banner.jpg

SPIJKER MOBIELE WANDEN

spijker logo klein.jpg

Adres: Mekkelholtsweg 7

Postcode: 7523 DB

Plaats: Enschede

T: 053-4322 886
E: info@spijkerbv.nl
W: www.spijkerbv.nl

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
linkedin icon.gif

Spijker mobiele wanden

Spijker installeert mobiele wanden, maar natuurlijk zit er meer achter dan dat. In samenwerking met Hufcor staan wij voor Duitse degelijkheid, maatwerk en kwaliteit. Wij maken maximale flexibiliteit op jouw werkplek mogelijk.

Spijker B.V. werd in 1965 opgericht door J. van ‘t Spijker. Zijn doel was om ondernemingen en organisaties te laten zien wat de mogelijkheden waren om ruimtes efficiënter in te richten. En wel op een unieke wijze: door het leveren en monteren van mobiele wanden. Het product sloeg goed aan en het bedrijf groeide tot waar we nu staan. Na meer dan 50 jaar mogen we met trots zeggen dat we de beste paneelwand van Nederland leveren.

Later werd Spijker bijgestaan door Hufcor, een Duits bedrijf en dé internationale marktleider op het gebied van mobiele wanden en flexibiliteit in alle ruimtes. Hufcor’s innovatieve en gebruiksvriendelijke systemen zijn in gebouwen over de hele wereld terug te vinden. Je kunt je voorstellen dat Spijker door de jaren heen al flink wat mobiele wanden van Hufcor’s Duitse degelijkheid heeft geplaatst. Sterker nog, we garanderen dat er eentje bij jouw in de buurt te vinden is.

Maatwerk vereist vakmensen. Wij hebben dan ook eigen monteurs in dienst door heel Nederland. Deze experts houden van hun vak en hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van mobiele wanden. Spijker combineert de beste vaklui met de beste systemen om zo de beste resultaten te behalen.

PRODUCTEN

space.jpg

PANEELWAND

SPACE

Deze paneelwand is geluisisolerend tot wel 57

dB en brandwerend tot wel 60 munuten. Space

kan worden afgewerkt op elke mogelijke

manier, zoals een houtmotief, fotoprint of vinyl.

transspace.jpg

GLASWAND

TRANSSPACE

TransSpace brengt de isolatie van een paneelwand samen met de esthetische uitstraling van een glaswand. Het glas kan worden afgewerkt met foliebeplakking.

spirit.jpg

GLASWAND

SPIRIT

Openheid wordt steeds meer de norm in kantoren. Met glazen wanden creëer je transparantie en een lichte, open sfeer.