top of page
coils-laminex-2600x1733.jpeg
reppel logo.png

REPPEL B.V.

reppel logo klein.jpg

Adres: Pieter Zeemanweg 107

Postcode: 3316 GZ

Plaats: Dordrecht

T: 078-6174400
E: reppel@reppel.nl
W: www.reppel.nl

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram

REPPEL B.V.

Optimale ondersteuning bij ieder onderdeel van het bouwproces.

 

Service en kwaliteit zijn kernbegrippen bij ons: wij nemen u werk uit handen door in kaart te brengen welke vloerconstructie of brandwerende bekleding het beste past bij uw situatie. Het kiezen van de juiste vloerconstructie of brandwering is van een niet te onderschatten belang voor het slagen van uw nieuwbouw- of renovatieproject.

Onze gezonde handelsgeest is al meer dan 90 jaar de basis van het succes van REPPEL: kansen zien en pakken, goed luisteren naar klanten en oplossingen bedenken. De expertise die wij in al die jaren hebben opgebouwd, is terug te zien in onze producten en innovaties welke tot lichte en economische oplossingen leiden. De vastberaden aanpak en inhoudelijke kennis van onze experts hebben REPPEL tot een gevestigde én slagvaardige speler op de internationale vloerenmarkt gemaakt. Onmisbaar daarin is dat wij relaties trouw onderhouden. Wij koesteren onze klanten en partnerbedrijven. Gelijkwaardige samenwerking vinden wij van groot belang. In onze serviceverlening en klantgerichtheid speelt bouwplaatssupport een cruciale rol. Dit varieert van proactief meedenken tot fysieke aanwezigheid op de bouwplaats. Maar ook voor andere vragen kunnen we je altijd helpen met een passend advies.

Advies en service

REPPEL biedt niet alleen hoogwaardige producten, maar ook een hoogwaardige service. Eén van onze pijlers is Quality Engineering. Wij houden trends en ontwikkelingen scherp in de gaten en die kennis delen wij graag met je. Wij verdiepen ons in jouw situatie, luisteren goed, vragen door, denken proactief mee en communiceren rustig en respectvol. Naar wens komen wij persoonlijk bij je langs voor een passend en technisch onderbouwd advies. Dat kan ook een andere oplossing zijn, want jou adequaat helpen staat voorop. Wij bewegen continu met je mee, als een kameleon. Onze leverbetrouwbaarheid is groot en vragen beantwoorden wij nog dezelfde dag. Voor service zijn wij altijd bereikbaar.

Advies

Wij helpen je graag met een passend advies voor jouw project.

Calculatie

Onze specialisten kunnen je helpen door het maken van calculaties voor jouw project.

Documentatie

Wij bieden ondersteuning door middel van het aanbieden van uitgebreide documentatie over onze producten

PRODUCTEN

Vloersystemen

In nieuwbouw, verbouw, renovatie en herbestemmingsprojecten

Reppel-Dordrecht-23-2600x1733.webp

NBS BESTEKTEKST

Reppel-Dordrecht-29-1733x2600.webp
Reppel-Zwijndrecht-65-1733x2600.webp

NBS BESTEKTEKST

op-deck-floor-top-view.jpeg
lewis-steelframe-concrete-floor-1.jpeg

NBS BESTEKTEKST

PERLITE en VERMICULITE

Onbrandbare lichtgewicht korrelisolatie

perlite.jpeg
vermiculite.jpeg
vermiculite-3.jpeg
Volg ons

LinkedIn

YouTube

Facebook

Twitter

  • LinkedIn
  • YouTube