top of page
preficon-banner.gif

In de markt voor passieve brandpreventie binnen de bouw, industrie en scheepvaart bekleedt Preficon een prominente positie. Wij leveren hoogwaardige brandwerende materialen met elk hun specifieke eigenschappen. Kwaliteitsproducten die eenvoudig te verwerken en toepasbaar zijn in de meest uiteenlopende bouwkundige situaties. Brandwerendheid voor draag- en staalconstructies, vloeren, wanden, plafonds, daken en doorvoeringen; onze materialen zijn dé standaard! 

Als onderdeel van de RB+ Groep, totaalleverancier van passieve bouwkundige brandpreventie, leveren wij immers uitsluitend zorgvuldig geteste systemen. Veritas-certificaten, Efectis en Peutz-rapporten staan dan ook garant voor de brandwerende prestaties van onze materialen. Samen met onze zusterbedrijven Firejob en Van der Aa Brandwerende Applicaties zorgen wij voor optimale veiligheid.

Mede onder invloed van aangescherpte wet- en regelgeving heeft ‘brandveiligheid’ de laatste jaren een sterke ontwikkeling doorgemaakt. Een ontwikkeling die de komende tijd verder zal doorzetten. Brandpreventie verschuift van het beschermen van brandbare materialen naar het volledig brandvrij bouwen. De toepassing van brandwerende systemen is daarmee een essentieel onderdeel geworden van veilige bouwkundige ontwerpen. Een noodzakelijke trend, waaraan wij met onze expertise graag een bijdrage leveren.

 

Waar is Preficon verkrijgbaar?

Onze brandwerende plaatmaterialen zijn verkrijgbaar bij diverse bouwmarkten in heel Nederland. Door gebruik te maken van onze dealerzoekmachine vindt u eenvoudig een bouwmarkt bij u in de buurt. De afdichting producten zijn nog niet vrij in de handel verkrijgbaar!

 

Meer informatie nodig?

Er staat u altijd een adviseur van Preficon ter beschikking voor het beantwoorden van vragen over onze producten, verkoop, specifieke technische zaken of zelfs het ter plaatse beoordelen van bouwkundige brand preventieve vraagstukken op projecten. U belt naar +31 (0)416 69 71 71 of maakt gebruik van het contactformulier. Onze adviseurs nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

PREFICON

preficon logo klein.jpg

Havenweg 20C

5145 NJ

Waalwijk

0416-697171
info@preficon.com
www.preficon.nl

  • Black Twitter Icon
  • Black Youtube Icoon
linkedin icon.gif

OPGENOMEN SPECIFICATIES IN NBS

GIPSPLAAT MET VEZELVERSTERKING (EN 15283-2), PREFICON BOARD P.

VLAKKE VEZELCEMENTPLAAT (EN 12467), FERMACELL AESTUVER

CALCIUMSILICAAT PLAAT, PREFICON BOARD C.

LEEMGEBONDEN MINERAALVEZELPLAAT, PREFICON BOARD S.

MINERAAL PLAFONDPANEEL (EN 13964), PREFICON BOARD M.

NBS bestekteksten,  NBS bouwbestek, NBS besteksystematiek, NBS voor woning- en utiliteitsbouw, NBS fabrikantenindex, NBS bouwspex, productinformatie en leveranciersinformatie voor de bouw, NBS het zoek- en vindsysteem voor de bouw, besteksysteem, UAV, uniforme administratieve voorwaarden, bouwdocumentatie, fabrikant gebonden productspecificaties, fabrikant gebonden bouwstofspecificaties

bottom of page