top of page
stonhard-banner.gif

STONHARD

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
linkedin icon.gif
stonhard logo.jpg

Adres: Zilverenberg 18

Postcode: 5234 GM

Plaats: 's-Hertogenbosch

T: 0297-324898
E: info@stonhard.nl
W: www.stonhard.nl

Stonhard

BIJ ONS DRAAIT HET OM UW VLOER!

Stonhard is de onbetwiste marktleider in het produceren en installeren van zeer kwalitatieve vloeren. Onze naadloze, duurzame en onderhoudsvriendelijke systemen zijn ontworpen voor zowel de industriële markt als de commerciële markt. Dezelfde hoge kwaliteit hebben onze wand- en bekledingssystemen.

Onze vloeren zijn een betrouwbare keuze voor productie omgevingen,  maar zijn ook toepasbaar in een innovatief design voor commerciële omgevingen. Epoxy, urethaan, en snel verwerkbare methylmethacrylaat hars-gebaseerde systemen geven u een ruime keuze uit verschillende opties voor iedere markt en toepassing.

WIJ ZIJN ANDERS DAN ANDERE VLOERLEVERANCIERS

Van het begin tot het einde van uw project, van specificaties en design tot project management en de uiteindelijke oplevering, wij werken direct met u samen. Territory Managers, Project Engineers, Architectural/Engineer en Design Managers, Construction Management teams en onze installatieteams werken voor u, maar vooral mét u samen. Wij bieden u succesvolle Single Source-service; wij nemen de verantwoordelijkheid voor zowel onze producten als de installatie hiervan.

 

Stonhard produceert en installeert haar producten wereldwijd, met een hoofkantoor in Maple Shade, New Jersey. Stonhard is een ISO-9001 gecertificeerd bedrijf.

PRODUCTEN

stonclad_gs_gs4-brick_red.png

STONCLAD HOOGWAARDIGE INDUSTRIËLE VLOEREN

 

Epoxy en urethaan vloeren bieden bescherming in omgevingen die zwaar belast worden. Chemisch resistent, slijtvast en stootbestendig. Voor specifieke toepassingen heeft Stonhard ook antistatische vloeren en vloeren die bestand zijn tegen hoge temperaturen. Milieuvriendelijke toepassing mogelijk met gerecycled glas. De verkrijgbare kleuren maken dit product veelzijdig genoeg om ook in minder industriële omgevingen toe te passen.

stonshield.png

STONSHIELD GETEXTUREERDE EPOXY VLOEREN

Veilige en gemakkelijk schoon te maken antislip vloersystemen met veel design-mogelijkheden. Beschikbaar in verschillende patronen en texturen voor lichte tot middelzware productieomgevingen en meer decoratieve toepasssingen.

stonblend.png

STONBLEND DECORATIEVE NAADLOZE VLOEREN

Slim, egaal en vlekbestendig. Zeer aan te raden voor farmaceutische-. onderzoeks- en gezondheidszorg omgevingen. Eveneens zeer populair in commerciële omgevingen. Beschikbaar met een gerecycled glas-formule voor een milieuvriendelijke toepassing.  

stonhenge.png

STONRES GELUID REDUCERENDE VLOEREN

Naadloze, veerkrachtige urethane vloersystemen die onderscheidend design combineren met functionaliteit. Uw ruimte met een traditioneel of een eigen ontworpen uiterlijk. Omdat het ontwikkeld is met publieke ruimtes in gedachten, is de vloer ergonomisch en geluid reducerend. Een speciale formule voor Operatiekamers.

stontec.png

STONTEC DECORATIEVE VLOKAFWERKING VLOER SYSTEMEN

Dichte en vlekbestendige epoxy- en urethaan gebaseerde systemen met een uitgebreid aanbod van vlokafwerkingen en kleur mogelijkheden. Populair bij ontwerpers die dit product toepassen van farmaceutisch laboratoria tot aan universiteitsgebouwen. Perfect voor een snelle installatie.

stonlux_sl-sky_blue.png

STONLUX ZELF NIVELLERENDE EPOXY VLOEREN

Zeer glad, vloeistofrijk, chemisch resistent, stootvast en zelf nivellerende vloeren. De eerste keuze voor omgevingen die elektrische geleiding nodig hebben of vloeren met weinig wrijving. Ideaal voor clean rooms, laboratoria en datacenters.

stontop2.png

STONTOP POLISHED HIGH END FLOORING

Liquid Elements combineert op een creatieve manier de stedelijke taaiheid van beton met een slimme, eigentijdse, gevlekte look om een ​​gepolijste vloer te produceren voor winkelruimtes, restaurants, cafés, musea en looppaden. Gepolijste gietvloeren bevatten decoratieve vlekken met kwartsaggregaat voor een licht gestructureerd oppervlak en een unieke vloer die de concurrentie evenaart qua uiterlijk en prestatie. Epoxy- of urethaanversies van Polished zijn verkrijgbaar in aardse en intrigerende kleuren in matte en glanzende afwerkingen.

stongardmxsteelgrey.png

STONGARD WATERPROOF MEMBRAAM

Epoxy vloerbescherming op basis van urethaan, waterproof en goed dekkend voor een ruimte met mechanische apparatuur of voor parkeergarages. Antislip, vuur- en schuurbestendig en resistent tegen scheuren.  

stonchem-floor-sample.png

STONCHEM CHEMISCH RESISTENTE EPOXY VLOEREN

Kwalitatieve hars-samenstellingen vormen een uitzonderlijke bescherming voor zeer corrosieve omgevingen en een presteren onder extreme fysische omstandigheden.

stonglaze_vsc-beige.png

STONGLAZE EPOXY & URETHAAN WANDSYSTEMEN

Naadloze bescherming voor uw wanden. Glad, spat- en vlekbestendige wandbekleding die past bij de Stonhard vloer systemen.

esd.png

ESD PRODUCTEN NAADLOZE, ONDERHOUDSVRIENDELIJKE VLOERSYSTEMEN, ONTWORPEN VOOR RUIMTES DIE VRAGEN OM EEN GELEIDENDE EN ANTISTATISCHE VLOER.

ESD (Electrostait Discharge) markten zijn: Datacenters, luchtvaart faciliteiten, elektronische productieruimtes, automotive plants, farmaceutische productieruimtes, clean rooms en onderzoeklaboratoria.

• Stonkote ESD: Stonkote ESD: Glad, zelf nivellerend, high build geleidend vloer systeem dat statische beheersing mogelijk maakt. 

• Stonlux ESD: Zelf nivellerend epoxy systeem met statische beheersing.

• Stonshield ESD: Getextureerde geleidende epoxy vloer met mogelijkheden voor statische beheersing. 

• Stonclad ESD:  Geleidende elementen in een epoxy mortelvloer voor statisch beheersing en vonkvrije omgevingen. 

bottom of page