top of page
RECO banner.jpg

H10

BOUWWPLAATSINRICHTING

logo-reco.png

RECO

reco logo klein.jpg

Hoogewaard 187

2396 AP

Koudekerk aan den Rijn

071 341 9120
info@reco.eu
www.reco.eu/nl

  • Facebook
  • YouTube
linkedin icon.png

RECO

 

Al ruim 65 jaar specialist in materieelverhuur
en technische dienstverlening

 

RECO is al ruim 65 jaar dé specialist in het verhuren van materieel. Wij combineren materieelverhuur met technisch advies en aanvullende diensten. Door deskundig advies van onze specialisten én een uitgebreid productassortiment leveren wij de totaaloplossing voor ieder project. Als familiebedrijf werken we via korte lijnen met persoonlijk contact, zodat we door snel schakelen, zekerheid kunnen bieden aan onze opdrachtgevers. Zo gaan wij iedere uitdaging aan als uw partner in materieel!

RECO is totaalpartner op het gebied van bouwplaatsinrichting.

Van watervoorzieningen en verdeelkasten tot afrastering en verlengkabels: we hebben alles in huis om uw bouwproject moeiteloos op te starten! Naast een uitgebreid verhuurassortiment hebben wij vakspecialisten in huis die de calculatie, het transport en de montage verzorgen.

 

Hierbij helpt het dat wij goede contacten hebben met de nutsbedrijven wat versnelde aanvraagprocedures tot gevolg kan hebben.

 

Door jarenlange praktijkervaring op grote bouwplaatsen door heel Nederland mogen we ons met recht een expert in bouwplaatsinrichting noemen.

bottom of page