top of page
pyroguard-banner.gif

PYROGUARD

pyroguard logo klein.jpg

Adres: Luchthavenweg 81 Unit 125

Postcode: 5657 EA

Plaats: Eindhoven

T: tel: 040-2888525
E: info.nederland@pyroguard.eu
W: www.pyroguard.eu

  • Facebook
  • Twitter
linkedin icon.gif

Pyroguard

 

Pyroguard’s produceert brandwerend glas dat architecten, bestekschrijvers en installateurs in staat stelt hun visie van veilige en mooie leef- en werkruimten te realiseren. Wij geloven dat het veilig maken van gebouwen niet ten koste mag gaan van esthetisch aantrekkelijke architectuur. Pyroguard is “First in Fire Glass,” waarbij ‘FIRST’ een acroniem is voor onze waarden:

Flexibel – onze klanten en gebruikers komen op de eerste plaats, wat betekent dat we flexibel zijn in elk gebied van onze werkzaamheden. We zijn niet alleen flexibel in alle lagen van onze organisatie, maar ook met onze brandwerende oplossing.

Independent – door onze onafhankelijkheid onderscheiden wij ons van onze concurrenten. Het stelt ons in staat producten aan te bieden met een hele reeks ontwerpelementen en opties voor glasoplossingen met zelfs tegenruiten van derden.

Responsief – van bestekschrijvers en gebouweigenaren tot verwerkers en installateurs, reageren wij snel en accuraat op uw behoeften en zorgen wij voor de juiste antwoorden.

Specifiek – aangezien we gespecialiseerd zijn in deze niche, zijn we beter dan wie dan ook in staat deskundig advies te geven. Onze volledig R&D inspanningen richten zich op het verbeteren van brandwerende glasoplossingen in goedgekeurde brandwerende systemen.

Technisch – Pyroguard is gebouwd op solide technische fundamenten. Van klantgerichte technische ondersteuningsteams tot onze gekwalificeerde R&D ingenieurs is ons team toonaangevend in de sector. Onze producten zijn gecertificeerd volgens de meest strikte technische normen en ondersteund door uitgebreid technisch materiaal.

Pyroguard legt zich toe op naleving van de brandveiligheidsnormen in de bouwvoorschriften, die de minimumvereisten voor letselveiligheid en brandwering in bouwmaterialen bepalen, evenals structurele stabiliteit en het vermogen de verspreiding van rook en vuur te beperken. Al het Pyroguard glas voldoet aan deze normen aangezien het minimaal letselveilig , en brandwerend is. Al onze Pyroguard brandwerend glassystemen worden ondersteund door een Declaration of Performance (DoP verklaring)

Ons toegewijde team van specialisten neemt uitgebreid de tijd en zorg om er zeker van te zijn dat u t advies en de technische- en regelgevingsinformatie ontvangt die u nodig heeft om uw project tot een succes te brengen.

Pyroguard Rapide, Pyroguard rapide plus, Pyroguard integrity, Pyroguard integrity plus, Pyroguard protect, Pyroguard infinity, attack guard, smoke guard

bottom of page