top of page
coils-laminex-2600x1733.jpeg
reppel logo.png

REPPEL B.V.

reppel logo klein.jpg

Adres: Pieter Zeemanweg 107

Postcode: 3316 GZ

Plaats: Dordrecht

T: 078-6174400
E: reppel@reppel.nl
W: www.reppel.nl

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram

REPPEL B.V.

Optimale ondersteuning bij ieder onderdeel van het bouwproces.

 

Service en kwaliteit zijn kernbegrippen bij ons: wij nemen u werk uit handen door in kaart te brengen welke vloerconstructie of brandwerende bekleding het beste past bij uw situatie. Het kiezen van de juiste vloerconstructie of brandwering is van een niet te onderschatten belang voor het slagen van uw nieuwbouw- of renovatieproject.

Onze gezonde handelsgeest is al meer dan 90 jaar de basis van het succes van REPPEL: kansen zien en pakken, goed luisteren naar klanten en oplossingen bedenken. De expertise die wij in al die jaren hebben opgebouwd, is terug te zien in onze producten en innovaties welke tot lichte en economische oplossingen leiden. De vastberaden aanpak en inhoudelijke kennis van onze experts hebben REPPEL tot een gevestigde én slagvaardige speler op de internationale vloerenmarkt gemaakt. Onmisbaar daarin is dat wij relaties trouw onderhouden. Wij koesteren onze klanten en partnerbedrijven. Gelijkwaardige samenwerking vinden wij van groot belang. In onze serviceverlening en klantgerichtheid speelt bouwplaatssupport een cruciale rol. Dit varieert van proactief meedenken tot fysieke aanwezigheid op de bouwplaats. Maar ook voor andere vragen kunnen we je altijd helpen met een passend advies.

PRODUCTEN

Vloersystemen

In nieuwbouw, verbouw, renovatie en herbestemmingsprojecten

Reppel-Dordrecht-29-1733x2600.webp
Reppel-Zwijndrecht-65-1733x2600.webp

NBS BESTEKTEKST

op-deck-floor-top-view.jpeg
lewis-steelframe-concrete-floor-1.jpeg

NBS BESTEKTEKST

Brandwerend bekleden en fireproofing

 

Deskundige advisering door onze brandspecialisten, uitvoering via gespecialiseerde applicatiebedrijven en een compleet assortiment van brandwerende isolatieproducten bieden u de zekerheid van een optimale passieve brandveiligheid in uw gebouw, tunnel of toepassing in de petrochemische industrie.

20100913_250-2600x1733.jpeg
PROMATECT-H-en-PROMAPYR-350.jpeg
fireproof-coating-applied.jpeg
fireproof-ducts.jpeg

PERLITE en VERMICULITE

Onbrandbare lichtgewicht korrelisolatie

perlite.jpeg
vermiculite.jpeg
vermiculite-3.jpeg
bottom of page