top of page

VAN BERLO

Vanuit een sterke basis
 

Missie
Onze missie is om waarde te creëren voor onze opdrachtgevers door innovatieve en hoogwaardige funderingen en bedrijfsvloeren te leveren. Wij streven er naar om de hoge verwachtingen van onze klanten en van de eindgebruikers van onze funderingen en vloeren te overtreffen. Wij willen een onderscheidend bedrijf zijn dat zich blijft ontwikkelen en vertrouwen en continuïteit biedt aan opdrachtgevers, leveranciers en onze medewerkers.

Innovatief
Dankzij onze innovatieve werkwijze verbreden wij onze kennis in ons vakgebied verder. Zo investeren wij in onderzoek naar en ontwikkeling van nieuwe technologieën. Hierdoor verbeteren wij proactief onze producten en processen. Op deze manier helpen wij jou met een fundering en vloer die precies geschikt is voor de dagelijkse toepassingen binnen jouw bedrijf. Wij zijn flexibel, denken mee en komen met innovatieve oplossingen. Onze vloeren voldoen bovendien altijd aan de hoge kwaliteitsnormen en veiligheidsrichtlijnen.

EfficiëntVan Berlo maakt al ruim veertig jaar bedrijfsvloeren. Wij zijn een familiebedrijf en in de afgelopen decennia uitgegroeid tot marktleider in Nederland en België. Het Van Berlo team telt inmiddels ruim 150 medewerkers. Samen hebben wij een grote expertise, die we graag inzetten voor het leggen van een stevig fundament voor jouw bedrijf. De gehele Van Berlo-groep bestaat uit verschillende disciplines, namelijk Van Berlo Bedrijfsvloeren, Van Berlo Engineering, Van Berlo Funderingstechnieken en Van Berlo Systeemfunderingen. Ieder onderdeel heeft zijn eigen expertise. Uiteraard werken alle disciplines nauw samen om precies de bedrijfsvloer te ontwerpen en op te leveren die jij nodig hebt. De indeling in verschillende disciplines werkt uiterst efficiënt. Daar hebben zowel wij intern als jij als opdrachtgever veel profijt van. Deze werkwijze levert keer op keer eersteklas resultaten op. Hier zijn wij natuurlijk apetrots op!

VAN BERLO

van berlo log klein.jpg

Doornhoek 3715

5460 AD

Veghel

+31 (0)413 389090
info@vanberlo.com

www.vanberlo.com

 • Facebook
 • LinkedIn
 • YouTube

BEDRIJFSVLOEREN

thumbnail_FI-Supervlakke-vloer.jpeg
thumbnail_FI-terreinverharding.jpeg
VB_HECTA_VVV.jpeg
thumbnail_FI-Multifnctionele-voegloze-vloer.jpeg

VB Exa® Supervlakke vloer

De VB Exa® Supervlakke vloer voldoet aan de allerhoogste vlakheideisen, dit is de reden dat de vloer voornamelijk wordt toegepast in smalle gangen- of hoogbouwmagazijnen. Deze betonvloer wordt voegloos uitgevoerd, biedt een hoog comfort, maximale heftrucksnelheid en behoeft nauwelijks onderhoud. Van Berlo verzorgt totaaloplossingen van engineering tot uitvoering en oplevering.

VB Tera® Terreinverharding

De VB Tera® Terreinverharding vormt een robuuste, duurzame oplossing. Een oplossing die nauwelijks onderhoud behoeft en geschikt is voor de meest uiteenlopende terreinverhardingen. Van Berlo verzorgt totaaloplossingen van engineering tot uitvoering en oplevering.

VB Hecta VVV® multifunctionele voegloze vloer (vloeistofdicht)

Door de standaard hoge vlakheid en het ontbreken van voegen is deze betonvloer geschikt voor een breed toepassingsgebied. Een zeer functionele, duurzame betonvloer, met weinig tot geen beperkingen qua belasting , die nauwelijks onderhoud behoeft. Met beperkte aanpassingen kan deze vloer als vloeistofkerend of vloeistofdicht worden uitgevoerd. De vloeistofdichte vloer kan worden uitgevoerd met zogenaamde VVV (Verklaring Vloeistofdichte Voorziening). Van Berlo verzorgt totaaloplossingen van engineering tot uitvoering en oplevering.

VB Hecta® Multifunctionele voegloze vloer

Door de standaard hoge vlakheid en het ontbreken van voegen is de VB Hecta® Multifunctionele voegloze vloer geschikt voor een breed toepassingsgebied. Een zeer functionele, duurzame betonvloer, met weinig tot geen beperkingen qua belasting, die nauwelijks onderhoud behoeft. Van Berlo verzorgt totaaloplossingen van engineering tot uitvoering en oplevering.

VB_HECTA_VIEW.jpeg
thumbnail_FI-Voegloze-hybride-vloer.jpeg
thumbnail_FI-Voegarme-staalvezelvloer.jpeg
thumbnail_FI-Funderingsvloerplaat-2.jpeg

VB Hecta View® Multifunctionele voegloze vloer (oppervlakteverzegeling)

Door de standaard hoge vlakheid is deze voegloze betonvloer geschikt als zichtvloer voor een breed toepassingsgebied. Een zeer functionele, duurzame betonvloer, met weinig tot geen beperkingen qua belasting, die nauwelijks onderhoud behoeft. Van Berlo verzorgt totaaloplossingen van engineering tot uitvoering en oplevering.

VB Zetta® Voegloze hybride vloer

Door de combinatie van conventionele bovenwapening en staalvezels is de VB Zetta® Voegloze hybride vloer geschikt voor een breed toepassingsgebied in allerlei magazijnen. Een functionele, duurzame oplossing die nauwelijks onderhoud behoeft. Van Berlo verzorgt totaaloplossingen van engineering tot uitvoering en oplevering.

VB Deca® Voegarme traditioneel gewapende vloer

Een functionele, economische oplossing voor veelzijdige toepassingen. De VB Deca® Voegarme traditioneel gewapende vloer wordt met een beperkt aantal voegen uitgevoerd en behoeft beperkte onderhoudswerkzaamheden. Van Berlo verzorgt totaaloplossingen van engineering tot uitvoering en oplevering.

VB Yotta® Funderingsvloerplaat

Door de gekozen constructie biedt de VB Yotta® Funderingsvloerplaat een optimale stabiliteit en vlakheid bij zeer hoge belastingen. Deze robuuste betonvloer wordt voornamelijk toegepast als funderingsplaat van silomagazijnen. Van Berlo verzorgt totaaloplossingen van engineering tot uitvoering en oplevering.

Over Engineering

Van Berlo Engineering

Van Berlo Engineering is gespecialiseerd in advies voor en technisch ontwerp van funderingen en industriële betonvloeren. Onze ervaren engineers zorgen ervoor dat jouw betonnen onderbouwconstructie voldoet aan de richtlijnen voor dagelijks intensief gebruik. Dankzij de nauwe samenwerking tussen Van Berlo Engineering en onze andere disciplines, ontstaat al tijdens de conceptfase een goede afstemming en constructief overleg tussen alle betrokken partijen. Hierdoor heeft de betonnen onderbouwconstructie altijd een ontwerp en uitvoering met een toegevoegde waarde.

Onze expertise

Wij zijn experts in het ontwerpen van:

 • Monolietvloeren op staal, op palen, voegloos, traditioneel gewapend (eventueel in combinatie met staalvezels), vloeistofdicht, supervlak of vlak

 • Vloeistofdichte vloeren om lekkages van (schadelijke) stoffen te voorkomen

 • Vloeren voor de voedselindustrie

 • Supervlakke vloeren in hoogbouwmagazijnen met smalle gangen

 • Vloeren zonder, of met zeer weinig dilatatievoegen

 • Concrete technologische oplossingen, zoals krimparme vloeren

 • Slijtvaste vloeren

 • Funderingen op basis van de Mini Vibropaal. Door de specialistische kennis en jarenlange ervaring in de praktijk ben je ervan verzekerd dat het aantal palen, de paalafstand en de paallengte exact zijn afgestemd op de vloerbelasting en de eigenschappen van de ondergrond.

 

Natuurlijk houden wij gedurende het bouwproces toezicht op de kwaliteit van de uitvoering. Ook geven wij advies over reparaties van beschadigde vloeren.

Samen naar een kwalitatief en kostenefficiënt eindresultaat

Aan de basis van jouw fundering en bedrijfsvloer ligt altijd een ontwerp van Van Berlo Engineering. Wij kunnen onder andere de druksterkte en buigsterkte van betonkubussen, cilinders of balken testen. Ook de slijtweerstand en vlakheid kan worden onderzocht. Door onze disciplines te combineren leveren wij altijd een kwalitatieve, maar vooral ook kostenefficiënte fundering en bedrijfsvloer.

Kijk in de 3D animatie hieronder naar de toepassing van onze producten:

bottom of page