top of page
reinardt banner.jpg

REINAERDT

  • Black Youtube Icoon
  • Facebook
  • Twitter
linkedin icon.gif
reinaerdt logo klein.jpg

Adres: Nijverheidsstraat 1

Postcode: 7482 GZ

Plaats: Haaksbergen

T: 053 57 357 35
E: info@reinaerdt.nl
W: www.reinaerdt.nl

REINAERDT

 

Reinaerdt: specialist in binnendeuren voor gebouwen van morgen

Reinaerdt staat voor kwaliteitsproducten, expertise en betrokkenheid met zijn opdrachtgevers. Oftewel: Reinaerdt staat voor deuren.

Reinaerdt produceert de meest geschikte deuren voor de gebouwen van morgen. Maar liefst 250.000 deuren op jaarbasis. Dat doen we op twee verschillende productielocaties van in totaal 50.000 vierkante meter in Nederland en Duitsland. Met een team van 220 specialisten. Wie kiest voor een deur van Reinaerdt, kiest voor een product op maat. Geproduceerd door een team dat is ingericht op verantwoordelijkheden, niet op taken. Onze oplossingen zijn het resultaat van een sterke focus op vakmanschap en innovatie. Oplossingen waarvoor wij de volle verantwoordelijkheid dragen en die altijd in samenspraak met de opdrachtgever tot stand komen.

Producent van efficiënt maatwerk in deuren

Door de jaren heen heeft Reinaerdt zich ontwikkeld tot een producent, die elke deur uniek op industriële wijze vervaardigt. Gemiddeld 4500 deuren per week. Om een foutloos bouwproces te garanderen, draagt Reinaerdt al in een vroeg stadium zorg voor de beoordeling en uitwerking van zowel simpele als complexe vraagstukken. We helpen de architect, aannemer en opdrachtgever aan maatwerkdeuren. Computergestuurd geproduceerd, afgestemd op uw wensen en eisen. Daarmee halen we het maximum uit mens en machine en brengen we de doorlooptijd terug naar een minimum, met veel persoonlijke aandacht.

Reinaerdt de totaalleverancier van binnendeuren     

Als serviceverlener voor het complete traject is Reinaerdt naast producent ook totaalleverancier. We zijn inzetbaar in het gehele proces, van ontwerp tot en met montage, van deur tot kozijn. We leveren voor ieder vraagstuk de juiste dienst, afgestemd op de wensen van de opdrachtgever, met kwaliteit als constante factor. Al onze deuren voldoen ruimschoots aan de hoogst geldende Europese normen, voor zowel kwaliteit als duurzaamheid, en worden geleverd met garantie en certificaat. Zie voor meer informatie branchevereniging GND of bekijk onze kwaliteitsgaranties.

NBS Hoofdstukken/paragrafen:

30.31, 30.32, 30.80

PRODUCTEN

De hoogste standaard voor utiliteitsdeuren

U zoekt een brandwerende deur? Een geluidwerende deur of inbraakwerende deur? De utiliteitsbouw deuren van Reinaerdt voldoen aan de hoogst geldende normen voor brandwering, geluidwering, of inbraakwering. Uiteraard zijn er combinaties mogelijk. Alle utiliteitsbouw deuren zijn gecertificeerd en voorzien van GND-garantie.

reinoform.jpg

STANDAARD UTILITEITSDEUREN

reinosmoke.jpg

ROOKWERENDE

DEUREN

reinosound.jpg

GELUIDWERENDE

DEUREN

reinofire.jpg

BRANDWERENDE

DEUREN

reinoresistant.jpg

INBRAAKWERENDE

DEUREN

reinoxray.jpg

STRALINGWERENDE DEUREN

reinobullet.jpg

KOGELWERENDE

DEUREN

reinowet.jpg

VOCHTWERENDE

DEUREN

reinoslide.jpg

SCHUIFDEUREN

reinoresistant.jpg

TOEGANGS

DEUREN

WONINGBOUW DEUREN

 

Witte Vos

Witte Vos is met afstand de populairste woningbouwdeur in de markt. Deze standaard dichte witlakdeur is sterk in eenvoud, goed te combineren met uiteenlopende interieurstijlen en wordt daarom toegepast in zeer veel woningen en appartementen.

Laksysteem voor woningbouwdeuren

Het deurblad van de Witte Vos wordt stijlvol afgewerkt met hoogwaardige UV-lakken en de nieuwste technieken in lakwalsprocessen. De door ons toegepaste acrylaatlak wordt in drie lagen opgewalst. Van verkleuring is minimaal sprake, omdat er gebruik gemaakt wordt van UV-uitharding. De toplaag is daardoor krasvaster en in hoge mate chemisch resistent. Ook is de toplaag egaler door de tussenbehandeling met een elektronisch gestuurde schuurmachine.

Stalen kozijnen voor woningbouwdeuren

 

Binnen de woningbouw worden grotendeels stalen montagekozijnen toegepast in vooraf gecreëerde sparingen. De montagekozijnen worden om de wand geklemd door in de stijlen bevestigde borgklauwen. De kozijnen kunnen in een laat stadium van het bouwproces worden gemonteerd. Ze zijn fabrieksmatig gecoat in RAL 9010 en laten zich perfect combineren met de Witte Vos en witlakdeuren uit onze designcollectie.

bottom of page