top of page
woning-rhoon-42-20230403lowresfotobvanhoek.webp

H30

KOZIJNEN, RAMEN EN DEUREN

SCHÜCO NEDERLAND BV

Welkom bij Schüco, dé marktleider in innovatieve metaal- en kunststofbouwoplossingen. Sinds Andreas Engelhardt in 2012 het roer overnam, hebben we onze strategie verfijnd en ons gecommitteerd aan duurzaamheid als kernwaarde. Van revolutionaire productlanceringen zoals het passiefhuis-gecertificeerde FWS 50 SI+ systeem tot aan onze recente triomf op de BAU München in 2023 met de "Carbon Control" introductie, streven we voortdurend naar vooruitgang.

Ontdek onze focus op duurzaamheid, waarbij we samen met het WWF ambitieuze CO2-reductiedoelstellingen hebben gesteld en een klimaatneutrale productieketen nastreven tegen 2040. Leer meer over onze uitbreidingen, waaronder strategische partnerschappen met SÄLZER GmbH en Soreg AG voor geavanceerde veiligheidsoplossingen.

Bij Schüco creëren we niet alleen state-of-the-art bouwsystemen, maar ook moderne werkomgevingen die kennisuitwisseling bevorderen. Bezoek onze gerenoveerde hoofdkantoren en ervaar zelf hoe we voortdurend innoveren en streven naar duurzaam succes. Schüco, uw betrouwbare partner in de wereld van duurzame bouwoplossingen.

Schüco ontwikkelt en verkoopt vanuit het hoofdkantoor in Bielefeld (Dld) systeemoplossingen voor ramen, deuren, schuifsystemen, vliesgevels, veiligheidstechnologie en zonwering. Naast deze innovatieve producten voor onder meer woningen en kantoren, biedt de onderneming adviezen en digitale ondersteuning in alle fasen van een bouwproject – van het eerste idee tot aan de planning, productie en montage. Daarbij horen ook de machines voor een rationele productie en een duurzame 360° visie ten aanzien van recycling.

 

 

SCHÜCO NEDERLAND BV

SCHUCO LOGO.jpg

Clarissenhof 3A

4133 AB

Vianen

088 203 33 00

info@schueco.nl

www.schueco.com/nl

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
bottom of page