top of page
studio bouwwerk logo.png

STUDIO BOUWWERK

Wie is studiowerk

in het kort:
Studiowerk is breed op het gebied van bouwadvies, van ontwerp t.m uitvoering.
Eigenaar Jan Huurdeman is een alleskunner en levert deskundig bouwkundig advies. Kenmerkend voor zijn werkzaamheden is de gedegen voorbereiding (“engineering”) van ieder bouwprojekt, klein en groot en alles wat daar tussen in zit. Plannen maken, bouwkosten berekenen, het ‘slim’ budgettair bedenken van oplossingen, bouwvergunning regelen, aannemers selecteren, een totaalconcept voor ieders (ver)bouwplannen. Werkzaam in verbouw, nieuwbouw, realisatie van winkels, woningen, zorgwoningen, kantoren, transformatie en herbestemming. 
Vanaf de prille start van het bouwproces wordt er meegedacht met de opdrachtgever. Met een ontwerpende kijk het bouwproces begeleiden, met als doel de bouw goed te laten verlopen voor de opdrachtgever. Daarin  ligt zijn kracht.

Biografie:

'Als kind hielp ik op de boerderij van mijn vader al mee met het bouwen en verbouwen van gebouwen op het erf en maakte ik al op vroege leeftijd meubelwerk. Het vervolg was een bouwkunde studie aan de MTS te Amersfoort, gevolgd door de Hogere Technische School bouwkunde te Utrecht, afstudeerrichting architectuur.
Gelijktijdig met mijn vervolgstudie aan de Academie van Bouwkunst te Amsterdam werkte ik bij architectenbureaus. Mijn leerschool was het  Amsterdamse architectenburo van Onno Greiner en Martien van Goor, (thans GGH Architecten). Daar werkte ik aan complexe grote projecten zoals schouwburgen en theaters en zorgcentra voor verslavingszorg,  ouderenzorg, psychiatrie, en andere vormen van intensieve zorg.

Resultaat en kwaliteit van het grote geheel bestaat bij de aandacht voor het detail. In 2002 maakte ik de stap om zelfstandig verder te werken vanuit het centrum van Deventer. Sinds 2015 werk ik vanuit het 'werkend' hart van Deventer: loods570 in het Havenkwartier.  Het combineren van techniek en ontwerp is mijn passie. '

STUDIO BOUWWERK

studio bouwwerk logo.png

Oostzeestraat 2

7411MD

Deventer

0570-725001
info@studiowerk.nl
www.brillux.nl

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
STUDIOWERK LEVERT DE VOLGENDE SERVICES

Studiowerk levert technische services en ontwerp services, oftewel een totaalpakket voor uw verbouw- of nieuwbouwplannen. U kunt als klant voor één of meerdere onderdelen ons bouwadvies inschakelen. Deze zeer diverse werkzaamheden behoren tot ons bouwadvies, voor woningbouw en utiliteitsbouw (nieuwbouw, verbouw, herbestemming, restauratie, renovatie)

eye-150x150.png
ADVIES

bouwkundige tekeningen;
bouwkundig advies:
verzorgen van  omgevingsvergunning;
technische bouwtekeningen;
technische omschrijving;
bouwkosten;
contract opstellen aannemer;
bouwbegeleiding;
3D visualisaties;
inmetingen;
bouwtechnische keuring;
kostenbewaking;
oplevering.

ONTWERP

Ontwerp en bouwkundig tekenwerk, ontwerpfase t/m uitvoering; alle plannen worden voor u getekend in een 3D BIM model, wat onder meer inhoud dat iedere aanpassing in het plan direct zichtbaar is in plattegrond, doorsneden en aanzichten en 3D, waardoor er sneller en meer efficiënt wordt gewerkt dan met traditioneel 2D tekenwerk. Virtueel loopt u door uw woning of ander gebouw met Ipad, Iphone of andere tablet met de app BIMx. Nog een groot voordeel is dat uit het BIM model bouwkosten accuraat te destilleren zijn, hetgeen al in een vroeg stadium inzicht geeft in de bouwkosten. En bouwkosten bepalen voor een groot  deel de haalbaarheid.

UITVOERING

Het periodiek controleren van de bouw, het bijwonen en desgewenst voorzitten van bouwvergaderingen en het maken van notulen,  het beoordelen en bijhouden van meer- en minderwerk: Studiowerk houdt de vinger aan de pols tijdens de bouw. Daarnaast is het snel en accuraat reageren op vragen uit de bouw en het terugkoppelen met de opdrachtgever een belangrijke factor voor het succesvol verlopen van de bouw. Studiowerk verzorgt tevens opleveringen en rapportages.

BOUWKOSTEN
 
Het opstellen van bouwkosten- calculaties voor zeer diverse projecten. Opdrachtgevers zijn zowel professionele partijen (architecten) als particuliere opdrachtgevers. Bouwkosten kunnen berekend worden in iedere fase van het project. Een indicatie van de bouwkosten kan al gegeven worden vanaf de allereerste schetsplannen. Studiowerk berekent tevens bouwkosten rechtstreeks vanuit een (ArchiCad) BIM model.
bottom of page