top of page
experience__sto_technical_advisor_and_tradesman_on_the_construction_site_W1476xH0_W2400xH0

STO ISONED

Sto, opgericht in 1955 in Stühlingen, Duitsland, staat synoniem voor kwaliteit en duurzaamheid in de bouwsector. Als een internationaal vooraanstaande fabrikant van verven, pleisters, gevelisolatiesystemen en gevelafwerkingen, heeft Sto zich ontwikkeld tot de wereldwijde marktleider op het gebied van gevelisolatie.

Het bedrijf onderscheidt zich door zijn toewijding aan hoogwaardige renovaties, prestatiegerichte nieuwbouw en het creëren van gezonde leefomgevingen voor mens en natuur. Sto streeft naar een duurzame samenleving en werkt dagelijks samen met klanten om dit doel te bereiken.

Sto levert een breed scala aan producten, waaronder gevelisolatiesystemen en gevelafwerkingen die ontwerpvrijheid, optimale isolatie en duurzaamheid bieden. De samenwerking met architecten en bouwpartners is essentieel, waarbij Sto ondersteuning en service biedt gedurende het hele proces, van ontwerp tot oplevering.

Een bewuste keuze voor Sto betekent kiezen voor topkwaliteit en een duurzame toekomst. Het productassortiment is afgestemd op milieu- en energie-eisen, variërend van afneembare gevelsystemen tot bio-based isolatie. Deze lichte systemen verminderen transportbewegingen en het gebruik van constructiematerialen, waardoor ze ideaal zijn voor prefabricage en modulaire bouwmethoden.

Buitengevelisolatie wordt gepresenteerd als de meest intelligente manier om de energievraag van bestaande woningen te minimaliseren, met aanzienlijke besparingen en zelfs de mogelijkheid om te upgraden naar passiefhuisstandaarden. Sto benadrukt ook de positieve impact op het binnenklimaat door damp-open constructies die condensproblemen voorkomen.

De gevelbekleding van Sto draagt bij aan een toekomstbestendige woning door diverse afwerkmogelijkheden, zoals sierpleisters, minerale gevelstrips, keramische steenstrips, natuurstenen, decoratieve gevelelementen en glasmozaïek.

Innovatie staat centraal bij Sto, een voortdurend proces dat gericht is op productverbeteringen, naleving van wetgeving en maatschappelijke ontwikkelingen. Het bedrijf staat open voor marktfeedback en werkt nauw samen met verwerkers om slimme oplossingen te vinden, producten verder te ontwikkelen voor prefab-toepassingen en de uitdagingen van ontwerpers aan te gaan, altijd met duurzaamheid als leidraad.

STO ISONED BV

sto isoned logo.jpg

Lingewei 107

4004 LH

Tiel

0344 62 0666
info.nl@sto.com
www.sto.nl

  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube

PRODUCTEN

Witte_Wolken_referentie_Sto_05_paragraph
18202_paragraph.jpg

Gevels

Een gevel is het visitekaartje van een gebouw. Het is dan ook de kunst om hier met behulp van vorm, kleur en textuur om een ​​uniek karakter voor te ontwerpen. Maar naast het design van de gevel, spelen ook functionaliteit, energiebesparing en duurzaamheid een belangrijke rol. Met meer dan 40 jaar ervaring bieden wij onze klanten de juiste oplossing voor elke behoefte. Onze gevelisolatie systemen bieden niet alleen bescherming, maar in combinatie met sierpleisters en gevelverven talloze manieren ​​om een onderscheidend design te realiseren.

Meer...

Binnen

We besteden het grootste deel van ons leven binnen. De eisen aan het design van een unieke, functionele en gezonde leefruimte zijn dan ook enorm belangrijk. Sto is niet alleen marktleider wanneer het gaat om buitengevelisolatie systemen, maar biedt ook een compleet binnenassortiment waarbij creativiteit geen grenzen kent. Binnenproducten van Sto voldoen aan de hoogste milieueisen en kregen hier verschillende onderscheidingen voor. De meeste producten zijn TÜVgecertificeerd: het bewijs dat onze producten emissiearm, oplosmiddel- en weekmakervrij zijn. Sommigen hebben daar bovenop een natureplus® kenmerk toegekend gekregen.

Meer...

Groningen_GasTerra_referentie_Sto_01_par
Lakken_paragraph.jpg

Akoestiek

Optische en akoestische indrukken zijn van directe invloed op onze emotie. De akoestische plafond systemen van Sto reduceren en reguleren nagalmtijd en lawaai in een ruimte, wat zorgt voor een prettige geluidsomgeving. De akoestische plafondsystemen van Sto zijn uitermate flexibel in het gebruik. Het akoestische paneel kan zelfs geïnstalleerd worden in een gebogen vorm. Dit maakt het mogelijk vloeiende lijnen te creëren tussen oppervlakken van verschillende hoogten of grote bogen en rondingen.

Meer...

Lakken

Bouwen met Sto betekent duurzaam bouwen en renoveren. Onze systemen en producten voldoen aan alle eisen van energie-efficiëntie, om zo gezamenlijk te bouwen aan een duurzame en leefbare woonomgeving. Het beperken van vluchtige organische stoffen (VOS) is bijvoorbeeld een uitdaging die wij met succes zijn aangegaan, want Sto beschikt over een lakken-assortiment dat voldoet aan de huidige Europese richtlijn.

Meer...

Veenendaal_K5B9990_paragraph.jpg

Betonherstel

Bouwen met beton is een integraal onderdeel geworden van de moderne architectuur - het materiaal bewijst zijn kracht o.a. op bruggen, industriële gebouwen of woningen. Maar ook beton is niet onverwoestbaar: waar vroeger de focus lag op nieuwbouw, staat tegenwoordig het behoud en onderhoud van deze gebouwen op de voorgrond. Sto biedt een uitgebreid assortiment producten ten behoeve van betonherstel.

 

Meer...

v_LOC_te_Hardenberg_009_paragraph.jpg

Vloerafwerkingen

Vloeren worden op vele manieren gebruikt. Zo worden vloeren bijv. aan mechanische, chemische of thermische belastingen blootgesteld. Kwalitatief hoogwaardige afwerkingen zijn tegen deze belastingen bestand en voldoen tevens aan de esthetische eisen van de klant. Sto biedt van grondering tot verzegeling een grote bandbreedte aan producten, die zowel economisch, kwalitatief als esthetisch overtuigen.

Meer...

16677tif_paragraph.jpg

Gereedschappen

Van A (afdichten) tot Z (...). Het enorme portfolio van Sto op het gebied van gereedschappen biedt de mogelijkheid tot optimale verwerking van Sto producten.

Meer...

bottom of page