top of page
Skyline-kop-van-zuid-1920-x-800.png
cropped-LOGO-Redumax-OW-Transparant-1.png

REDUMAX

redumax logo klein.png

Adres: 

Postcode: 

Plaats: 

T: 0413 291306
E: info@redumax.nl

W: www.redumax.nl/

linkedin icon.gif

Redumax

De afgelopen jaren is ‘de zwevende dekvloer’ in uitvoering steeds complexer geworden. Denk maar aan vloerverwarming en -koeling, opgenomen domotica systemen, sensoren en niet te vergeten de vrije indeelbaarheid van woningen. Ook de bouwprojecten veranderen. Situaties waarbij een kantoorgebouw wordt omgebouwd tot woongebouw met lofts of studio’s komen steeds meer voor. 

Steeds meer disciplines komen samen in en rondom het totale vloersysteem en beïnvloeden de contactgeluidprestaties. Iedere partij draagt daarbij slechts de zorg voor zijn eigen onderdeel. Wie draagt dan de zorg voor de beoogde akoestische prestatie?

Opdrachtgevers en aannemers kunnen zich ontzorgen door gebruik te maken van RAPO. Dit staat voor Redumax Akoestische Project Ondersteuning. Met RAPO kiezen zij voor deskundige begeleiding tijdens het gehele ontwikkeling- en bouwproces.

Onderbouwd met (dekvloer)constructieadvies en procesadvies, worden werkzaamheden van betrokken disciplines nauwkeurig op elkaar afgestemd. Inspecties in de diverse stadia van de vloeropbouw bewaken de beoogde kwaliteit. Inspectierapporten leggen de tekortkomingen bloot en maken nog uit te voeren werkzaamheden inzichtelijk. Dit alles met maar één doel: het waarborgen van de akoestische prestatie van de totale vloerconstructie.

redufloor, reufloor economic, redufloor hybride systeem, akoestitack, redufloor mini fix, redufloor directfix, redufloor noppenplaat 360, redumax dilatatiesysteem

bottom of page