie deurintercoms is dat de deurintercoms zijn uitgerust met een keypad en een navigatiemenu. De PortaDial LCD is verkrijgbaar in zowel een horizontale als verticale uitvoering. De deurintercoms met LCD-scherm zijn breder dan de standaard PortaDial deurintercoms, omdat het LCD-display vrij groot is met grote letters. De horizontale PortaDial LCD is ook voorzien van een rvs-front, de verticale versie heeft een aluminium front.

Deurintercoms met touchscreen

De Touch serie deurintercoms kenmerkt zich door een glazen touchscreen en een design look met rvs-rand. De deurintercoms met touchscreen passen op elk type centrale en hosted platform. Verbinding op ieder toestel is mogelijk via SIP, GSM of analoog.

Geïntegreerde deurintercoms

De serie geïntegreerde deurintercoms heeft geen losse interface nodig omdat de interface geïntegreerd is in de deurintercom.  De intercoms met geïntegreerde interface zijn makkelijk te installeren. Ze werken op SIP- of gsm-basis (met een antenne en simkaart). Ons nieuwste model intercom met geïntegreerde interface is de PortaDial Elego, een deurtelefoon op SIP-basis met exclusieve uitstraling.

Deurintercom-PortaDial-S01.jpeg
portadial-deurintercom-serie-touch-145x300.jpeg
portadial-deurintercom-serie-lcd-300x300.jpeg
Deurintercom-PortaDial-GSM-149x300.jpeg

Contactgegevens

PortaDial® Advitronics®

Garnizoenstraat 1

5363 VX

Velp N.Br.

0486 - 47 88 99

sales@portadial.nl

portadial.png

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

bottom of page