top of page
huis-met-solarwatt-zonnepanelen-animatie-energiemanagement.jpeg
logo (1).png

SOLARWATT

Europees marktleider in glas-glas zonnepanelen met meer dan 25 jaar ervaring

Wat in 1993 werd geboren als visie van drie pioniers op het gebied van zonne-energie is vandaag de dag het toonaangevende Duitse bedrijf van zonne-energiesystemen. Solarwatt is Europees marktleider in glas-glas zonnepanelen en een van ‘s werelds grootste leveranciers van elektriciteitsopslag. Met meer dan 600 mensen over de hele wereld werken we iedere dag aan jouw energietoekomst. Solarwatt staat voor Duitse kwaliteit: we maken zonne-energiesystemen die topprestaties leveren.  

Powering a better tomorrow: levenslang partner in duurzame energie

We zijn de levenslange partner voor mensen die zichzelf van duurzame energie willen voorzien. Onze missie is om met eenvoudige, complete energieoplossingen bij te dragen aan het minimaliseren van klimaatverandering. Zo creëren we de grootst mogelijke waarde voor onze planeet, onze klanten en ons bedrijf.  

Als enige Duitse zonne-energiesysteem aanbieder leveren wij alles wat je nodig hebt om zelf energie te produceren. Door onze krachten op het gebied van energieopwekking, zonne-energie,  energiemanagement en zonne-energie opslag te combineren, bieden we een compleet systeem met een maximale levensduur, maximale efficiëntie en maximale veiligheid. Onze Duitse zonnepanelen zijn bovendien duurzaam geproduceerd, waardoor wij in het bezit zijn van de Cradle to Cradle-certificering®. Wereldwijd zijn er slechts 3 producenten die dit veeleisende certificeringsproces met succes hebben doorlopen. 

Innovatieve producten van hoogwaardige Duitse kwaliteit

Solarwatt investeert volop in innovatie. In het Solarwatt Technology Center werken we dagelijks aan onderzoek en ontwikkeling gericht op lokale productie en continue investering in toekomstbestendige oplossingen. Daarbij is onze visie om producten en oplossingen niet als losse componenten te zien, maar altijd als een compleet systeem om zo de best passende totaaloplossing te kunnen bieden aan de klant.

Solarwatt zonnepanelen worden wereldwijd volgens onze hoge kwaliteitsnormen geproduceerd. In 2021 openden we in onze fabriek in Dresden een nieuwe productielijn voor de toepassing van nieuwe moduletechnologieën. Met deze investering maken we een grote stap in het toenemende vermogen en efficiëntie van de Solarwatt glas-glas zonnepanelen. Daarnaast is ons innovatieteam sinds 2020 onderdeel van de ‘’Future Campus for Innovation and Business” in Keulen-Hürth waar we samenwerken met twee topuniversiteiten. 

 

Als Duits merk is kwaliteit onze kracht. Solarwatt producten worden uitvoerig getest om topprestaties te kunnen leveren. Verschillende onderzoeken beoordelen onze zonnepanelen als ‘zeer goed’. En deze kwaliteit zie je terug in onze garantie: 30 jaar all-in garantie op Solarwatt zonnepanelen en een gratis allrisk verzekering. Omdat kwaliteit voor ons de belangrijkste factor is, zullen we nooit concessies doen of kostenbesparende keuzes maken die ten koste gaan van onze kwaliteit.

Solarwatt & BMW

Solarwatt is voor bijna 100% in handen van Stefan Quandt, grootaandeelhouder van BMW. Door de hechte samenwerking met BMWi heeft Solarwatt een van de meest geautomatiseerde en innovatieve fabrieken ter wereld. De volledige productie wordt uitgevoerd door slimme robots die zorgen voor een constante productie van hoge kwaliteit. We gebruiken originele BMW-onderdelen die we samenbrengen in onze innovatieve oplossingen. Zo hebben we onze nieuwe thuisbatterij SOLARWATT Battery flex samen ontwikkeld met BMW. Alle onderdelen zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd. Alleen een goed gecombineerd zonne-energiesysteem zorgt tenslotte voor de hoogste opbrengst! 

Productielocaties wereldwijd en ons testlaboratorium

Solarwatt heeft wereldwijd productielocaties. In de fabriek in Dresden hebben we een eigen testlaboratorium, geaccrediteerd door de VDE. Daar stellen we onze zonnepanelen bloot aan extreme testen om zo de hoge kwaliteit en veiligheid van onze producten te waarborgen.   

Daarnaast hebben we kantoren in Nederland, Australië, Frankrijk, Groot-Brittannië, Italië en Spanje, vanuit waar we de lokale markten bedienen. We hebben een sterk netwerk van partners en installateurs in meer dan 50 landen. 

SOLARWATT

logo solarwatt

Het Eek 7

7071 PR

Tiel

0344-767002
info.benelux@solarwatt.com
www.solarwatt.nl

 • Instagram
 • Facebook
 • LinkedIn
 • YouTube

PRODUCTEN

huis-met-solarwatt-zonnepanelen-glas-glas-boom-1.jpeg

GLAS-GLAS ZONNEPANELEN

 

Wat zijn glas-glas zonnepanelen?

Bij glas-glas zonnepanelen zijn de zonnecellen ingesloten tussen twee lagen glas. Bij andere zonnepanelen is de voorkant van glas en de achterkant van kunststof. De dubbele glazen laag bij glas-glas zonnepanelen zorgt voor veel voordelen zoals een hogere opbrengst en betere kwaliteit en garantie.

De voordelen van glas-glas zonnepanelen:

 • Resistent tegen extreem weer, zoals stevige hagelbuien

 • 25% hogere opbrengst

 • Tot 300% langere garantie en de beste garantievoorwaarden

 • Gecertificeerd op brandveiligheid (brandklasse A)

 • Kans op microcracks is nagenoeg nihil

 • High-end ontwerp

 • Extra lange levensduur van vele decennia

 • Tot 10 jaar allrisk verzekerd, waarvan de eerste 5 jaar gratis

huis-met-glas-folie-solarwatt-zonnepanelen.jpeg

GLAS-FOLIE ZONNEPANELEN