top of page
practiclass-oefenschuim__FocusFillWyIwLjAwIiwiMC4wMCIsMTQwOCw3OTJd_ext-WyJqcGciLCJ3ZWJwIl0
saval logokopie.png

SAVAL

Welkom bij Saval, gevestigd in Breda, waar we in onze eigen fabriek brandblussers en brandslanghaspels ontwikkelen en produceren. Onze focus ligt op maatwerk, wat tot uiting komt in de innovatieve producten die we voor diverse klanten in binnen- en buitenland hebben ontwikkeld.

Voor kapitaalgoederen die cruciaal zijn voor jouw bedrijfscontinuïteit, streven we naar optimale beveiliging, zelfs wanneer je niet op locatie bent. Van ontwerp tot installatie passen we automatische branddetectie- en -blussystemen aan op jouw specifieke situatie en eisen.

Gecertificeerde servicetechnici zorgen voor het onderhoud van onze producten, waardoor een correcte werking gegarandeerd is wanneer het er echt op aankomt. Met ons digitale serviceproces gaat geen enkel blusmiddel onopgemerkt, en krijg je snel toegang tot alle onderhoudsinformatie. Hierdoor bieden we niet alleen een volledig logboek, maar ook een kostenraming voor de komende jaren, wat meer inzicht geeft in jouw veiligheid op lange termijn.

Naast ons uitgebreide assortiment aan blusmiddelen leveren en onderhouden we ook noodverlichting. Daarnaast kun je bij ons terecht voor veiligheidstrainingen zoals Bedrijfshulpverlening en VCA, vluchtwegplattegronden en ontruimingsoefeningen.

Onze kracht ligt in de combinatie van menselijke expertise en hoogwaardige apparatuur, waardoor we jouw organisatie, jouw medewerkers en jouw investeringen uitstekend kunnen beveiligen.

Met onze uitgebreide ervaring in brandrisico's in diverse sectoren begrijpen we precies wat nodig is om jouw brandveiligheid te optimaliseren.

Onze filosofie is simpelweg: We kennen vuur. We kennen veiligheid. We kennen jou.

SAVAL

saval logo.jpg

Huifakkerstraat 22

4815 PN

Breda

076-5487000
info@saval.nl
www.saval.nl

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

PRODUCTEN

BRANDBLUSSERS

saval schuimblusser AB.webp
saval PG poederblusser (ABC).webp
saval co2 blusser (b).webp
saval compacte f3 fluorvrije schuimblusser (ABF).webp
P2P COMPACTE POEDERBLUSSER (ABC).webp
Mi9iLzEvMi8yYjEyOWNjNWRjYWMyMDY2NDY3Y2YyZDc2YmU3NWQ5YjdkMGJhMzQ0X0Y2Q19tZXRfbGFucy5qcGc_F6
MC9mLzQvYi8wZjRiNjAyZTE0MmRlYjgwYmVhNmYxMjdjMjdkYTU5YjYwYjY1OTk0X1dNNkNfMjAyMS5qcGc_WM6C-2
MC82LzUvMS8wNjUxYWFjODMxYjI5NGM0ZDBkZDJhN2I1MGI1NjhkMzIxODg1Zjg2X1BYOS5qcGc_PX9__FocusFill
YS8xLzEvNy9hMTE3NTczNDlmYjJkYzRiMWEyZmU5Y2IzMDYzYTI3MzczMDVjMGQ0X0FLNV9OTS5qcGc_AK5-NM__Fo
Yy83LzkvZi9jNzlmZDhmY2FmYmFkMGY2YmU2MGQ5Y2JjMGUyZTdkM2IxYzVhOTkwX1BNMTJfQy5qcGc_PM12_C__Fo
bottom of page