top of page
saint gobain solutions banner.jpg

WE ARE SAINT-GOBAIN SOLUTIONS.

 

Welkom bij SAINT-GOBAIN SOLUTIONS, de nieuwe activiteit van SAINT-GOBAIN die zich specifiek richt op het bieden van innovatieve systeemoplossingen en projectmatig advies.

Onze oplossingen dragen bij aan een comfortabele en duurzame leefomgeving. Wij streven ernaar uw bouwpartner van morgen te zijn. Bij ons kunt u terecht voor oplossingen die de vragen op het gebied van energiezuinig, duurzaam, efficiënt, snel en kwalitatief hoogwaardig bouwen beantwoorden. Wij adviseren, produceren en leveren onze oplossingen direct aan onze klanten.

OUR SOLUTIONS.

Wij bieden oplossingen voor diverse segmenten. Onze FAÇADE SOLUTIONS zorgen voor slanke, energieleverende en esthetische gevels. Met onze METAL CLADDING SOLUTIONS leveren we complete systemen voor gevel en dak die de bouwtijd versnellen. De wand- en plafondsystemen binnen INTERIOR SOLUTIONS brengen optimaal akoestisch comfort. Snel en efficiënt isoleren? Dat kan met onze BLOWING WOOL SOLUTIONS. Met onze TIMBERFRAME SOLUTIONS realiseert u slanke houtskeletbouwgevels- en daken met hoge energieprestaties. Ten slotte beschermen onze AIRTIGHT SOLUTIONS uw constructies tegen energieverlies en vocht.

 

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek.

SAINT- GOBAIN SOLUTIONS

saintgobain solutions logo.jpg

Adres: Stuartweg 1B

Postcode: 4131NH

Plaats: Vianen

T: 0347 358 404
E: info@saint-gobain-solutions.nl
W: www.saint-gobain-solutions.nl

bottom of page