solatube.gif

Solatube

SOLATUBE HOME, BRENGT DAGLICHT BIJ JOU THUIS.

 

Solatube?
Solatube is dé oplossing voor vraagstukken op het gebied van daglicht. Zo kan bijvoorbeeld een ondergrondse ruimte zonder daglichttoetreding worden omgetoverd tot een goed verlichte fitnessruimte waar je altijd al van droomde. Voor iedere kamer in huis is er een passend Solatube daglichtsysteem; van de kleinste ruimtes zoals toilet, hal en badkamer tot grotere ruimtes zoals keukens en woonkamers.

Werking
Het Solatube daglichtsysteem vangt met een relatief kleine koepel het daglicht op. Door middel van een sterk reflecterende buis wordt het daglicht getransporteerd naar iedere gewenste ruimte. De plafondplaat vormt de afwerking van de daglichtbuis en verspreidt het daglicht diffuus de ruimte in. Dit zorgt voor een prettige woon- en leefomgeving. Er kan gekozen worden uit een groot assortiment van ronde en vierkante plafondplaten, passend bij ieder interieur!

Toepassingen
Heb je een plat of hellend dak, bedekt met bijvoorbeeld dakpannen, riet, leien, EPDM of bitumen? Of wil je het daglicht opvangen vanaf de zijgevel of juist transporteren naar ruimtes onder de grond? Het is allemaal geen enkel probleem voor Solatube. De Solatube daglichtbuis kent geen grenzen. Nou ja, bijna dan. De daglichtbuis kan namelijk maximaal 7 meter verlengd worden!

 

 

SOLATUBE

solatube.jpg

Adres: Boylestraat 46

Postcode: 6718 XM

Plaats: Ede

T: 085-0270064
E: info@solatubehome.nl
W: www.solatubehome.nl

 Onyx Travertin Marble Semi-precious Natural stone Architectuur Design Luxury Sunrise Delight Dark Emerald Huvafen Royal Blue Sodalite Rubigo Luna Smokey Quartz Aurea Flamma Amethyst Ganymedes Labradorite with Golden Inlay Macarone Amazonite