top of page
renolit logo nieuw.jpg

RENOLIT BELGIUM

RENOLIT – Rely on it

Hoogwaardige kunststoffolies en -producten zijn onze passie en ons werk. Al ruim 75 jaar stelt de RENOLIT-groep als zelfstandig familiebedrijf de norm op het gebied van kwaliteit en innovatie. Om dat voor onze klanten te kunnen blijven doen, ontwikkelen ruim 4.800 medewerkers in meer dan 30 vestigingen wereldwijd voortdurend vernieuwende producten voor alle belangrijke industrieën.  

Waar wij het verschil maken

Onze portfolio bestaat uit een breed assortiment aan kunststoffolies en andere producten van kunststof, diensten voor diverse markten en toepassingen voor sectoren zoals de auto-industrie, de medische en farmaceutische industrie, woningen en gebouwen, scheepvaart en reclame en verpakking.

Dankzij onze jarenlange ervaring en voorliefde voor innovatie kunnen we producten en oplossingen ontwikkelen die het leven beter maken – variërend van componenten voor transfusiesets en bekleding voor meubilair en raamprofielen tot gevelafwerkingen en zwembaden.

Hoogwaardige kunststoffolies en -producten zijn onze passie

De naam RENOLIT staat wereldwijd voor technische competentie, moderne producten en service op basis van partnerschap: Met onze producten worden oppervlakken veredeld, afgedicht, beschermd of gestabiliseerd. Ze bieden bovendien veel andere voordelen. Als internationaal opererend zelfstandig familiebedrijf, betrouwbare zakenpartner en werkgever willen we het succes van ons bedrijf ook op de lange termijn waarborgen. Met onze decoratieve, hoogwaardige en duurzame kunststofproducten creëren we meerwaarde voor onze klanten en verbeteren we de kwaliteit van het leven van veel mensen.  

Kernwaarden

Partnerschap, innovatie, hoogwaardige producten, internationale oriëntatie, betrouwbaarheid

Deze vijf kernwaarden vormen het fundament voor de RENOLIT-groep. Ze definiëren onze missie en bedrijfscultuur en de belofte aan onze klanten, elke dag opnieuw. RENOLIT staat voor partnerschap waarop je kunt bouwen, want elk van onze kernwaarden heeft praktisch nut voor onze klanten.

Samen boeken we succes

Partnerschap voor succes: Wij treden onze klanten en partners met respect en vertrouwen tegemoet. Wij zijn bedreven in het ontwikkelen van duurzame producten en diensten die voldoen aan de wensen van onze klanten.

Nieuwe impulsen

Altijd een idee verder: Binnen onze open en innovatieve bedrijfscultuur krijgen alle medewerkers de ruimte om zich gezamenlijk actief in te zetten voor de ontwikkeling van praktische en aantrekkelijke innovaties voor de toekomst.

Bijzonder

Een hoogwaardig productportfolio dat voldoet aan de hoogste eisen: De producten van RENOLIT komen voort uit ruim 70 jaar knowhow – pure kwaliteit waar u en uw producten weer van profiteren. 

Grenzeloze mogelijkheden

Wereldwijd: Dankzij onze internationale opzet met ruim 4.700 medewerkers in meer dan 30 vestigingen verspreid over de wereld zijn we altijd in de buurt van de klant.

Gebaseerd op vertrouwen

De basis voor onze geslaagde partnerschappen: Wij gaan al ruim 70 serieus en betrouwbaar te werk, dus onze klanten kunnen vertrouwen op de producten en diensten van RENOLIT.

RENOLIT BELGIUM