top of page
qplus banner.jpg

QPLUS

Kwaliteit, advies en ondersteuning tegen scherpe condities zijn onze kernwaarden.

De jarenlange ervaring en knowhow van onze ingenieurs en technische specialisten zetten wij in om  u te kunnen voorzien van gefundeerd advies. Vanuit dit advies zal samen met u worden bekeken welke oplossing we kunnen bieden. Dit kan variëren tussen het leveren van een voorraadproduct, tot aan het compleet verzorgen van een productontwikkeling inclusief de benodigde certificeringen.

Graag denken we met u mee als het gaat over beschikbaarheid van producten om uw productieproces zo lean mogelijk te houden. Dit doen we onder andere door Just-in-time leveringen, het voor u pre-assembleren van goederen of het gebrandlabelled voorverpakken van uw spare-parts.

Doordat Q Plus importeur is voor alle gevoerde productlijnen, we zaken doen met gespecialiseerde bedrijven met lage overheadkosten en continue op zoek zijn interne procesverbeteringen of optimalisatie kan Q Plus u dezelfde kwaliteit bieden als die u gewend bent van de bekendere merken in de markt tegen scherpere condities. De leveranciers waarvan Q Plus importeert produceren veelal ook voor deze bekendere merken.

Omdat we continue controle over onze kwaliteit en processen willen hebben, worden alle activiteiten uitgevoerd vanuit ons eigen magazijn en werkplaats.

We hebben een sterke samenwerking met de technische handel, de machinebouw is onze grootste klantengroep en ons marktaandeel groeit bij de eindgebruikers.

Wij willen met ons productenpakket een specialist zijn die uw probleem of behoefte kan oplossen en uit voorraad levert.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Als je producten ontwikkelt, ben je scheppend bezig. Met een klant en zijn machine. Of met eigen producten. Een uitdagend en creatief aspect van ons vak. Maar er is meer dan alleen de wereld van glaslijnen, verpakkingsmachines en trailers.

Niet alle mensen leven in een sociaal ontwikkelde omgeving zoals u en ik. Veiligheid, voeding, medische zorg en een mooie toekomst zijn niet overal vanzelfsprekend. En daar willen we wat aan doen. Q Plus sponsort structureel ontwikkelingsprojecten en noodhulp. We hebben gekozen om met name Afrika te ondersteunen en we doen dat met Artsen zonder grenzen voor de noodhulp en medische zorg.

We roepen u op met ons mee te doen en naar vermogen een zakelijk steentje bij te dragen. Neemt u contact op met een organisatie van uw keuze.

 

Groene energie uit zonnepanelen

Naast het steunen van ontwikkelingshulp vinden we het belangrijk om goed af te wegen hoe we bij kunnen dragen aan het minimaliseren van onze CO² uitstoot.

We hergebruiken het verpakkingsmateriaal van onze leveranciers zo veel als mogelijk, om onze afvalstroom te beperken. Daar waar mogelijk kijken we met onze klanten hoe we verpakkingsmateriaal circulair kunnen gebruiken. Voor meer info klik hier (https://www.qplus.nl/over-qplus/logistiek/ketenintegratie)

Sinds 2013 voorziet Q Plus zichzelf voor 100% van eigen, groene stroom. Met 245 PV-panelen, goed voor een opgewekt vermogen van 60 Megawatt per jaar, wordt er ruim 31 ton CO² uitstoot voorkomen. Hiermee kunnen we onze Kardex-systemen, verlichting, computers en elektrische wagenpark dagelijks voorzien van voldoende stroom.

Goed voor het milieu, maar ook goed voor onze concurrentiepositie. Onafhankelijk, scherp op de kosten en continue investerend. Q Plus houdt het oog op de toekomst!

QPLUS

logo qplus.jpg

Kubus 200

3364 DG

Sliedrecht

088-3355 200
verkoop@qplus.nl
www.qplus.nl

  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube

PRODUCTEN

Perslucht onderdelen

Q Plus B.V. biedt een zeer breed pakket aan perslucht onderdelen voor distributie, maar ook voor stikstof, vacuüm en andere inerte gassen. Q Plus B.V. is al bijna 30 jaar actief in persluchtdistributie en we beschikken over veel kennis en ervaring die we graag met u delen. Voor iedere toepassing en schaalgrootte kunnen we een passende oplossing bieden. Van kleine werkplaats tot industriële installaties, wij hebben altijd de juiste perslucht onderdelen voor uw werkplaats. 

Wilt u meer weten?

Wilt u weten hoe u uw perslucht distributiesysteem optimaal kunt inrichten? Onze technische specialisten helpen u graag verder!

QPLUS compressoren
perslucht_conditionering_1.png
PNG_GROEP_MESSING_1.png
2015_persluchtwereld_600_1.png

COMPRESSOREN

CONDITIONERING

KOGELKRANEN

LEIDINGSYSTEMEN

Luchtslanghaspel_kunststof_gesloten_2.png
Front__1_1.png
Blaaspistool-Kunststof-Stil-27102SIL.png
PNG_slang_groep_lucht_1.png

HASPELS

SNELKOPPELINGEN

LUCHT EN WATERPISTOLEN

SLANGEN

Uithouders-Balancers-Groep.png
PNG_GROEP_INLINE_PERSLUCHT2.png
PNG_borging_groep_nieuw.png

UITHOUDERS EN BALANCERS

FUNCTIE ARTIKELEN

AFDICHTINGSMATERIAAL

DOCUMENTATIE

Perslucht_compleet_2020-1.jpg

PERSLUCHT COMPLEET

bottom of page