top of page
hybride-aggregaat-battery-pack-huren.jpg__5902x3935_q85_subject_location-2951,1967_subsamp

H10

BOUWWPLAATSINRICHTING

RECO

Sinds 1953 is RECO totaalleverancier in materieelverhuur met vestigingen in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Door middel van een hechte samenwerking voorzien we vanuit 6 specialistische bedrijven onze klanten van een totaaloplossing in materieel. Zo profiteren onze opdrachtgevers van de kracht van RECO Group. Maar het draait niet alleen om de verhuur van materieel. Onze opdrachtgevers vertrouwen ook op onze serviceverlening en ons unieke advies op maat. We zijn een dynamisch en slagvaardig familiebedrijf. Dat is wel te zien aan onze historie: in de jaren '80 was RECO het allereerste materieelverhuurbedrijf in Nederland dat ook technisch advies kon leveren! Ons uitgebreide assortiment, kwalitatieve materieel en persoonlijke benadering maakt RECO uw partner in materieel.

RECO is een echt familiebedrijf en dat is terug te zien in onze open en informele bedrijfscultuur. RECO zet zich in voor zijn medewerkers net als de medewerkers dat voor RECO doen. De prettige werksfeer zorgt ervoor dat onze medewerkers graag bij ons blijven. Zo vieren we regelmatig een 12,5-jarig of 25-jarig jubileum!

Sinds 1953 geloven wij: succesvolle projecten maken we samen. Daarom werken en denken we mee als partner, voor een passende materieelinzet. We leren van de projecten van gisteren, luisteren naar uw ambities van vandaag en innoveren voor het materieel van morgen.

Door ons uitgebreide materieelpakket huurt u alles bij één partner. Niet voor één project, maar voor alle projecten. Nu en in de toekomst. Dat is partnerschap. Als slagvaardig derde generatie familiebedrijf is geen materieelvraagstuk ons te moeilijk. Zo zorgen we voor het juiste materieel, op het juiste moment, op de juiste plaats.

RECO

reco logo klein.jpg

Hoogewaard 187

2396 AP

Koudekerk aan den Rijn

071 341 9120
info@reco.eu
www.reco.eu/nl

  • Facebook
  • YouTube
linkedin icon.png

BOUWLIFTEN

Grootste liftverhuurbedrijf van Europa

Met meer dan 1.000 bouwliften en personenliften op voorraad, zijn wij het grootste liftverhuurbedrijf van Europa. Met de bouwliften in onze verhuurvloot, optimaliseert u de logistieke processen op uw bouwplaats. Waarom klanten voor ons kiezen? Zodat ze zelf geen omkijken hebben naar hun verticaal transport. Van montage tot demontage en van calculatie tot transport: onze specialisten doen het graag voor u. Met meer dan 35 jaar ervaring in het verhuren en monteren van bouwliften, bent u bij RECO altijd verzekerd van een betrouwbare bouwlift.

TIJDELIJKE HUISVESTING

De beste tijdelijke huisvesting voor de bouw huurt u bij RECO

RECO is al 65 jaar specialist in de verhuur van tijdelijke huisvesting voor bouwplaatsen. Jaarlijks voorzien we ruim 200 bouwplaatsen van opslagruimtes, sanitaire voorzieningen en keten. Van de losse verhuur van toiletten tot complete ketenparken met alle toebehoren die het bouwbedrijf nodig heeft. Met de beste units in de markt en een turn-key verhuurservice werken onze opdrachtgevers heel het jaar comfortabel in onze accommodaties. En energiezuinig, want elke unit is elektrisch verwarmd en optimaal geïsoleerd. Nieuwsgierig? Bekijk 10 veelgebruikte ketensets in onze brochure voor tijdelijke huisvesting in de bouw.

BOUWPLAATSINRICHTING
De beste voorbereiding: van bouwplaatstekening tot bouwplaatsinstallatie. Een veilige en efficiënte bouwplaatsinrichting is essentieel voor elk bouwproject. Door de bouwplaatsinrichting al in een vroeg stadium voor te bereiden, voorkomt u stagnatie tijdens de bouw. Niet alleen door genoeg stroom op de bouwplaats te hebben, maar ook door de bouwplaats veilig in te richten en onbevoegden buiten te houden. Onze materieeladviseurs helpen u daarom graag bij het berekenen en inrichten van het bouwterrein. Van het berekenen van water- en stroomvoorzieningen tot het plaatsen van bouwhekken en verdeelkasten.

Ondersteuning huren

Verhuur, calculatie en montage van ondersteuningsconstructies

Van staalconstructies tot prefab-vloeren en van renovaties tot utiliteitsbouw: voor elke situatie huurt u bij RECO het juiste ondersteuningsmaterieel. Wilt u uw ondersteuning laten berekenen? Dan maakt onze materieeladviseur een ondersteuningsplan voor uw project. Met ons brede assortiment Layher ondersteuning kunnen we een uitgebreide constructie ontwikkelen en integreren met steigers. Wilt u snel een verdieping onderstempelen? Dan huurt u in no-time een pakket schroefstempels en schoren. Zo staan wij garant voor de beste ondersteuning op uw projectlocatie.

RANDBEVEILIGING VALBEVEILIGING

Goede randbeveiliging en valbeveiliging zijn onmisbaar in de bouw. Vanaf 2,50 meter hoogte bent u volgens de ARBO-regelgeving verplicht om maatregelen te treffen voor valbeveiliging. Logisch ook, want niemand zit te wachten op het letsel, de media-aandacht of de stagnatie als gevolg van een ongelukkige valpartij in de bouw. Om dit te voorkomen verhuurt RECO verschillende systemen voor valbeveiliging en randbeveiliging. Onze valbeveiliging is snel inzetbaar en makkelijk in gebruik. Zo kan iedereen ermee werken voor een hogere veiligheidsgraad op de bouwplaats.

BOUWSTEIGERS

Bouwsteiger verhuur voor de zakelijke markt

Met ruim 10.000 succesvol opgebouwde steigers en meer dan 35 jaar ervaring is RECO dé steigerverhuur partner voor de zakelijke markt. Bij het grote publiek zijn we bekend geworden met aansprekende steigerwerken bij het Rijksmuseum, Utrecht Centraal en IKEA. Naast grote projecten verhuren we ook losse steiger-onderdelen. We staan bekend om ons complete assortiment en snelle levering door heel Nederland. Voor grote of kleine projecten: van calculaties tot tekeningen en van transport tot montage, wij regelen het voor u!

Niet zeker wat u nodig heeft? Vraag een offerte aan en onze specialisten adviseren u het beste materieel voor uw project.

ENERGIE,LICHT EN WARMTE
Bij RECO vindt u alles wat u nodig heeft voor uw bouwproject. Binnen de categorie Energie, Licht & Warmte vindt u onder andere aggregaten, bouwlampen, externe brandstoftanks, mobiele lichtmasten en bouwdrogers. Met meer dan 65 jaar ervaring in de bouwsector weten wij precies wat u nodig heeft om uw project tot een succes te maken. Al meer dan 65 jaar lang bewegen wij mee met de sector door te allen tijde op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bouwmaterieel. Zo huurt u bij ons het innovatief materieel van hoogwaardige kwaliteit.

BOUWPLAATSINRICHTING

Een emissievrije bouwplaats binnen handbereik!

Met ons (R)ECO materieel zorgen we goed voor de planeet waar we op leven en waar onze klanten hun projecten op bouwen. We investeren in duurzame alternatieven die we graag bij u onder de aandacht brengen. Daarnaast werken we met kwalitatief materieel met een lange levensduur dat we goed onderhouden zodat onze klanten er voor lange tijd gebruik van kunnen maken.

bottom of page