top of page
sto-banner.gif

STO ISONED BV

sto isoned.jpg

Adres: Lingewei 107

Postcode: 4004 LH

Plaats: Tiel

T: 0344 62 0666
E: info.nl@sto.com
W: www.sto.nl

Sto isoned bv

 

Bewust bouwen met Sto.

Ook in Nederland is Sto al jaren actief. Eind jaren '70 verkocht Jan van Wijk thermische isolatie systemen onder de ISPO-vlag. Later zou ISPO overgaan in Isoned. In 2002 fuseerden Sto en ISPO, waaruit het huidige Sto Isoned is ontstaan. Sto is inmiddels wereldwijd marktleider op het gebied van gevelisolatie. Ook in Nederland.

Als partner van woningcorporaties, architecten, huiseigenaren en vastgoedinvesteerders ondersteunen wij hen in de realisatie van een esthetische en energetische upgrade van de Nederlandse vastgoedvoorraad. Daarbij geloven wij in de kracht van vakkundige ondernemers om dit te realiseren. Als vernieuwer in de schilders- en stucadoorsbranche voorzien wij deze professionals van innovatieve producten en systemen.

 

Sto Isoned wordt geleid door Rob de Jong, Managing Director sinds februari 2012. Samen met het team, dat bestaat uit zo'n 30 enthousiaste professionals, zet hij zich in voor een mooiere en energiezuinige gebouwvoorraad, en is hij ervan overtuigd dat innovatieve en duurzame systemen hier een positieve bijdrage leveren.

PRODUCTEN

Witte_Wolken_referentie_Sto_05_paragraph

Gevels

Een gevel is het visitekaartje van een gebouw. Het is dan ook de kunst om hier met behulp van vorm, kleur en textuur om een ​​uniek karakter voor te ontwerpen. Maar naast het design van de gevel, spelen ook functionaliteit, energiebesparing en duurzaamheid een belangrijke rol. Met meer dan 40 jaar ervaring bieden wij onze klanten de juiste oplossing voor elke behoefte. Onze gevelisolatie systemen bieden niet alleen bescherming, maar in combinatie met sierpleisters en gevelverven talloze manieren ​​om een onderscheidend design te realiseren.

Meer...

18202_paragraph.jpg

Binnen

We besteden het grootste deel van ons leven binnen. De eisen aan het design van een unieke, functionele en gezonde leefruimte zijn dan ook enorm belangrijk. Sto is niet alleen marktleider wanneer het gaat om buitengevelisolatie systemen, maar biedt ook een compleet binnenassortiment waarbij creativiteit geen grenzen kent. Binnenproducten van Sto voldoen aan de hoogste milieueisen en kregen hier verschillende onderscheidingen voor. De meeste producten zijn TÜVgecertificeerd: het bewijs dat onze producten emissiearm, oplosmiddel- en weekmakervrij zijn. Sommigen hebben daar bovenop een natureplus® kenmerk toegekend gekregen.

Meer...

Groningen_GasTerra_referentie_Sto_01_par

Akoestiek

Optische en akoestische indrukken zijn van directe invloed op onze emotie. De akoestische plafond systemen van Sto reduceren en reguleren nagalmtijd en lawaai in een ruimte, wat zorgt voor een prettige geluidsomgeving. De akoestische plafondsystemen van Sto zijn uitermate flexibel in het gebruik. Het akoestische paneel kan zelfs geïnstalleerd worden in een gebogen vorm. Dit maakt het mogelijk vloeiende lijnen te creëren tussen oppervlakken van verschillende hoogten of grote bogen en rondingen.

Meer...

Lakken_paragraph.jpg

Lakken

Bouwen met Sto betekent duurzaam bouwen en renoveren. Onze systemen en producten voldoen aan alle eisen van energie-efficiëntie, om zo gezamenlijk te bouwen aan een duurzame en leefbare woonomgeving. Het beperken van vluchtige organische stoffen (VOS) is bijvoorbeeld een uitdaging die wij met succes zijn aangegaan, want Sto beschikt over een lakken-assortiment dat voldoet aan de huidige Europese richtlijn.

Meer...

Veenendaal_K5B9990_paragraph.jpg

Betonherstel

Bouwen met beton is een integraal onderdeel geworden van de moderne architectuur - het materiaal bewijst zijn kracht o.a. op bruggen, industriële gebouwen of woningen. Maar ook beton is niet onverwoestbaar: waar vroeger de focus lag op nieuwbouw, staat tegenwoordig het behoud en onderhoud van deze gebouwen op de voorgrond. Sto biedt een uitgebreid assortiment producten ten behoeve van betonherstel.

 

Meer...

v_LOC_te_Hardenberg_009_paragraph.jpg

Vloerafwerkingen

Vloeren worden op vele manieren gebruikt. Zo worden vloeren bijv. aan mechanische, chemische of thermische belastingen blootgesteld. Kwalitatief hoogwaardige afwerkingen zijn tegen deze belastingen bestand en voldoen tevens aan de esthetische eisen van de klant. Sto biedt van grondering tot verzegeling een grote bandbreedte aan producten, die zowel economisch, kwalitatief als esthetisch overtuigen.

Meer...

16677tif_paragraph.jpg

Gereedschappen

Van A (afdichten) tot Z (...). Het enorme portfolio van Sto op het gebied van gereedschappen biedt de mogelijkheid tot optimale verwerking van Sto producten.

Meer...

bottom of page