top of page

TROAX

Troax ontwikkelt en verfijnt innovatieve paneeloplossingen van staalgaas sinds 1955. Wij zijn uitgegroeid tot de specialisten en marktleiders in onze niche – veiligheid. Onze producten zijn overal ter wereld te vinden. Troax beschermt iedere dag mensen, eigendom en processen. 

 

Veiligheid zal altijd ons stokpaardje blijven, een woord dat alles omvat wat wij beloven. Maar het woord veiligheid betekent ook verantwoordelijkheid: om echte meerwaarde te bieden en er alles aan te doen om mensen, het milieu en onze omgeving te beschermen.

ONS WERK: JOUW VEILIGHEID

Al 65 jaren hebben we als doel om hoogwaardige gaaspaneeloplossingen te bieden op metaalbasis die aan de eisen voldoen voor veilige machineafscherming, scheidingswanden in magazijnen en opslag. Wij helpen verschillende soorten bedrijven om iedere dag veiliger, sneller en slimmer te werken, door mensen, eigendom en processen te beschermen.

En zo blijft het ook in de toekomst. Veiligheid is al sinds 1955 ons werk en onze verantwoordelijkheid. 

TROAX IS TOONAANGEVEND

Ons streven om het verschil te maken voor onze klanten heeft van Troax een onbetwiste marktleider gemaakt. En niet toevallig. Altijd al hebben we op een bijzondere manier onze blik naar voren gericht – zoals geen ander bedrijf in onze branche – en daar hebben we de unieke en toonaangevende positie van Troax aan te danken. Toch blijven we bescheiden in ons werk. Ons succes is gebaseerd op hard werken, goede ideeën en een staalvast vertrouwen in onze waarden. Daarnaast geloven we ook dat het belangrijk is dat we ons volledig richten op onze klanten, respect en samenwerking in onze dagelijkse bezigheden – altijd met een langetermijnvisie. Alle bovenstaande elementen hebben ons merk en bedrijf vormgegeven. Tot slot geloven wij dat we ons best moeten doen om jouw wereld veiliger te maken, wie je ook bent. Je bent bij ons altijd in veilige handen.

TROAX

Troax is een toonaangevende wereldwijd actieve leverancier voor binnengebiedsbescherming op het gebied van machineafscherming, magazijnen en industriewanden en opslagoplossingen.

Heereweg 331

2161 BL

Lisse

0252-37 01 54
info@troax.nl

www.troax.com

  • Instagram
  • Twitter
  • YouTube

PRODUCTEN

TROAX MACHINEAFSCHERMINGEN Wij bieden hoogwaardige stalen panelen voor flexibele oplossingen en maximale veiligheid.

BEVEILIGING EIGENDOMMEN (PROPERTY PROTECTION)

Aanpasbare oplossingen voor unieke opslagruimtes, ontworpen voor al uw behoeften inzake indelen van bergingen, garages, kelders en zolders.

TROAX SCHEIDINGSWANDEN MAGAZIJNEN We bieden unieke combinaties voor op maat gemaakt oplossingen die worden afgestemd op al uw specifieke behoeften en vereisten.

SCHEIDINGSWANDEN MAGAZIJNEN (WAREHOUSE PARTITIONING)

We bieden gaas- en volle plaatpanelen voor het indelen van magazijnen, datacenters, buitenruimtes enz.

TROAX MACHINEAFSCHERMINGEN Wij bieden hoogwaardige stalen panelen voor flexibele oplossingen en maximale veiligheid.

MACHINEAFSCHERMINGEN (MACHINE GUARDING)

Wij bieden hoogwaardige stalen panelen voor maximale veiligheid van uw machine of robot.

bottom of page