top of page
rada banner.jpg
rada logo.png

RADA

Sinds de jaren dertig van de vorige eeuw staat Rada aan de voorhoede van het ontwerpen en produceren van douches, douchebedieningen en wastafelkranen, met een sterke nadruk op het leveren van veilig water en het besparen van hulpbronnen. Als dochteronderneming van Kohler zetten we ons in om de levenskwaliteit voor huidige en toekomstige generaties te verbeteren door geaccepteerde normen uit te dagen en nieuwe standaarden te introduceren.

Onze toewijding aan innovatie en design is evident in het voldoen aan strikte eisen voor openbare en commerciële sanitaire ruimten. We zijn niet alleen aangepast aan technologische vooruitgang, maar hebben deze ook gestimuleerd.

Een baanbrekend voorbeeld is onze Rada Thermotap, 's werelds eerste eenhendel thermostatische veiligheidsmengkraan, gelanceerd in 1996. Dit ontwerp, dat tot op de dag van vandaag wordt voorgeschreven, belichaamt duurzaamheid.

In de digitale thermostatische mengkraantechnologie zijn we ook leidend. In 2005 introduceerden we de Rada Sense, 's werelds eerste digitale douchemengkraan, gevolgd door de Rada Outlook in 2009, de eerste digitale groepsmengkraan.

Onze nieuwste generatie digitale kranen, Intelligent Care, is een voortzetting van onze strategie en staat aan de top van de sector op het gebied van prestaties, mogelijkheden en normen.

RADA

rada logo.jpg

Anthonie Fokkerstraat 81

3772 MP

Barneveld

0031 (0)342 414088

info@rada-nl.com

www.radacontrols.com

  • LinkedIn
  • YouTube
bottom of page