top of page
uroflame banner.jpg

UROFLAME

De producent & groothandel in brandbeveiliging, blusmiddelen en toebehoren.

Brandbeveiliging
Wanneer er brand uitbreekt zijn brandblussers, brandhaspels en haspelwagens essentieel in het voorkomen van een snelle vuurverspreiding.
Uro-Flame biedt een compleet pakket aan veiligheidsproducten.


Eigen productie
Door onze eigen assemblage afdeling zijn alle brandslanghaspels en haspelwagens direct leverbaar. Voor een haspel op maat kunt u contact met ons opnemen.

Uro-Flame biedt
Distributie en warehouse in eigen beheer, custom made producten, diensten en service na de verkoop, `Private Label’ producten, ondersteuning bij promoties en acties, certificering van een dealerschap.

Klantenservice
Voor deskundig advies bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Om de (brand)veiligheid van uw
bedrijf of woning te kunnen garanderen kunt u contact met ons opnemen voor advies.


Bel ons: 0412-610601

URO FLAME

uroflame logo klein.jpg

Noorderbaan 4

5388 RB

Nistelrode

0412-610601
Info@uro-flame.eu
www.uro-flame.eu

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube

PRODUCTEN

Brandblussers

Uro-Flame is een toonaangevende groothandel van brandblussers. We bieden een reeks soorten brandblussers die essentieel zijn voor het bestrijden van de verschillende brandklassen. Het assortiment brandblussers van Uro-Flame omvat: Schuimblussers, poederblussers, koolzuursneeuwblussers, vetblussers, Lithium brandblusser, Automatische blussystemen en toebehoren voor blussers. Welke omgeving u ook wilt beschermen, wij bieden een complete reeks gecertificeerde brandblussers in verschillende maten om aan al uw behoeften te voldoen.

Slanghaspels

Bij Uro-Flame vindt u alle soorten en maten brandslanghaspels, haspelwagens, haspelkasten, haspelkast statieven en toebehoren. Van brandslanghaspels tot industriële haspels. Punten waar veel aandacht aan wordt besteed worden zijn veiligheid, montage en bedieningsgemak.

bottom of page