top of page
vanaken concepts banner.jpg

VAN AKEN CONCEPTS, ARCHITECTURE & ENGINEERING BV

 

VAN AKEN staat voor integrale architectuurconcepten. Architecten, engineers en projectmanagers werken samen in enthousiaste teams aan opdrachten die variëren van stedenbouwkundige studies tot woningbouw en van zorg tot kantoren en datacenters. Wij nemen de opdrachtgever mee in het creatieve proces en leveren van eerste schets tot laatste detail een maatwerk oplossing. Met als gezamenlijk doel een resultaat waar alle partijen trots op zijn.

VAN AKEN is een warm bedrijf. De goede sfeer, binnen het bedrijf en met alle betrokkenen in de bouwkolom, is volgens VAN AKEN een pre om een project te laten slagen en heeft een bindend effect op de relatie met onze partners. We zijn een gezond bedrijf dat investeert in de persoonlijke en professionele ontwikkeling van de medewerkers.

VAN AKEN houdt van complexe opdrachten. We staan bekend om onze enorme kennis op hoog technologisch gebied (cleanrooms en datacenters). Daarnaast zijn we een voorloper in BIM-integratie, waarover we regelmatig spreken op congressen in binnen- en buitenland.

VAN AKEN voelt zich medeverantwoordelijk voor onze planeet en voor onze samenleving. Dat uit zich enerzijds in duurzaam gebruik van materialen en innovatieve oplossingen in bouwprojecten en anderzijds in pro deo adviezen aan sociale projecten.

Duurzame architectuur

VAN AKEN voelt zich medeverantwoordelijk voor onze planeet en voor onze samenleving. Dat uit zich enerzijds in duurzaam gebruik van materialen en innovatieve oplossingen in bouwprojecten en anderzijds in pro deo adviezen aan sociale projecten.

VAN AKEN CONCEPTS, ARCHITECTURE & ENGINEERING BV

van aken logo klein.jpg

Adres: Bogert 18-20

Postcode: 5612 LZ

Plaats: Eindhoven

T:  040 216 33 11
E: info@vanaken-cae.nl
W:
www.vanaken-cae.nl

  • Facebook
linkedin icon.png

Onze ambitie is om locaties beter te maken. Daarom zorgen wij ervoor dat we locaties leren kennen. Ruimtelijk, fysiek, economisch, sociaal, beleidskundig en juridisch. Pas daarna beginnen we met ontwerpen. Zo halen wij het optimale uit iedere opdracht.

Levensduur gebouw

Ook de levensduur van een gebouw is belangrijk. We hebben een pragmatische kijk op de toekomst. Daarom bouwen we onze ontwerpen zo gelaagd mogelijk op. Deze lagen structureren we naar levensduur.

Duurzame architectuur betekent ook dat gebruikers zich een gebouw toe-eigenen. Dit kan niet zonder goede communicatie tussen alle belanghebbenden. Een dialoog tussen betrokkenen en belanghebbenden in een vroeg stadium van het ontwerp is voor ons een voorwaarde voor een duurzaam resultaat.

MVO

De gebouwde omgeving heeft veel invloed op onze maatschappij. Als architectenbureau hebben wij daarom een verantwoordelijkheid naar de samenleving toe. 
Dit is terug te zien in de manier waarop wij invulling geven aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Wij houden rekening met het effect van onze activiteiten op het milieu (Planet) en hebben oog voor menselijke aspecten (People). Daarnaast zijn wij een winstgevende onderneming die zich inzet voor instandhouding van werkgelegenheid (Prosperity). Wij leren bovendien voortdurend van ons eigen handelen en daarmee is MVO voor ons bureau altijd in ontwikkeling (Permanent).

PROJECTEN

bottom of page